• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum !?

bu konuda oldukça bilgi sahibisiniz anlaşılan bir de bu hastalık bende ilk evlendiğimde yoktu 1 buçuk seneyi biraz geçince başladı stresli bir olay yaşamıştım hemen onun üzerine çıktı çok geniş açık yaralar oluştu ilk rahatsızlık bu şekilde nüks ediyormuş sonra 2 3 atak daha oldu gittikçe küçüldüler . Şimdi ani stres altında kalırsam minik sivilce gibi bazen çıkıyor.
Eşim başka br hastnede başka doktora göründü uroloji sanırım test yapıldı virüs çıktı doktorla kendisi görüştü ben girmedim bir dahada bu şekilde kaldı. Ben gittiğim doktordan memnun kalmadım iki doktor değiştirdim onlarda yalnızca zovirax krem ve valtrex ilaç veriyor başka bir tedavi söylemedi. Eşime herhangi bir ilaç beya tedavi uygulanmadı

Evet zaten tedavisi bu. Ben böyle konularda çok hassasım, 3 ayda bir doktor kontrolüne giderim. Çok fazla araştırma yaptım. Doktoruma da tüm soruları soruyorum olası risklerle ilgili. Başına bu tarz rahatsızlıklar gelen de çok arkadaşım var maalesef. Söylediğinzi gibi semptomları stres ve bağışıklık sisteminin düşmesi tetikler. Herhangi bir ilerleme riski yok ama ara ara çıkabilir. Dediğim gibi dudaktaki uçuktan bir farkı yok zaten ingilizcede dudaktaki uçuğun adı da herpes, bu latince adı uçuğun.

Bağışıklık sistemini kuvvetli tutup, stresten uzak durmaktan başka çare yok. Çok geçmiş olsun ama dediğim gibi HPV'nin daha önemli ve tehlikeli türleri, semptom göstermeyen ve rahim ağzı kansrine yol açanı, bu da düzenli smear ile takip edilmeli. Ben en az 6 ayda bir smear testi yaptırıyorum. Aile sağlık merkezleri bile yapıyor artık.

Doktorun da bilgi veren soruları cevaplayan biri olması önemli, farklı doktorlar deneyip iletişime açık olanı seçebilirsiniz.

Kusura bakmayın konu basligini okuyunca gulesim geldi.
Problemler cozulur.
Onemli olan esinizden sogumamaniz.
Cocuk yapmak icin de sevismeyin. Olacagi varsa da olmaz o psikoloji ile.
Gercekten severek birlikte olun.

Kusura bakmayın konu basligini okuyunca gulesim geldi.
Problemler cozulur.
Onemli olan esinizden sogumamaniz.
Cocuk yapmak icin de sevismeyin. Olacagi varsa da olmaz o psikoloji ile.
Gercekten severek birlikte olun.
Konu başlığını kendime dürüst olabilmek adına o şekilde yazdım dürüst olmazsam çözüm bulamam. Biraz da trajikomik bir durum zaten. Dışarıdan bakınca basit irdeleyince vahimleşebiliyor.

Evet zaten tedavisi bu. Ben böyle konularda çok hassasım, 3 ayda bir doktor kontrolüne giderim. Çok fazla araştırma yaptım. Doktoruma da tüm soruları soruyorum olası risklerle ilgili. Başına bu tarz rahatsızlıklar gelen de çok arkadaşım var maalesef. Söylediğinzi gibi semptomları stres ve bağışıklık sisteminin düşmesi tetikler. Herhangi bir ilerleme riski yok ama ara ara çıkabilir. Dediğim gibi dudaktaki uçuktan bir farkı yok zaten ingilizcede dudaktaki uçuğun adı da herpes, bu latince adı uçuğun.

Bağışıklık sistemini kuvvetli tutup, stresten uzak durmaktan başka çare yok. Çok geçmiş olsun ama dediğim gibi HPV'nin daha önemli ve tehlikeli türleri, semptom göstermeyen ve rahim ağzı kansrine yol açanı, bu da düzenli smear ile takip edilmeli. Ben en az 6 ayda bir smear testi yaptırıyorum. Aile sağlık merkezleri bile yapıyor artık.

Doktorun da bilgi veren soruları cevaplayan biri olması önemli, farklı doktorlar deneyip iletişime açık olanı seçebilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkürler herpes ilk ortaya çıktığında smear testi yapılmıştı bir problem çıkmadı ama söylediğiniz gibi takip etmekte fayda var. Önericeğiniz bir doktor var mı acaba ist da?

