• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilişkimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim?

Canım seni gayet ii anlıyorum.bende istiyorumki kocamın n yakın arkadaşı ben olayım.her dakika tabi mıc mıc geçmez ama senin dediğini anladım.bende çok konuşkan biri değilim hatta çoğu zaman kendimi yanlış ifade ederim.valla hayatım ben çözümü biraz saçmalamakta buldum.mesela hmm yemek güzel olmuş dio bende işte şundan koydum bunu o sıra kaşığı duşurdum ayağım kaydı ne bilim hani bebekleri güldürmek için insan kendini yerden yere atarya öyle anlar oluşturuyorum 4-5 dk sürüyo tabi. Sonra bi sevmediği arkadaşı var malesef benimde akrabam bundan nefret ediyorum ama malesef onun dedikodusunu yapıoz.yani arkasından atmak değilde mesela eşime bili demiş oluyo oooo sen haklısın ağam paşam o salak zaten öylede yapmıştı falan die konuyu uzatıyorum. Başkaaa mesela futbol sever ben anlamam ama onu izlerken 3-5 yorum yaparız.hali ile hergün görüştüğün için eşinle oylee saatlerce sohbet olmuyo.derin bi konu açılınca tabi oluyo ama... Sonra cıma mesela ilk önce ihtiyaclarımı sıralarım ayakkabi falan fişman sonra yatak odasına gider gelirim ya aşkım vazgeçtim elimdekilerle idare ediim derim. O da gururlanır yok aşkım beğendiysen al falan.halbuki şunu alıyım desem normalde vardı ya evde der :) arada dini sohbet dinler yorum yaparız ama bu aradeğil. Şu komik mizaçlı hocayı. Hem sıkıcı deil yani anlıcamız dilden hem bizim bakış açımıza uygun oluyo. Bazen sabah programında izlediğim cinayeti anlatırım. Yani bunlar her gün birini yapmaya çalışırım.tabi 7 günün 3 günü genelde sessizlikle geçeer. Bu arada bu soylediğim konu başlıklarını malesef 10 dk en fazla kelime bulabiliyorum.pek konuşmayı sevmem. Oda iletişim halinde olalım die.

Sorun şu ki aslında pek ortak noktamız yok, genelde bnm sevdiğim şeyler ona sıkıcı geliyor, sinema, yürüyüş yapmak gibi.. Aslında sorumu şöyle mi yapmalıydım bilemedim;
Ortak noktaları nasıl arttırabilirim falan, ama ben bayanların bnm ne anlatmak isteğimi anladıklarını biliyorum :)

Yok yok ben de bir kadın olarak ne anlatmak istediğinizi anladım .
Anladığım için işin yolu sadece ''huzur'' da yazdım :KK66:

Ay ne güzel tabir etmişsiniz. Işık oldunuz valla şahsen bana:KK68:

:oops: Teşekkürler.

Evliliğimde 11 yılı doldurdum , ilk zamanlar bizde ayarı tutturamamıştık :KK48: Ama inanın evdeki huzur hiç bir şeye değişilmez .

3. şahıslarla ilgili tartışmayı bırakınca , zannı ve şüpheyi , bunların doğurduğu hmmm acaba bunu niye yaptı ki leri bırakınca güzel ilerler işler :21:

Ha tabii bir de sürekli şikayet etmek yerine , çözüme dayalı fikir sunacaksınız (erkekler bu konuda tembeldir , karşılarına sorun yerine çözümle çıkınca ; konuyu üzerine düşünmek yerine teklifinizi kabul ederler ) :KK51:

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar, ben 3 yıllık evliyim, eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum.. Çok büyük problemler atlattık, haklı haksız önemsemeden birbirimizi yıpratmaktan vazgeçtik..
Eşim %70 iş yorgunluğundan ve %30 kişiliğinden dolayı öyle muhabbet edip, duygularımı düşüncelerimi pek paylaşabildiğim birisi değil, sadece düşüncesini duygularını kısa cümlelerle ifade eder..yorgunluğuna hak veriyorum tabii ki, ama bir kadın olarak da özellikle bazı zamanlarda insan daha çok ilgi, şefkat, ne bileyim en azından bişeyleri doyasıya konuşmak istiyor..
Şimdi benim sorum şu ; eşimin ilgisini daha fazla nasıl çekebilirim? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama eve gelmesi için can atabilir hale nasıl getirebilirim?

Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum..

Valla ben tecrübeli değilim ama aklıma şöyle bir fikir geldi; kocanız eve geldiğinde siz onunla ilgilenin onun sizinle nasıl ilgilenmesini istiyorsanız sizde onunla ilgilenin gününün nasıl geçtiğini falan sorun onu konuşturun yani o konuşsun siz dinleyin sonra işte masaj falan yapın :KK9:
Yani bir iki kere deneyin belki o zaman size karşı ilgisi artıcaktır daha fazla eve biran evvel gelme isteği olucaktır yani belkide sizbunları yapmışsınız daha öcne orasınıda bilemem tabi:)

Valla ben tecrübeli değilim ama aklıma şöyle bir fikir geldi; kocanız eve geldiğinde siz onunla ilgilenin onun sizinle nasıl ilgilenmesini istiyorsanız sizde onunla ilgilenin gününün nasıl geçtiğini falan sorun onu konuşturun yani o konuşsun siz dinleyin sonra işte masaj falan yapın :KK9:
Yani bir iki kere deneyin belki o zaman size karşı ilgisi artıcaktır daha fazla eve biran evvel gelme isteği olucaktır yani belkide sizbunları yapmışsınız daha öcne orasınıda bilemem tabi:)
Yani az çok denemiş sayılırım, ama daha dikkatli olarak denicem, teşekkürler.. :)

Kelin ilacı olsa başına sürermiş, çözüm bulursanız bana da haber edin emi!

Canım dün sana cvp yazdıktan sonra gidiim yazdıklarımı azcık daha uygulayım ddim kocişe uyuyodu masaj falan yaptım uyurken minnoş falan die sevdim uyandı.sn uyuyunca korktum falan ddim. Azcık ilgilendim yanına su getirdim oo terlemişin hadı atletini değiştir falan yaptım.hepsi hikaye maksat ilgilenmek yani. Sabahta biraz fazla harcama yaptıım için asık surat gidiyodu kapıda ama babacık biz sağlıklı beslenelim die o katı meyve sıkıcanı aldım dedim o kapıda ne kadar konuşuluru yorum yapılırmış arkadaş gerek yok falan ddi bende tmm ben elinde sıkarım götürüüm iaade ediim falan ddm. 2 saat sonra tel açtı akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcam die.bende tabii kocacım ben sana kıyamıyorum kafa dağıtırsın senin gmenede elimle meyve sıkarım falan ddm. Kapattı.5 dk sonra tkrar açtı ya gidesim yok galiba ben eve gelim en iisi sende götürmediysen dursun meyve sıkacağı falan ddi.ya rkkler bebek gibi oluyo onu anladım.akıllı olup kanına gircen salak ayağına yatıp istediğini yaptırabilirsin.sevgi sevkat ilgi vs..

Canım dün sana cvp yazdıktan sonra gidiim yazdıklarımı azcık daha uygulayım ddim kocişe uyuyodu masaj falan yaptım uyurken minnoş falan die sevdim uyandı.sn uyuyunca korktum falan ddim. Azcık ilgilendim yanına su getirdim oo terlemişin hadı atletini değiştir falan yaptım.hepsi hikaye maksat ilgilenmek yani. Sabahta biraz fazla harcama yaptıım için asık surat gidiyodu kapıda ama babacık biz sağlıklı beslenelim die o katı meyve sıkıcanı aldım dedim o kapıda ne kadar konuşuluru yorum yapılırmış arkadaş gerek yok falan ddi bende tmm ben elinde sıkarım götürüüm iaade ediim falan ddm. 2 saat sonra tel açtı akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcam die.bende tabii kocacım ben sana kıyamıyorum kafa dağıtırsın senin gmenede elimle meyve sıkarım falan ddm. Kapattı.5 dk sonra tkrar açtı ya gidesim yok galiba ben eve gelim en iisi sende götürmediysen dursun meyve sıkacağı falan ddi.ya rkkler bebek gibi oluyo onu anladım.akıllı olup kanına gircen salak ayağına yatıp istediğini yaptırabilirsin.sevgi sevkat ilgi vs..

denesem mi acaba bende bu taktaği? tutar mı ki ..:D

Huzur ...

Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .

Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .

Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .

çok çok beğendim diye bir buton olsa keşke :KK9:

Back
X