Esimle iliskimiz sogudu , ailesinin hareketleri beni iyice sogutuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
esimle yurtdisinda yasiyoruz, evlenince esimin ailesiyle yakinlik kurmaya calistim ama olmadi kendilerini uzak tuttular Bende sogudum onlardan. pek gidip gelmiyorum ülkeme gittigimde ailemi görüyorum onlarla Seyrek görüsüyorum. Esimin babasi yurtdisina gelmis , esim Bana hic birsey sölemedi, bir yakinlarinda kaliyor, esime bir mesaj atmis babasi görüselim evin anahtarini Bana ver ugrarim diye, rahatsiz oldum , önümüzdeki hafta Evde olmiycagim heralde o yüzden istemis . Esim Bana bir sey sölemedi telefonunda tesadüfen gördüm Hala birsey sölemiyorum, bilmemezlige geliyorum ama icim icimi yiyor

Kendi baban olsa rahatsiz olmadan verirdin ama :) ben olsam bende rahatsiz olurdum ama anlayisli olmaya calismak lazim

Geldiğini niye sana söylemiyor normalde geldiği zaman sizde kalması lazım nerede kalıyor ki ve eşiniz size babasının ülkeye bile geldiğini söylemedi mi ? Ay kafam karıştı.

Ne demek evin anahtarını ver uğrarım aranız çok mu kötü ki sen evde yokken gelmek istiyo bence sizin misafir etmeniz daha uygun olur

Siz yokken sizin evde mi kalacak acaba ki anahtarı istiyor .

Acaba eşinde görüşmek istemediğini bildiği içinmi söylemedi ?Sana zararları olmazsa görüşsünler.Ama taa oralara gelip tek oğluyla mi görüşücek ne biliyim aranızda kötünü o kadar.Bırak bilmemezlikten gel kocan söyleyen kadar

Esinizin babasi oldguna.eminmisiniz ? Bana.oldukca enteresan.bi durum.geldi :(
Konusmuyorda olsaniz esiniz.gizlice gorusmesi bile oldukca sacma cekindgi ne olabilir yoksa sizinmi tepkilerinz cok ust seviyede

Ilginc.. Babasi yurtdisina gelmeden hicmi haber vermemis ben gelicem diye? Sizin evde olmucaginizi nerden biliyor?

Ilginc.. Babasi yurtdisina gelmeden hicmi haber vermemis ben gelicem diye? Sizin evde olmucaginizi nerden biliyor?
Ben ve esim is dolayisiyla hafta icleri sik sik olmuyoruz evimizde, esime sölemis gelicegini ama sadece mesajla bilgi vermis

Esinizin babasi oldguna.eminmisiniz ? Bana.oldukca enteresan.bi durum.geldi :KK43:
Konusmuyorda olsaniz esiniz.gizlice gorusmesi bile oldukca sacma cekindgi ne olabilir yoksa sizinmi tepkilerinz cok ust seviyede

Ben onlarla vakit gecirmekten hoslanmiyorum esim biliyor bunu ama tepki vermiyorum , saygiliyim

Geldiğini niye sana söylemiyor normalde geldiği zaman sizde kalması lazım nerede kalıyor ki ve eşiniz size babasının ülkeye bile geldiğini söylemedi mi ? Ay kafam karıştı.

Akrabasinda kaliyor geldiginde, eskiden de böleydi, rahatsiz etmiyim diyor ama disliyor bariz bir sekilde. Onlardan sogumamin nedenide buydu. Esim babasinin geldigini söylemedi, babasiyla görüsmeyede gitmedi hic özlememis sanki, dün adamin yazdigi mesaja Hala cevap vermemiss.

Siz yokken sizin evde mi kalacak acaba ki anahtarı istiyor .
Evet Ben öle anladim

Allah Allah biraz tuhaf bir durum , bence eşinize durumu bildiğinizi söyleyin , sen onun eşisin , senden babasının gelişini saklamasına hiç anlam veremedim:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X