• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Eyozgurluk06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?

Eşiniz ağzı gevşek,aile olmayı beceremeyen, ağzında bakla ıslanmayan birisi. Ortalığı karıştıran buna sebep olan kendisi zaten. Mesajları göstermese evinize baskın yapar gibi gelmezlerdi. Evlenirseniz bu adam size destek olmaz, ailesinin yönetiminde onların kuklası gibi hareket eder. Yol yakınken düğün falan yapmayın, nikahı iptal edin bence. Çok geçmiş olsun.

Elin adami anami babami siraya dizip bagiracak cagiracak, ben de o evi basina gecirmeyecegim ha.
Çok haklısınız.. Ailem de bende sakin naif insanlarız inanın napıcağımızı bilemedik. Donakaldık. Böyle bir olay ilk defa başımıza geldi 😣

Eşiniz ağzı gevşek,aile olmayı beceremeyen, ağzında bakla ıslanmayan birisi. Ortalığı karıştıran buna sebep olan kendisi zaten. Mesajları göstermese evinize baskın yapar gibi gelmezlerdi. Evlenirseniz bu adam size destek olmaz, ailesinin yönetiminde onların kuklası gibi hareket eder. Yol yakınken düğün falan yapmayın, nikahı iptal edin bence. Çok geçmiş olsun.

E şimdi ben buna iki çift laf ederim, sonra iki çok bilmiş gelir kodon kodonon kordo der 😏 demesem gönül razı değil,..
Bir de üç günde çocuk yap iyice tepene s*çsın bunlar, birşey olmamış gibi devam ediyorsun heralde?

Tartışmanın içeriği neydi kayınbaba ne cüretle terbiyesizce ev bastı
Eşim annemi babamı çok üzüyordu. Bende anneni babanı üzerim dedim. Bir de kınada kafama takılacak kırmızı tülü.. onların yaptırdığını takmamı istediler. Ama benim haberim yoktu bana yaptırdıklarından. Bende beğenmedim onu demiştim

E şimdi ben buna iki çift laf ederim, sonra iki çok bilmiş gelir kodon kodonon kordo der 😏 demesem gönül razı değil,..
Bir de üç günde çocuk yap iyice tepene s*çsın bunlar, birşey olmamış gibi devam ediyorsun heralde?
Yok yok öyle bir şey olmayacak. Allah korusun

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Bu ne cüret? Üzgünüm ama yanlış adamla evlenmişsiniz.

Şuan evlisiniz galiba. Olayın üzerinden zaman geçmiş. Ayrılmamışsınız da şuan gündeme gelme sebebi nedir bu olayın
Bu olaydan sonra iki aile arasında olaylar bitmedi maalesef. Eşim de sürekli en ufak kavgamızda annemi ve babamı arayıp benden şikayet ediyor. Çok yoruldum artık. Keşke o zaman mı bitirseydim diye düşünüp duruyorum

Bu olaydan sonra iki aile arasında olaylar bitmedi maalesef. Eşim de sürekli en ufak kavgamızda annemi ve babamı arayıp benden şikayet ediyor. Çok yoruldum artık. Keşke o zaman mı bitirseydim diye düşünüp duruyorum
Çocuk yapma sakın bu kabileye. O gün bitirsen iyiymiş.

Anne babanizi kimlerle muhatap ediyorsunuz ne bu evlenme israriniz ya?

Eşiniz 1-A'ya gidiyor galiba. Şimdiki ilkokul çocukları bile şikayet etmiyor birbirlerini.

Çocuk yapma sakın bu kabileye. O gün bitirsen iyiymiş.

Anne babanizi kimlerle muhatap ediyorsunuz ne bu evlenme israriniz ya?
İşte olayın olduğu gün düğünüme nerdeyse 1 hafta 10 gün vardı. Ses çıkaramadık insanlara ne deriz diye. Ama keşke o zaman bitirseymişim çok pişmanım. Şimdi en ufak kavgada annemi babamI arıyor. Bitsin bu iş diyor

Back
X