eşimle iletişim kuramıyorum

sevcanada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
13
22
3
40
herkese merhaba yeni katıldım zorunda kaldım kimseyle konuşamıyorum burada güzel bir dayanışma var kadınlar arasında..üye olmadan okudum. şimdi de artık içimi dökmek istiyorum...
eşim çok iyi biri etrafında çok sevilen.. çok da sevdik birbirimizi evlendik...bir çocuğumuz oldu... ama olanların önüne geçemiyorsun işte...bazı şeyler oldu hayatımız zor geçti aileler, iş yüzünden zorunlu ayrı kalmalar her şey çok yordu yıprattı...iletişimimiz yok artık...bana hiç bir şekilde sevgi göstermiyor..sanki iki yabancıyız..boşanmak istediğimi söyledim...gerçekten de istiyorum çünkü böyle bir evlilik istemiyorum...hayatım zaten zor birde mu mutsuzluğu çekemiyorum..ama bebeğim için ne iyi bilmiyorum...yeni bir hayata başlamaktan da korkuyorum...eşim sanki bana sinir oluyor her hareketim batıyor..kendi istediklerini yapmak istiyor mutlu olmayacağı şeyleri yapmıyor yada binbir suratla yapıyor..gerçekten artık dayanamıyorum bu haksızlığa..aslında birlerce şey söylemek istiyorum ama düşünmekten okadar yorulmuşum ki buraya yazmaya bile mecalim yok..şimdi boşanmak zorundayım ondan..başka şansım yok aylardır bekliyorum biraz adım atsın diye..ama o adım attığını sandığı anlarda bile lütfedermiş gibi davrandı sanki hep ben hatalıyım ama o affediyor..yaptığım fedakarlıkları buraya yazmak istemiyorum kendimi över gibi..ama cidden psikoloji kalmadı...ayrılmam şart ama çok zorr

Net problemi kavrayamadım.
Bu durumda tek yorumum Allah hayırlısını yaşatsın..

sanırım net problem sevdiğini o da bende hissetmiyorum...sevgisiz yaşanırsa evet sorunsuz bir evlilik olabilir...hiç şevkat beklemezsem..ilgi beklemezsem sadece onun sevdiği şeyleri yaparsam ve onun doğrularına göre yaşarsam sıkıntı yok..ama ben buna dayanamıyorum bunun için evlenmedim ki ben...yavrum böyle bir ortamda değil, birbibne aşkla bakan bir anne babaya sahip olsun büyüsün istedim..onun için ne doğru bilmiyorum..kafam çok karışık

Direk boşanmaya yönelmeseniz de bir uzmandan yardım alsanız?
Sevgi sorununuz yoksa çözebilirsiniz belki.
Allah yardımcınız olsun, mutsuzluk zor şey; bilirim.

Peki bunu sadece söylemek dışında değiştirme adına bir şeyler yaptınız mı?
Evliliğinize renk katmak için kendi adınıza ne yaptınız mesela?

Eşine sordun mu boyle davranmasının sebebi neymiş. Oturup konuştunuz mu boşanalım dediğinde tepkisi ne oldu

iletişim kuramıyorsanız yazarak dile getirsenız problemlerı
okuyup ciddiye alacak bi modelmı yoksa bu ne yaa deyıp umursamayacak birimi

zor bir durum gerçekten, çözülemez mi acaba, bir konuşsanız, düzeltmeye çalışalım olmazsa boşanalım ben böyle yapamıyorum mutsuzum diye ona da anlatsanız bunları, belki değişir.

Bi kaç arkadaş daha sormuş ama cevap henüz gelmemiş benim de merak ettiğim eşinizin boşanmaya yaklaşımı nasıl ?
İletişim yok demişsiniz konuşmak ne kadar faydalı olur bilemem ama denemekte fayda vardır...
Hayırlısı olur inşallah

Ben zaten hep duzeltmeye cabaladim...herzaman konusmaya ama konusmalar hep kavgya donustu...simdi nezaman konusmak istesem dedigi laf biz konusarak bir sey halledemiyoruz...konusmadan oylece yasayop gidelim diyor yani cunku 6 aydir konusmadan duzelsin diye bekliyorum

Bosanmaya sicak bakmiyor ama simdi ben protokol hazirlattim imza icin verdigimde geri donusu yok tamam imzalicam artik dedi bitirdi o da bence

zor bir durum gerçekten, çözülemez mi acaba, bir konuşsanız, düzeltmeye çalışalım olmazsa boşanalım ben böyle yapamıyorum mutsuzum diye ona da anlatsanız bunları, belki değişir.
Bu laflari o kadar cok soyledim ki...bir kac guzel laf etsin diye be bekledim...ona sordugumda mesela icinden hic mi gelmiyor su kadina bir sarilayim diye dedigimde yorgunum falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…