Yardımlarınız için teşekkürler herpes ilk ortaya çıktığında smear testi yapılmıştı bir problem çıkmadı ama söylediğiniz gibi takip etmekte fayda var. Önericeğiniz bir doktor var mı acaba ist da?

Jinemed hastanesindeki doktorlar genelde iyi. Devlet isterseniz Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesinde bir bayan var. Ben o çevrede yaşadığım için buraları biliyorum genelde.

Jinemed hastanesindeki doktorlar genelde iyi. Devlet isterseniz Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesinde bir bayan var. Ben o çevrede yaşadığım için buraları biliyorum genelde.
Peki jinemed hastanesi yalnızca tüp bebekle mi ilgileniyor yoksa kadın hastalıkları veya tüp bebek dışı yöntemlerle çocuk sahibi olmak isteyenlere bakılıyor mu. Açıkçası doktora gidiceğim zaman hangi merkeze veya hastanenib hangi bölümüne gidiceğimi bilmiyorum.

Midenizin almadigi insandan nasil cocuk dusunuyorsunuz. Cocuktan once bu probleminizi cozun. Cinsellik evlilikte en onemli seylerden biri.
Bir sureligine sizin daha aktif oldugunuz pozisyonlarda olursaniz esiniz de terlemez.

Konu sahibi öncelikle uçuk çok feci bir hastalıktır, geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben yıllardır dudak uçuğu ile boğuşuyorum ve ilaç tedavisi ile baskıladım ama bir süre sonra yine çıkmaya başladı. Üstelik ağır bir ilaç olduğu için sonrasında hemen hamile kalmana izin vermeyebilir doktor.

Gelelim diğer konuya, aslında çözülmesi gereken üç durum var gibi. Birincisi yukarıdaki uçuk konusu bunun için acilen bir doktora başvurmanı öneriyorum. İkincisi eşinle cinsel hayatınız ki evlilikte önemli bir konu, bunu da doktorlarla ve terapistle görüşmen gerekli bence. Belki uçukların sebebiyle prezervatif ile ilişki önerirler. Uzmanlardan fikir almak şart. Üçüncü olarak da çocuk sahibi olmak, korunmasız ilişki önerilmezse aşılama ve tüp bebek yöntemleri denenebilir.

Ama emin ol hamilelikte uçuk sorun yaratabilir, bu yüzden öncelikle onu çözmelisin. Çünkü o bölgelerdeki her türlü enfeksiyon bebeğe ulaşıp problemlere yol açabiliyor.

İstanbul un hangi bölgesinde doktor aradığını yazarsan ona göre yardımcı olunabilir.

Peki jinemed hastanesi yalnızca tüp bebekle mi ilgileniyor yoksa kadın hastalıkları veya tüp bebek dışı yöntemlerle çocuk sahibi olmak isteyenlere bakılıyor mu. Açıkçası doktora gidiceğim zaman hangi merkeze veya hastanenib hangi bölümüne gidiceğimi bilmiyorum.
tüm hastalıklada bakıyorlar. telefonla arayıp kadın hastalıkları derseniz ona göre yönlendiriler.

Cocuk icin iliski dusununce bir gorev bilinciyle yapiyor insan.. Sanirim bundan dolayi da sıkıcı oldu sizin icin.. Sigillerin psikolojik oldugu nu dusunuyorum kendinizi sıkıp rahatsiz oluyosunuz o sebepten.. Allah yardimciniz olsun umarim saglikli hayirli bir evlat sahibi olur problemlerinizi aşarsiniz

Eşinizle birlik olamıyonz cocuk istyonuz bence ilk önce eşinle olan problemi aşın cocuk oluR hadi diyelim cocuk oldu ee abi kardeş gbi yattıktn sonra bebegin babası kim olcakk ayy cok sacma bşi yazmşin beynm dondu birlk olamıyon cocuk istyon garip:işsiz:

Evlendikten 1.5 yıl sonra bende bu hastalık oluştu diyorsunuz eşinizin bu hastalığı nasıl kaptığını düşünmediniz mi hiç:KK64:

Terleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.
Kayganlaştırma olarak tükürük kullanıyorsanız şayet mantar ve enfeksiyondan kurtulamazsın.

