- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Ben evli değilim boşandımEsiniz size sizi sevdiğini söylüyor mu iç? Insan 2_3 ayda bir bile olsa duymak istiyor.
Bebekle çok ilgili isten geldiğinde bir kaç saat herşeyiyle ilgilenirIliskiniz normal degil ama en cok telefonu elinden dusurmemesi noktasinda.
Siz hayalet misiniz o evde ustelik cocugunuz da varmis. Onunla da ilgilenmeyip surekli telefonda oyun mu oynuyor
Konusun ya da konusmaya calisin hayalet olmadiginizi gösterin.
Karsilikli trip atmakla falan sorunlar cozulmez.
Iyi bari.Bebekle çok ilgili isten geldiğinde bir kaç saat herşeyiyle ilgilenir
Yok ya ondan şüphelenmiyorum hiç telefonu sürekli ortaliktadir herşeyi ortada yani .Ne olursa olsun yatagi ayirmak yanlis bence. Baska biri mi var acaba diye aklima geldi
Yani eger cok degistiyse olabilir. Wc ye bile giderken elindeyse suphelenmek lazim...
Ne kadar güzel yardımcı oluyormuş arıyor gün içinde biz bazen sorun edecek yer arıyoruz gerçekten bende siz gibiydim hele.ilk seneler Allah ne krizler çıkarırdım sen beno sevmiyorsun diye ama baktım ki adamın sevgi dili farklı söyleyemiyor gerçekten ha ne yapar eşim bir istediğimi iki etmez beni benden fazla düşünür evine bana çocuklarıma çok düşkün hafta sonu evi süpürür siler yardım eder beni uyutur çocuklara bakar yani bunun gibi bir çok güzel huyu var siz de öyle güzel bakin güzel görün inşallah çok mutlu olursunuzYardim eder günde bur kaç kez arar filan ama son gunlerdealınganlık yaptım herlade gidip barışsam iyi olacak :) genelde yorumlarda haksız bulunmuşum:)
Çok sevindim çünkü bu asla ayrılık sebebi değil dedim ya benim eşimde anlayış göstermemi istedi bende bıraktım haline ama tabiki gözüm üstünde malesefki kadınlar birazdaha fazla fedakarlık yapmak zorunda kalıyoEşimle konuştum, seni tabi ki seviyorum onu o anda sinirle söyledim diyor özür de diledi öyle söylediği için . Anlayışlı olmamı istiyor birazcık. Karşılıklı konuşup anlaştık şimdilik çözüldü gibi inşallah bir daha sıkınti olmaz .
Eşimle konuştum, seni tabi ki seviyorum onu o anda sinirle söyledim diyor özür de diledi öyle söylediği için . Anlayışlı olmamı istiyor birazcık. Karşılıklı konuşup anlaştık şimdilik çözüldü gibi inşallah bir daha sıkınti olmaz .
Selam kk hanımları,
Son günlerde aklıma takılan ve beni üzen bir durumu sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 7 aylık bir kızım var.
Eşimle ilk zamanlar çok güzeldi beraber vakit geçirirdik . Mutsuz olduğumu hiç hissetmemiştim.
Ama son zamanlarda sürekli telefonunda oyun oynamaya başladı. Evde beraberken bile sürekli elinde telefon 24 saat oyun oynuyor . Arkadaşlarıyla eskiden çok sık görüşmezdi ama artık haftada 1 hali saha maçı ve hafta da 1 , 2 kerede buluşmalar olmaya başladı .
Ilk zamanlarda bana güzel sözler söyleyip beni sevdiğini söylerdi ama artık hiç söylemiyor, beni hoş tutacak şeyler yapmıyor . Artık kendimi mutsuz hissediyorum . 2 gün önce şu telefonu hatrim için bugünlük bırak dedim bırakmadı bende mesafeli davrandım oda hic yanaşmadı benim yaptığım mesafenin 2 katını yaptı. Akşam konuşunca da sen hatalisin once sen özür dile dedi.
Dün de yine dayanamadım yaklaşayım dedim munzurluklar yaptım filan beni seviyor musun diye sordum sevmiyorum dedi " o anda ciddiyetle söylemedi ama çok alındım " gece yanında uyumadım.
Sabah niye başka yerde yattin dedi cevap vermedim . Oda ustelemedi. Şimdi de yine konuşmuyoruz.
Artık mutlu olmadığı mi hissediyorum . Sizin evliliklerinizdede böyle şeyler oluyor mu ?
Yoksa yol yakınken bitirmeli mıyım bilmiyorum .
Ama son günlerde çok mutsuz hissediyorum . Benimle ilgilenmeyen sevdiğini söylemeyen bir eşim var .
Sizce bende de hata var mı?
Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim .
Hemde ailem bulunduğum şehirden 3 gün önce taşındılar yanında olması gereken zamanda oda beni yalnız bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?