• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Iğrenç kere iğrenç ya. Cidden kendine bu insanları ve bu hayatı layık görme, dünyada insan mı kalmadı?
Adam ailemin yanındayken 2-3 dk lık yerden arabayla beni almaya gelmiyordu. Yanına otobüsle çağırıyor. Ordan da eve gidiyorduk beraber. Düşünün. Şunu yapan…

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Kızlaaaarrrrrr avukat tuttuuum 💃

Ortak kasa ise birinizden biri gidince diğerine de mesaj gelir, onun kasasıysa sen zaten kasaya erişemezsin. Sadece o girebilir. Umarım alabilirsin.
Sadece onun adına açılmış bir kasa. Daha doğrusu bekarken kasası varmış. Bizde o kasaya koyalım bari demiştik. ama verir diye düşünüyorum

Sadece onun adına açılmış bir kasa. Daha doğrusu bekarken kasası varmış. Bizde o kasaya koyalım bari demiştik. ama verir diye düşünüyorum
adam evdeki taşını kolyeni almış götürmüş kendi mülkündekini vermez:/

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
O işin sonu olmaz

İş işten gecmeden ayrılın nikah iptal edin düğün yapmayın

Eşim annemi babamı çok üzüyordu. Bende anneni babanı üzerim dedim. Bir de kınada kafama takılacak kırmızı tülü.. onların yaptırdığını takmamı istediler. Ama benim haberim yoktu bana yaptırdıklarından. Bende beğenmedim onu demiştim
Kaç yaşındasın?

Bende o yüzden çocuğum olmadan boşanmaya karar verdim🙏🏻
Ne çocuğu kızım kaç kurtul. Gençlik kalacak mı sanıyorsun hayatın bitecek hemen ailene dön. O pislik ne sevgiden anlar ne saygıdan ne aileden terbiyesiz herif eşi bir yere gidecek almayacak he ezik öyle adam mı olur otursun anasının dizinde

Siz koca meraklisi, aileniz de damat meraklisi ve etraf ne der diye yasayam insanlar olarak bu kafayla daha beter seyler de yaşarsiniz. Kendiniz secmissiniz ne yapilabilir ki?

Back
X