Esimle iletisime geçemiyorum

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
103
35
10 yillik evlilim 2 de evladım var eşimle cok büyük sorunlarim yok ama suskunlugu iletisimsizligi beni deli ediyor icine atıyor konuşmuyor konusacak olsada bagiriyor bagirma konusalim diyorum çözelim üstü kapali kaliyo olmuyor diyorum iyi benim sorunum yok kendin çöz yine basladin deyip bagirip çağırıyor hep bu sekilde az öncede ayni şeyi yaşadım ve bosanalim dedim iyi boşanırsan bosan konusma dedi gitti yatti.Kimle konusayim kime derdimi anlatayım nerelere gideyim bilmiyorum boylede ömür geçer mi geçmez bide siz soyleyin ben ne yapayım.

Konuşmamaya karar vermiş bir eşe gel konuşalım demek hiçbir anlam ifade etmediği gibi çokta itici gelir
Konuşma ile başlayan iletişim şekli genelde gelişi güzel başlar eğer iki tarafta iletişime açık ise olumlu sonuçlar elde edilir
Gel konuşalım vs demek fazla zorlama olur

Bir derdi olsa bile sizle konusma üslubu cok kötu sevmıyor sizi artık gibi. Sakin oldugu birgün konusmanız lazım normalde hep sinirli mi
Bende artik beni sevmiyorsun dedim kendisine normalde sinirli degil sakin iyiyken cok iyi ne zmanki hoşuna gitmeyen seyler konuşuyorum tirnaklarini çıkarıyor ama hayat bu hep güllük gülistanlık olmuyor

Konuşmamaya karar vermiş bir eşe gel konuşalım demek hiçbir anlam ifade etmediği gibi çokta itici gelir
Konuşma ile başlayan iletişim şekli genelde gelişi güzel başlar eğer iki tarafta iletişime açık ise olumlu sonuçlar elde edilir
Gel konuşalım vs demek fazla zorlama olur
Konusmak icin ne yapmali kendimi sindirilmis hissediyorum taviri hep ayni bagirarak uste cikmak cok yipratici benim icin

Bende artik beni sevmiyorsun dedim kendisine normalde sinirli degil sakin iyiyken cok iyi ne zmanki hoşuna gitmeyen seyler konuşuyorum tirnaklarini çıkarıyor ama hayat bu hep güllük gülistanlık olmuyor

Hosuna gidin bence etraflıca konusun yapıcı davrasanız da baktınız değişmiyor işin aslını bi irdekleyin

evlendiğinizden beri böyle suskunsa karakteri böyle.ara ara böyleyse biraz içe dönüp düşünmeye ihtiyacı vardır belki.benim eşim çok sinirlendiği bişey olduğunda konuşmak istemez bende üstelemem siniri geçince kendi anlatır neye sıkıldığını

Gercekten kirildim konusmayi düşünmüyorum artik inceldigi yerden kopsun birazda o düsünsün artik
Ben düzel artık yoksa boşanalım diye çok rest çektim, ağzıma geleni saydım. Beni duymazlıktan gelme artık dedim. Ama sonuç değişmedi, yine aynı eşim. Inşaallah sen çözüm bulursun

Konusmak icin ne yapmali kendimi sindirilmis hissediyorum taviri hep ayni bagirarak uste cikmak cok yipratici benim icin
Zaman tanıyın gözlem yapın doğru ano bekleyin
Bakın çoğumuz kadın erkek fark etmez kendimize duygularımıza göre değerlendiririz karşı tarafı
Mesala ben konuşmayı sevmeyen biriyim diyelim eşim sürekli ne oldu ne oldu demesi çok yıpratıcı olur
Eşimle bir film izlerken bile filmin konusuns bağlı olarak var olan bir sorunu konuşabiliyoruz
Bu akşam bizden bir örnek vereyim size küçük kızım arkadaşı ile telefonda konuşuyor yarım saat konuştu
Babası buna kızdı ne bu kapat şunu dedi
Mutfakta yanıma geldi aile babası
Görüyormuşum şu çocuğu çocuk dediği de 16 yaşında
Yarım saat haha hıhı bune
Ya babaya mi hak vereyim kıza mi üzüleyim hiç yorum yapmadım
Ne oldu neden bişey demiyorsun
Sen hiç kızlarına toz kondurmayacak mısın
Hiç bişey demedim
Sadece yüzüne baktım
Mutfaktan çıktım
Peşimden geldi
Bişeyler diyor
Sadece tek dediğim
Konuşmak istemiyorum oldu

