- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi bademmelek
-
Benim eşim günler sonra bile konuyu açıp konuşmuyor. O konu hiç olmamış gibi davranıyor başka konular açıyor konuyu değiştiriyor. Asıl sorun olan konuyu çözmeye çalışmıyorBizim sorunlarımız birebir problemlerden çok çocuklar hayat mücadelesi olmuş durumda
Evet sonra tartışmak değilde ona hatirlatirim
Bir arkadaşı var aradığında çok konuşur onun aramasını beklerim büyük ihtimalle
Tabi kızıda ayrı bir hizaya çekerim
İşim zor sadece koca olsa keşke diyorum şimdilerde
Hayır maalesef çözüm bulamadım bende böyle kabul ettim yapısı böyle adamınSiz de mi bir çözüm bulamadiniz. Bunun çözümü yok mu ya. Onlar yalvarsin bize konuş diye bıktım valla ben bu durumdan
evlendiğinizden beri böyle suskunsa karakteri böyle.ara ara böyleyse biraz içe dönüp düşünmeye ihtiyacı vardır belki.benim eşim çok sinirlendiği bişey olduğunda konuşmak istemez bende üstelemem siniri geçince kendi anlatır neye sıkıldığını
SanmiyorumHayatinda baskasi olabilirmi
Evet insanin kendisine ve çocuklara yonelmesi en cok mantikli surekli üstü kapali yaşamak cok da dogru gelmiyor artikk banaSize tavsiyem ters psikoloji uygulayın.
Kendinizle çok, onunla mümkün mertebe az alakadar olun.
Hatta o kadar kendinize yönelin ki bedeninizde değişimler ve güzelleştirmeler yapın, ruhunuzu yeni şeyler öğrenerek besleyin.
O bir soru sorduğunda off pofflayın ve buna devam edin.
Fazlalık hatta gereksizlik hissini siz ona yükleyin.
Laftan anlamayanın hakkı kötektir çünkü, bundan da anlamaz ‘yav hatun elden gidiyo beni gözden çıkardı kadın’ demezse, zaten gözden çıkardığınız için, soluğu mahkemede alın.
Acmazlar bende yasadim kimseyle isi olmaz iki arkadasi vardir tum gun beraber calisip eve glnce de sacma videolar mesajlar atip gulerdiler onune cayini corbasini sen verirsin ama 5kars suratla oturur bi mesaja hahaha hihihi gulerler kimisi boyle sorunu cozmeden gun gecirmeye calisirlar cok sinir bozucu kadinlarin omrunu tuketen cinsten bunlar. Allah sabir versin ama gelisme beklemeyin istediginiz kadar konusun siz duvara konusmussunuz gibi oluyorBenim eşim günler sonra bile konuyu açıp konuşmuyor. O konu hiç olmamış gibi davranıyor başka konular açıyor konuyu değiştiriyor. Asıl sorun olan konuyu çözmeye çalışmıyor
Aynen duvara konuşuyorum resmen. Hiç düzelmiyorAcmazlar bende yasadim kimseyle isi olmaz iki arkadasi vardir tum gun beraber calisip eve glnce de sacma videolar mesajlar atip gulerdiler onune cayini corbasini sen verirsin ama 5kars suratla oturur bi mesaja hahaha hihihi gulerler kimisi boyle sorunu cozmeden gun gecirmeye calisirlar cok sinir bozucu kadinlarin omrunu tuketen cinsten bunlar. Allah sabir versin ama gelisme beklemeyin istediginiz kadar konusun siz duvara konusmussunuz gibi oluyorkndi kendinize konusup snrleniyorsunuz snra indinizi sindiriyorsunuz. Ya deveyi guduceksiniz yada gideceksiniz
Duzelme beklemeyin samimi soyluyorum.Aynen duvara konuşuyorum resmen. Hiç düzelmiyor
Ben 6 yıldır uğraşıyorum evlendigimden beri ama naptıysam düzelmiyor. Aynen her istediğini yapıyorum daha napiyim deyip üste çıkıyor birde. Beni yıllardır duymazlıktan gelmenden cevap vermemenden beni insan yerine koymamandan bıktım artık diyorum. Bana diyor ki, Ne duymazlıktan gelmesi ya. Ya sabır ömrüm bittiDuzelme beklemeyin samimi soyluyorum.
Yapisini degistiremezsiniz ben 6sene ugrastim ama kndime zarar verdigimi farkettim. Onun gibi olmakta kendime haksizlikti o yuzden bitti zaten.
Size tavsiyem secenek yoksa onunuzde kendinize yonelmeniz. Diger turlu konussanz da sizin zorunuzla iki gun istediginiz gibi davranir(bununla mutlu olunmuyor tecrubeyle sabit) sonda yine ayni birde istedigini de yapiyorum hala ne bekliyorsun diyim uste cikar natsistler yaa
Ya esini bulmak mesele ya o yuzden yasaniyor bunlar.Ben 6 yıldır uğraşıyorum evlendigimden beri ama naptıysam düzelmiyor. Aynen her istediğini yapıyorum daha napiyim deyip üste çıkıyor birde. Beni yıllardır duymazlıktan gelmenden cevap vermemenden beni insan yerine koymamandan bıktım artık diyorum. Bana diyor ki, Ne duymazlıktan gelmesi ya. Ya sabır ömrüm bitti
Benimki de aynı.10 yillik evlilim 2 de evladım var eşimle cok büyük sorunlarim yok ama suskunlugu iletisimsizligi beni deli ediyor icine atıyor konuşmuyor konusacak olsada bagiriyor bagirma konusalim diyorum çözelim üstü kapali kaliyo olmuyor diyorum iyi benim sorunum yok kendin çöz yine basladin deyip bagirip çağırıyor hep bu sekilde az öncede ayni şeyi yaşadım ve bosanalim dedim iyi boşanırsan bosan konusma dedi gitti yatti.Kimle konusayim kime derdimi anlatayım nerelere gideyim bilmiyorum boylede ömür geçer mi geçmez bide siz soyleyin ben ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?