- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Esiniz size sizi sevdiğini söylüyor mu iç? Insan 2_3 ayda bir bile olsa duymak istiyor.Boşandınız farz edelim
Tekrar evlendiniz
Siz sanıyormusunuz ki o erkek size ömür boyu güzel sözler söyleyip
Gönlünüzü hoş tutup
Haftanın her günü dizinizin dibinde olacak?
Hepimiz böyle bir eş hayal edip evleniyoruz ama işte öyle değil
Öyle olmuyor maalesef
Zaten sürekli ilgide insanı boğar
En azından beni boğar ben sıkılırım
Biraz çocuksu geldi tavırlarınız bana
Hatalı mıyım sizce ?O centilmen, karısıyla sürekli ilgilenen, her zaman anlayışlı olan, hatalı olmasa bile özür dileyip gönül alan erkekler sadece dizilerde var.. evlendikten bir süre sonra ilgi azalıyor tabii ki her zaman cicim aylarındaki gibi olmaz. Beklentiyi çok artirmamak gerekiyor.
Hatalı mıyım sizce ?
Yok söyleyemez bak hep yazıyorum burda ama 6 senelik evliyim çok nadir söyler o da ben onu parçalamıyim diye belkiEsiniz size sizi sevdiğini söylüyor mu iç? Insan 2_3 ayda bir bile olsa duymak istiyor.
Yardim eder günde bur kaç kez arar filan ama son gunlerdealınganlık yaptım herlade gidip barışsam iyi olacak :) genelde yorumlarda haksız bulunmuşum:)Yok söyleyemez bak hep yazıyorum burda ama 6 senelik evliyim çok nadir söyler o da ben onu parçalamıyim diye belkiama sevdiğini söylemez değil söyleyemez hareketleriyle belli eder peki sizin eşiniz nasil belki artık söylemiyor sözle ama mesela yardım ediyordur başka şekillerde gösteriyordur malesef öyle sürekli sevgisini dile getiren erkek çok az keşke hep söyleseler ama genlerinde kazmalik var çok beklemek insanı yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?