- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Eyozgurluk06
Dönmeyeceğim. Gitme diyorlarVerilen söz ve vaatlere kanıp dönmezsin inşallah. Ailen ne diyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönmeyeceğim. Gitme diyorlarVerilen söz ve vaatlere kanıp dönmezsin inşallah. Ailen ne diyor?
Evden bu rezilleri paket edip nikah iptali için niye başvuramadınız? Niye bu eziklik?Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadıne diyorsunuz hanımlar ?
Düğünüme 10 gün var diye bir şey diyemedik. Ses çıkarmadıkEvden bu rezilleri paket edip nikah iptali için niye başvuramadınız? Niye bu eziklik?
Altınları almadıysalar eğer ….Tamam da kovuyor seni resmen. Resti çek. Kapıyı çarpıp çıkarken altınlarını da almayı unutma![]()
Altınlar kasada, bankadaki. Ama tek taş yüzüğüm ve nişan takı setim evdeydi. Onları benden habersiz almışlarAltınları almadıysalar eğer ….
Düğünü iptal etmeyi düşünebilirsiniz nikahı da iptal dilekçesi verirsiniz hiç o toplara girmeyelim misali.Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadıne diyorsunuz hanımlar ?
Ahhh ahh oldu 3 ay önce. Demediler bende bilemedim açıkcası. Ama yapamıyorum. En ufak şeyde devamlı beni kendi aileme şikayet etti. En sonunda bugün geldim benden anne ve babama arkamdalar çok iyiyim o yüzdenDüğünü iptal etmeyi düşünebilirsiniz nikahı da iptal dilekçesi verirsiniz hiç o toplara girmeyelim misali.
Edit: Haa düğün oldu bir de kimse kızım sen ne yapıyorsun demedim mi?
Yuva muva diye kendini kandırma ortada yuva falan yok. Alttan alacak bir durum da yok. Balık baştan kokmuş.Ahhh ahh oldu 3 ay önce. Demediler bende bilemedim açıkcası. Ama yapamıyorum. En ufak şeyde devamlı beni kendi aileme şikayet etti. En sonunda bugün geldim benden anne ve babama arkamdalar çok iyiyim o yüzden
Neden zorluyorsun ki? Bir insanın içinden gelmiyorsa yapmacık sahte sevgi samimiyet göstermenin ne anlamı var.. aileyi bir arada tutmak herşeyi hoş tutmaya calıştığının farkındayım. Ama bu bir kişiyle olcak bişey değil.. onunda böyle bir isteği olması gerekir.Yok o an ben sustum hiç hakaret etmedim. Daha öncesinde de hakaretli bir şey yazmamıştım mesajda/ sadece benim ne taktığıma neden karışıyorlar dedim. Sevgi bencede böyle bir şey değil. Geçenlerde babamı arar mısın demiştim. Ben senin babanı aramak zorunda mıyım dedi. Aileme de hep böyle bana da
Sakin ve nahif olmakla ilgisi yok bunun. Kusura bakmayin ama pasiflik bu. Ben de cok sakin biriyimdir ama yeri geldiginde de cigirimdan cikarim. Ne munasebet ya biri aileme ve bana bagirip cagiracak.. nikahi birak 10 tane de cocugum olsa yine o an bitirirdim. Hala cok gec degil, boyle birinin yetistirdigi insandan da cok bi sey beklememek lazim. Ya da kocanizdan memnunsaniz aileyle tamamen iliskileri bitirin oyle devam edin. Zaten cocuk musunuz anlamiyorum ki neden hep bir aile icinde oluyorsunuz evliler? Tamam hepimizin ailesi var da artik yetiskin olup kendi ailenizi kurdunuz ya hani. O kadar sacma geliyor ki bana bu kayin aile sorunlari. Sanki ilkokul ogrencisisiniz de basinizdaki ogretmen sizi yonetmeden bi sey yapamiyorsunuz.Çok haklısınız.. Ailem de bende sakin naif insanlarız inanın napıcağımızı bilemedik. Donakaldık. Böyle bir olay ilk defa başımıza geldi![]()
Allah akıl fikir versin diyecek başka şeyim yok kusura bakmayınDüğünüme 10 gün var diye bir şey diyemedik. Ses çıkarmadıkdaha evden de onları sakinleştirip güzel uğurladık
Evdeki kasada sanırım ben banka kasası gibi resmi bir yerde ye düşünmüştüm. E gidip almıştır adam altınları o zaman. Keşle alaaydınBen işe gidiyorum ama eşimde de anahtar var. Onun gitmediği zamanlar oluyor. Ben evdeyken o annesigilde kalıyordu.. ben yokken almış ya da ailesiyle almışlar
Babanız ve anneniz kendini azarlartmasa kovsaydı keşke. Ne kadar terbiyesiz sınır bilmez tiplermiş. Ayrılma kararınız çok yerinde olmuş.Ah ahhh o kadar haklısınız ki ben hala onun pişmanlığını yaşıyorum. Hala..
Kasa nerede? Yarın hemen gidip al altınlarınıBen işe gidiyorum ama eşimde de anahtar var. Onun gitmediği zamanlar oluyor. Ben evdeyken o annesigilde kalıyordu.. ben yokken almış ya da ailesiyle almışlar
Offf yine ailesini evliliğine bulastiran bir erkek... Niye mesajlarınızı okutmuş ya sizin özeliniz yok mu hiç daha en baştan böyle başlarsa evlilikte hep aileler karışır nolur eşinizle konuşun uzak tutun ilişkinizden büyükleriNikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadıne diyorsunuz hanımlar ?
Naif olduğunuz için gelmiş başınıza.. Deli deliyi görünce sopasını saklarmisÇok haklısınız.. Ailem de bende sakin naif insanlarız inanın napıcağımızı bilemedik. Donakaldık. Böyle bir olay ilk defa başımıza geldi![]()
Yok yok banka kasasında resmi bir yerde. Evde değilEvdeki kasada sanırım ben banka kasası gibi resmi bir yerde ye düşünmüştüm. E gidip almıştır adam altınları o zaman. Keşle alaaydın
Kasa iş bankasında ama onun adına açılmış bir kasadaKasa nerede? Yarın hemen gidip al altınlarını
Kesinlikle katılıyorum insan unutamıyorBabanız ve anneniz kendini azarlartmasa kovsaydı keşke. Ne kadar terbiyesiz sınır bilmez tiplermiş. Ayrılma kararınız çok yerinde olmuş.
Benim kuzenimin manyak kayınpederi de kayınvalidesi de düğünde olay çıkarmıştı. Onun kocası sildim onları falan dedi çocuk olana kadar. Kuzenim hamile kaldı babaanne dede görmesin mi hakları dedi yine barıştı. Tekrar aynı sorunlar. Yani asla düzelmez. Asla affedemezsin. Kendine de hayatı cehenneme çevirme. Düzeliriz deme bu noktadan düzelen bir evlilik olmaz