• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Evden bu rezilleri paket edip nikah iptali için niye başvuramadınız? Niye bu eziklik?

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Düğünü iptal etmeyi düşünebilirsiniz nikahı da iptal dilekçesi verirsiniz hiç o toplara girmeyelim misali.

Edit: Haa düğün oldu bir de kimse kızım sen ne yapıyorsun demedi mi?

Son düzenleme:
Düğünü iptal etmeyi düşünebilirsiniz nikahı da iptal dilekçesi verirsiniz hiç o toplara girmeyelim misali.

Edit: Haa düğün oldu bir de kimse kızım sen ne yapıyorsun demedim mi?
Ahhh ahh oldu 3 ay önce. Demediler bende bilemedim açıkcası. Ama yapamıyorum. En ufak şeyde devamlı beni kendi aileme şikayet etti. En sonunda bugün geldim benden anne ve babama arkamdalar çok iyiyim o yüzden

Ahhh ahh oldu 3 ay önce. Demediler bende bilemedim açıkcası. Ama yapamıyorum. En ufak şeyde devamlı beni kendi aileme şikayet etti. En sonunda bugün geldim benden anne ve babama arkamdalar çok iyiyim o yüzden
Yuva muva diye kendini kandırma ortada yuva falan yok. Alttan alacak bir durum da yok. Balık baştan kokmuş.

Bacım sabahtan beri buradaki yorumlara cevap veriyorsun yorma bence kendini artık. Tamam boşanacaksın ailenin evine döndün mevzu kapandı bence. Burada yapılan yorumların bir kısmı sadece ilk mesajını okuyup yazılmış yorumlar olduğu için boşanmaya zaten karar verdiğinin farkında değiller bu yüzden biraz sert konuşmaya devam ediyorlar. Bunlara tek tek birbirinin aynısı yanıtlar verip kendini açıklamaya çalışmak seni yıpratır bir yerden sonra. Boşver zaten okuyanlar anladı seni

Yok o an ben sustum hiç hakaret etmedim. Daha öncesinde de hakaretli bir şey yazmamıştım mesajda/ sadece benim ne taktığıma neden karışıyorlar dedim. Sevgi bencede böyle bir şey değil. Geçenlerde babamı arar mısın demiştim. Ben senin babanı aramak zorunda mıyım dedi. Aileme de hep böyle bana da
Neden zorluyorsun ki? Bir insanın içinden gelmiyorsa yapmacık sahte sevgi samimiyet göstermenin ne anlamı var.. aileyi bir arada tutmak herşeyi hoş tutmaya calıştığının farkındayım. Ama bu bir kişiyle olcak bişey değil.. onunda böyle bir isteği olması gerekir.

Bence elini ayağını çek. Bundan sonra konuşcağın şeyleri yüzüne söyle. Bu adam ne sır tutabilir ne de eşle arasında kalması gereken mevzularda çenesini tutabilir. Ben olsam s*ttir atardım kenara çok net. Bu adam olmaz. Ailene en başta da sana saygısızlık yapanı sileceksin. Tek gerçek anan baban. Onları üzmeye hakkı yok. Annen ve babanın hele ki, suçu olmadığı alakası olmadığı bir olaya onları dahil edip huzursuz etmeye hiç hakkı yok. Sınır çekmesini bilceksin.

Çok haklısınız.. Ailem de bende sakin naif insanlarız inanın napıcağımızı bilemedik. Donakaldık. Böyle bir olay ilk defa başımıza geldi 😣
Sakin ve nahif olmakla ilgisi yok bunun. Kusura bakmayin ama pasiflik bu. Ben de cok sakin biriyimdir ama yeri geldiginde de cigirimdan cikarim. Ne munasebet ya biri aileme ve bana bagirip cagiracak.. nikahi birak 10 tane de cocugum olsa yine o an bitirirdim. Hala cok gec degil, boyle birinin yetistirdigi insandan da cok bi sey beklememek lazim. Ya da kocanizdan memnunsaniz aileyle tamamen iliskileri bitirin oyle devam edin. Zaten cocuk musunuz anlamiyorum ki neden hep bir aile icinde oluyorsunuz evliler? Tamam hepimizin ailesi var da artik yetiskin olup kendi ailenizi kurdunuz ya hani. O kadar sacma geliyor ki bana bu kayin aile sorunlari. Sanki ilkokul ogrencisisiniz de basinizdaki ogretmen sizi yonetmeden bi sey yapamiyorsunuz.

Ben işe gidiyorum ama eşimde de anahtar var. Onun gitmediği zamanlar oluyor. Ben evdeyken o annesigilde kalıyordu.. ben yokken almış ya da ailesiyle almışlar
Evdeki kasada sanırım ben banka kasası gibi resmi bir yerde ye düşünmüştüm. E gidip almıştır adam altınları o zaman. Keşle alaaydın

Ah ahhh o kadar haklısınız ki ben hala onun pişmanlığını yaşıyorum. Hala..
Babanız ve anneniz kendini azarlartmasa kovsaydı keşke. Ne kadar terbiyesiz sınır bilmez tiplermiş. Ayrılma kararınız çok yerinde olmuş.
Benim kuzenimin manyak kayınpederi de kayınvalidesi de düğünde olay çıkarmıştı. Onun kocası sildim onları falan dedi çocuk olana kadar. Kuzenim hamile kaldı babaanne dede görmesin mi hakları dedi yine barıştı. Tekrar aynı sorunlar. Yani asla düzelmez. Asla affedemezsin. Kendine de hayatı cehenneme çevirme. Düzeliriz deme bu noktadan düzelen bir evlilik olmaz

Ben işe gidiyorum ama eşimde de anahtar var. Onun gitmediği zamanlar oluyor. Ben evdeyken o annesigilde kalıyordu.. ben yokken almış ya da ailesiyle almışlar
Kasa nerede? Yarın hemen gidip al altınlarını

Offf yine ailesini evliliğine bulastiran bir erkek... Niye mesajlarınızı okutmuş ya sizin özeliniz yok mu hiç daha en baştan böyle başlarsa evlilikte hep aileler karışır nolur eşinizle konuşun uzak tutun ilişkinizden büyükleri

Babanız ve anneniz kendini azarlartmasa kovsaydı keşke. Ne kadar terbiyesiz sınır bilmez tiplermiş. Ayrılma kararınız çok yerinde olmuş.
Benim kuzenimin manyak kayınpederi de kayınvalidesi de düğünde olay çıkarmıştı. Onun kocası sildim onları falan dedi çocuk olana kadar. Kuzenim hamile kaldı babaanne dede görmesin mi hakları dedi yine barıştı. Tekrar aynı sorunlar. Yani asla düzelmez. Asla affedemezsin. Kendine de hayatı cehenneme çevirme. Düzeliriz deme bu noktadan düzelen bir evlilik olmaz
Kesinlikle katılıyorum insan unutamıyor

Back
X