çalışıyorum..mühendisim kamu kurumundaMesleginiz varmı?
Çalışıyomusunuz?
heyecan verici şeylermi lazım acaba.çalışıyorum..mühendisim kamu kurumunda
sanırım net problem sevdiğini o da bende hissetmiyorum...sevgisiz yaşanırsa evet sorunsuz bir evlilik olabilir...hiç şevkat beklemezsem..ilgi beklemezsem sadece onun sevdiği şeyleri yaparsam ve onun doğrularına göre yaşarsam sıkıntı yok..ama ben buna dayanamıyorum bunun için evlenmedim ki ben...yavrum böyle bir ortamda değil, birbibne aşkla bakan bir anne babaya sahip olsun büyüsün istedim..onun için ne doğru bilmiyorum..kafam çok karışık
Bosanmaya sicak bakmiyor ama simdi ben protokol hazirlattim imza icin verdigimde geri donusu yok tamam imzalicam artik dedi bitirdi o da benceBi kaç arkadaş daha sormuş ama cevap henüz gelmemiş benim de merak ettiğim eşinizin boşanmaya yaklaşımı nasıl ?
İletişim yok demişsiniz konuşmak ne kadar faydalı olur bilemem ama denemekte fayda vardır...
Hayırlısı olur inşallah
Keske ama her bu secenegi sundugumuzda istemedi..su bu bahanelerleheyecan verici şeylermi lazım acaba.
Tatile çıkıp orda uzun uzun konuşsanız aslında evliliğinizi.bu hale gelmenizi.
Bu laflari o kadar cok soyledim ki...bir kac guzel laf etsin diye be bekledim...ona sordugumda mesela icinden hic mi gelmiyor su kadina bir sarilayim diye dedigimde yorgunum falan diyorzor bir durum gerçekten, çözülemez mi acaba, bir konuşsanız, düzeltmeye çalışalım olmazsa boşanalım ben böyle yapamıyorum mutsuzum diye ona da anlatsanız bunları, belki değişir.
Bu laflari o kadar cok soyledim ki...bir kac guzel laf etsin diye be bekledim...ona sordugumda mesela icinden hic mi gelmiyor su kadina bir sarilayim diye dedigimde yorgunum falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?