Size tavsiyem bekleyin sonra duruma göre şekil alın
Olduğu kadar artık

Size tavsiyem ters psikoloji uygulayın.
Kendinizle çok, onunla mümkün mertebe az alakadar olun.
Hatta o kadar kendinize yönelin ki bedeninizde değişimler ve güzelleştirmeler yapın, ruhunuzu yeni şeyler öğrenerek besleyin.
O bir soru sorduğunda off pofflayın ve buna devam edin.
Fazlalık hatta gereksizlik hissini siz ona yükleyin.

Laftan anlamayanın hakkı kötektir çünkü, bundan da anlamaz ‘yav hatun elden gidiyo beni gözden çıkardı kadın’ demezse, zaten gözden çıkardığınız için, soluğu mahkemede alın.

Zaman tanıyın gözlem yapın doğru ano bekleyin
Bakın çoğumuz kadın erkek fark etmez kendimize duygularımıza göre değerlendiririz karşı tarafı
Mesala ben konuşmayı sevmeyen biriyim diyelim eşim sürekli ne oldu ne oldu demesi çok yıpratıcı olur
Eşimle bir film izlerken bile filmin konusuns bağlı olarak var olan bir sorunu konuşabiliyoruz
Bu akşam bizden bir örnek vereyim size küçük kızım arkadaşı ile telefonda konuşuyor yarım saat konuştu
Babası buna kızdı ne bu kapat şunu dedi
Mutfakta yanıma geldi aile babası
Görüyormuşum şu çocuğu çocuk dediği de 16 yaşında
Yarım saat haha hıhı bune
Ya babaya mi hak vereyim kıza mi üzüleyim hiç yorum yapmadım
Ne oldu neden bişey demiyorsun
Sen hiç kızlarına toz kondurmayacak mısın
Hiç bişey demedim
Sadece yüzüne baktım
Mutfaktan çıktım
Peşimden geldi
Bişeyler diyor
Sadece tek dediğim
Konuşmak istemiyorum oldu

Size tavsiyem bekleyin sonra duruma göre şekil alın
Olduğu kadar artık
Bekleyin duruma göre şekil alın derken adam hiç konusmuyorsa napacaz yalvaracaz mı. Böyle sus pus ömür geçmez ki

10 yillik evlilim 2 de evladım var eşimle cok büyük sorunlarim yok ama suskunlugu iletisimsizligi beni deli ediyor icine atıyor konuşmuyor konusacak olsada bagiriyor bagirma konusalim diyorum çözelim üstü kapali kaliyo olmuyor diyorum iyi benim sorunum yok kendin çöz yine basladin deyip bagirip çağırıyor hep bu sekilde az öncede ayni şeyi yaşadım ve bosanalim dedim iyi boşanırsan bosan konusma dedi gitti yatti.Kimle konusayim kime derdimi anlatayım nerelere gideyim bilmiyorum boylede ömür geçer mi geçmez bide siz soyleyin ben ne yapayım.
Hayatinda baskasi olabilirmi

Şu konuşmayan erkeklerin ümüğünü sıkasım var🙄amaaan çok konuşan adam Bi dert sürekli susan adam Bi dert. Takma bacım aynısı bende de var sessizce yaşıyoruz

Eşiniz sizle konuşmaya çalışıyor ısrar ediyor mesela siz napiyorsunuz günler sonra mı konuşuyorsunuz
Bizim sorunlarımız birebir problemlerden çok çocuklar hayat mücadelesi olmuş durumda
Evet sonra tartışmak değilde ona hatirlatirim
Bir arkadaşı var aradığında çok konuşur onun aramasını beklerim büyük ihtimalle
Tabi kızıda ayrı bir hizaya çekerim
İşim zor sadece koca olsa keşke diyorum şimdilerde

Şu konuşmayan erkeklerin ümüğünü sıkasım var🙄amaaan çok konuşan adam Bi dert sürekli susan adam Bi dert. Takma bacım aynısı bende de var sessizce yaşıyoruz
Siz de mi bir çözüm bulamadiniz. Bunun çözümü yok mu ya. Onlar yalvarsin bize konuş diye bıktım valla ben bu durumdan

Back
X