Eşimle ilişkiye giremiyoruz

Herkese meraba.bir aylik evliyim.benim sorunum eşimle cnsel ilşkiye gremyoruz.kocam ön sevisme oncesinde gayet sertken vajinaya girecegi esnada penisi kücülüyr.bir aydir olmadi.her gce deniyoruz neredeyse.sizce bunun sebebi nedir?

Konun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum. Bence ilk etapta doktora değil iyi bir psikoloğa gidin. Çünkü fiziksel bir sorundan ziyade psikolojik bir sorun gibi görünüyor. Psikiyatriste de değil, psikoloğa gidin. Belki size zarar vermekten korkuyordur vs. Terapiyle aşılabilecek bir konudur muhtemelen. İlaç gerektiren bir konu ise psikolog psikiyatriste yönlendirir zaten.

Benim dediğiniz sorun 1.5 yıl sürdü.13 yıllık evliyim,hala durum o şekilde.psikolojim bozuldu.eşimin de bozuk.üniversite mezunu insanlarız.dr da çare yok. Çünkü sebep psikolojik.yani elinizi kafasında sıkıntı.bu psikolojide kurtulması lazım önce.sonuçta ereksiyın var ama ilişki olacağında geçiyor.biz bir sürü dr a gittik.hiçbir problem yoktu.boşuna dr a gitmeyin.benim yaşadıklarımın aynı.zamana bırak acele etme,eşine destek ol,önemli değil olur birgün hasta değiliz sonuçta de,ve hep gülümse.tavır yapma.onu sevdiğini söyle,,,,güzel haberlerinle konuşalım yine inşallah... Allah tez zamanda sıkıntınız gidersin inşallah..

Nasıl bir mantık kardeş yaa!
Dumur oluyorum.. Burası böylesi mahrem konuların paylaşılabileceği bir platform mu?
Az biraz haya yaaa çokmu zor...

Benim dediğiniz sorun 1.5 yıl sürdü.13 yıllık evliyim,hala durum o şekilde.psikolojim bozuldu.eşimin de bozuk.üniversite mezunu insanlarız.dr da çare yok. Çünkü sebep psikolojik.yani elinizi kafasında sıkıntı.bu psikolojide kurtulması lazım önce.sonuçta ereksiyın var ama ilişki olacağında geçiyor.biz bir sürü dr a gittik.hiçbir problem yoktu.boşuna dr a gitmeyin.benim yaşadıklarımın aynı.zamana bırak acele etme,eşine destek ol,önemli değil olur birgün hasta değiliz sonuçta de,ve hep gülümse.tavır yapma.onu sevdiğini söyle,,,,güzel haberlerinle konuşalım yine inşallah... Allah tez zamanda sıkıntınız gidersin inşallah..

Acele etme demişsin de sizin 13 yıl olmuş hala aynı diyosun

1,5 yil surdu yazmissiniz sonra hala ayni sekilde diye devam etmissiniz. 13 yildir konu sahibinin durumunu mu yasiyorsunuz yani?

Back
X