- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi tatli_telasss
Boşalıyorum öyleyse varım diye tirat atıyor mudur kiHissetmiyor haa
ee yani hem tamamen yok olup hem boşalabiliyorsa oda bi ihtimal. Yoksa bu adam nasıl hem yok olup hem boşalacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşalıyorum öyleyse varım diye tirat atıyor mudur kiHissetmiyor haa
ee yani hem tamamen yok olup hem boşalabiliyorsa oda bi ihtimal. Yoksa bu adam nasıl hem yok olup hem boşalacak
![]()
Ben aslinda yogumHissetmiyor haa
![]()
Kapalı yer fobisi var demekki kendini geri cekiyo adeta yok oluyoAcaba psikolojisi bozulup,malum kapalı yere giriyo,içine mi kapanıyo nooluyo. Bak yine acayip gıdıklıyosunuz beni fena halde geyiğim geldi oof of![]()
Heyecandandir o bende bir müddet yaşadım o sıkıntıyı sonra kendiliğinden düzeldi sizinkide büyük ihtimal psikolojik
Elinde-artık neresi ise orası- sigara, dertli bir bakış-neresi ile bakıyorsa- hanıım ben gidiyom falan diyo heral ,büzük ezik bir şekildeYa gözümün önünde canlandıda bayaa bişey yazasın geldi ama şimdi ban yerim falan geyikten de korkuyorum
![]()
Herkese meraba.bir aylik evliyim.benim sorunum eşimle cnsel ilşkiye gremyoruz.kocam ön sevisme oncesinde gayet sertken vajinaya girecegi esnada penisi kücülüyr.bir aydir olmadi.her gce deniyoruz neredeyse.sizce bunun sebebi nedir?
Boşalıyorum öyleyse varım diye tirat atıyor mudur ki![]()
Valla kahkaha attırdın. Giremesemde varım. İçime kaçmış olabilirim ama varım işte varım
Elinde-artık neresi ise orası- sigara, dertli bir bakış-neresi ile bakıyorsa- hanıım ben gidiyom falan diyo heral ,büzük ezik bir şekilde![]()
Boşalınca da kafasını kaldırıp-artık oranın neresi olduğunu biliyoz- bitti çilem hanım ben GELDİM diyor mudurYaaaa karnım ağrıdı gülmekten. Bi canlandırsana bak gözünde şu yazdığını
![]()
Benim dediğiniz sorun 1.5 yıl sürdü.13 yıllık evliyim,hala durum o şekilde.psikolojim bozuldu.eşimin de bozuk.üniversite mezunu insanlarız.dr da çare yok. Çünkü sebep psikolojik.yani elinizi kafasında sıkıntı.bu psikolojide kurtulması lazım önce.sonuçta ereksiyın var ama ilişki olacağında geçiyor.biz bir sürü dr a gittik.hiçbir problem yoktu.boşuna dr a gitmeyin.benim yaşadıklarımın aynı.zamana bırak acele etme,eşine destek ol,önemli değil olur birgün hasta değiliz sonuçta de,ve hep gülümse.tavır yapma.onu sevdiğini söyle,,,,güzel haberlerinle konuşalım yine inşallah... Allah tez zamanda sıkıntınız gidersin inşallah..
Klostrofobi ydi galibaAcaba psikolojisi bozulup,malum kapalı yere giriyo,içine mi kapanıyo nooluyo. Bak yine acayip gıdıklıyosunuz beni fena halde geyiğim geldi oof of![]()
Yazacaktim usendimesiniz yasadi demek istediniz sanirim![]()
1,5 yil surdu yazmissiniz sonra hala ayni sekilde diye devam etmissiniz. 13 yildir konu sahibinin durumunu mu yasiyorsunuz yani?Benim dediğiniz sorun 1.5 yıl sürdü.13 yıllık evliyim,hala durum o şekilde.psikolojim bozuldu.eşimin de bozuk.üniversite mezunu insanlarız.dr da çare yok. Çünkü sebep psikolojik.yani elinizi kafasında sıkıntı.bu psikolojide kurtulması lazım önce.sonuçta ereksiyın var ama ilişki olacağında geçiyor.biz bir sürü dr a gittik.hiçbir problem yoktu.boşuna dr a gitmeyin.benim yaşadıklarımın aynı.zamana bırak acele etme,eşine destek ol,önemli değil olur birgün hasta değiliz sonuçta de,ve hep gülümse.tavır yapma.onu sevdiğini söyle,,,,güzel haberlerinle konuşalım yine inşallah... Allah tez zamanda sıkıntınız gidersin inşallah..
bence 1-2 sn de bosalıyor ve o yuzden sonuyor.erken bosalma sorunu olabilir.e nasıl bosalıyor
Kapalı yer fobisi var demekki kendini geri cekiyo adeta yok oluyo![]()