Eşimle ilişkimiz

Diş kaşıyıcı al onu ısırsın
Kendi zevk alırken sen acı çekeceksen ne anlamı var
Bencil biri

Öyle olmaz böyle olur de sende onun canını yak bakalim nasil oluyormuş

Çözümü yok canım malesef bende sürekli boynum mosmor geziyorum etrafta.Çokta acıyor

Esımın dıslerı tamamen porselen dıs ve ısırdıgında ne sıddette ısırdıgının farkına varamıyor. Mesela kolumu hafıften ısırdım dıyor ama ertesı gune mosmor. Adama anlatamıyorum canımın yandıgını. Ama ceneme ve dudagıma zaten boyle bısey yapsa sanırım ben onunkını koparırım. Dudaklarım zaten sureklı sıs ve yara ıcınde herhalde o can acısıyla

Basın tokadı. Çok ciddiyim basın tokadı. Bi yere kadar gulunecek bisey ama ilişkiye girerken onun zevk alması sizinse sürekli aci cekmeniz bi yerden sonra sizi ilişkiden soğutacaktır. Basın tokadı, küsüp tepki verirse de alttan almayın bundan sonra her isirdiginda bunu yapicam sen de abartma o kadar acitmiyorum deyin. Benim sevgilim yanlışlıkla canımı yaksa kacicak delik arar, bilir çünkü daha beterini ona yapicagimi

Evet öyle valla insanı soğutuyor
Daha sert olmak lazım onun gibi

Bide annemlere gideceğim zaman sırf utandırmak için morartıyor bazen o yüzden 0 çözüm
Adamlar eşşek çünkü. Kime neyi ispat edeceklerse artık. Evet utanıyoruz ama seviştiğimiz için değil böyle ergen kocalarımız oldugu ıcın

Bugunde bobosuna tekme attim o benim canimi yakiyorsa ben daha fazla yakiyom

Bi daha opusmeyin siz de. Neymis o ya oyle bazi kadinlar hoslanir boyle sertlikten siz belli ki hoslanmiyorsunuz ne bu israr vallahi sinir oldum esinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…