Eşinizle birlik olamıyonz cocuk istyonuz bence ilk önce eşinle olan problemi aşın cocuk oluR hadi diyelim cocuk oldu ee abi kardeş gbi yattıktn sonra bebegin babası kim olcakk ayy cok sacma bşi yazmşin beynm dondu birlk olamıyon cocuk istyon garip:işsiz:
İnanın bnd ilk zamanlar çok garipsiyordum hergün yaşadığım birşey olunca alışıyor insan herhalde çok normal bir indan olarak hissediyorum kendimi :) :)

Konu sahibi öncelikle uçuk çok feci bir hastalıktır, geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben yıllardır dudak uçuğu ile boğuşuyorum ve ilaç tedavisi ile baskıladım ama bir süre sonra yine çıkmaya başladı. Üstelik ağır bir ilaç olduğu için sonrasında hemen hamile kalmana izin vermeyebilir doktor.

Gelelim diğer konuya, aslında çözülmesi gereken üç durum var gibi. Birincisi yukarıdaki uçuk konusu bunun için acilen bir doktora başvurmanı öneriyorum. İkincisi eşinle cinsel hayatınız ki evlilikte önemli bir konu, bunu da doktorlarla ve terapistle görüşmen gerekli bence. Belki uçukların sebebiyle prezervatif ile ilişki önerirler. Uzmanlardan fikir almak şart. Üçüncü olarak da çocuk sahibi olmak, korunmasız ilişki önerilmezse aşılama ve tüp bebek yöntemleri denenebilir.

Ama emin ol hamilelikte uçuk sorun yaratabilir, bu yüzden öncelikle onu çözmelisin. Çünkü o bölgelerdeki her türlü enfeksiyon bebeğe ulaşıp problemlere yol açabiliyor.

İstanbul un hangi bölgesinde doktor aradığını yazarsan ona göre yardımcı olunabilir.
Az önce acıbadem hastanesinden randevu almak istedim bir çok problem olduğu için genel kapsamlı test istiyceğim için prof vardı kadın doğum da sgk kabul edilmiyormuş muayne ücreti 480 tl extra test ücretleride çıkıcaktır sizce fiyat gerksiz mi daha normal fiyatlar var mı konu sağlık olunca esirgemeyiz
Yinede aklım karıştı tecrübesisizim hastane konusunda bir kaç kişidende olmadık testler yapıp fiyat gereksiz fiyat yükselten de duydum
Yani bakırköy merter zeytinburnu topkapı güngören o çevrelerde olabilir.

Midenizin almadigi insandan nasil cocuk dusunuyorsunuz. Cocuktan once bu probleminizi cozun. Cinsellik evlilikte en onemli seylerden biri.
Bir sureligine sizin daha aktif oldugunuz pozisyonlarda olursaniz esiniz de terlemez.
Midemin almadığı değil belkide benim yanlış ifadem yüzünden öyle anladınız.
Çeşitli rahatsızlıklarım var insanlarla aşırı tokalaşmam selamlaşmam gerektiğinde kimseye belli etmeden gidip elimi yüzümü yıkarım genelde bu engel olamadığım içimden gelen bir tavır ne yazık ki. Ama bu yaşamaya engel değil. Sadece cinsel hayatımın sorunsuz geçmesi için siz tecrübeli hanımlara akıl danışıyorum.

Midemin almadığı değil belkide benim yanlış ifadem yüzünden öyle anladınız.
Çeşitli rahatsızlıklarım var insanlarla aşırı tokalaşmam selamlaşmam gerektiğinde kimseye belli etmeden gidip elimi yüzümü yıkarım genelde bu engel olamadığım içimden gelen bir tavır ne yazık ki. Ama bu yaşamaya engel değil. Sadece cinsel hayatımın sorunsuz geçmesi için siz tecrübeli hanımlara akıl danışıyorum.
Tmm iste senin ustte ve aktif oldugun pozisyonlarda sorun yasamazsin. Terlemez zaten

Tmm iste senin ustte ve aktif oldugun pozisyonlarda sorun yasamazsin. Terlemez zaten
Terleme konusu askında çok çok büyük bir problem değil klimayla çözüyoruz bir şekilde Yazmıştım zaten ama çok dikkat çekti sanırım bundan rahatsızlık duymam hoş karşılanmadı. Terlemeden bahsetme sebebin sevişmeye hazırlık süreci gerektirmesi. Duş dişleri fırçalamak traş olmak vs ancak bu şekilde kendimi verebiliyorum. Ama hayat şartları ani gelişen gelişi güzel şeyler daha hoştur bu zmanlarda da rahat olamıyorum bu da öok belli oluyor ben bundan bahsetmiştim aslında. Hazırlık süresi karşı tarafı sıkabiliyor yorabiliyor gibi..

Back
X