- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Canım seni gayet ii anlıyorum.bende istiyorumki kocamın n yakın arkadaşı ben olayım.her dakika tabi mıc mıc geçmez ama senin dediğini anladım.bende çok konuşkan biri değilim hatta çoğu zaman kendimi yanlış ifade ederim.valla hayatım ben çözümü biraz saçmalamakta buldum.mesela hmm yemek güzel olmuş dio bende işte şundan koydum bunu o sıra kaşığı duşurdum ayağım kaydı ne bilim hani bebekleri güldürmek için insan kendini yerden yere atarya öyle anlar oluşturuyorum 4-5 dk sürüyo tabi. Sonra bi sevmediği arkadaşı var malesef benimde akrabam bundan nefret ediyorum ama malesef onun dedikodusunu yapıoz.yani arkasından atmak değilde mesela eşime bili demiş oluyo oooo sen haklısın ağam paşam o salak zaten öylede yapmıştı falan die konuyu uzatıyorum. Başkaaa mesela futbol sever ben anlamam ama onu izlerken 3-5 yorum yaparız.hali ile hergün görüştüğün için eşinle oylee saatlerce sohbet olmuyo.derin bi konu açılınca tabi oluyo ama... Sonra cıma mesela ilk önce ihtiyaclarımı sıralarım ayakkabi falan fişman sonra yatak odasına gider gelirim ya aşkım vazgeçtim elimdekilerle idare ediim derim. O da gururlanır yok aşkım beğendiysen al falan.halbuki şunu alıyım desem normalde vardı ya evde der :) arada dini sohbet dinler yorum yaparız ama bu aradeğil. Şu komik mizaçlı hocayı. Hem sıkıcı deil yani anlıcamız dilden hem bizim bakış açımıza uygun oluyo. Bazen sabah programında izlediğim cinayeti anlatırım. Yani bunlar her gün birini yapmaya çalışırım.tabi 7 günün 3 günü genelde sessizlikle geçeer. Bu arada bu soylediğim konu başlıklarını malesef 10 dk en fazla kelime bulabiliyorum.pek konuşmayı sevmem. Oda iletişim halinde olalım die.