Neredeyse 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem bizimle kalıyor(ona sorsanız sürekli bizimle değil diğer oğlunda da kalıyor köye gidiyor ama toplasınız 2 yıl içinde 5 aydır) ve bizim çocuğumuz yok henüz olmasını istiyoruz. Ama kayınvalidem evdeyken ben ilişkiye girmek istemiyorum. Çünkü evimiz küçük ve kayınvalidemin odası hemen yan odada en ufak ses yan odadan duyuluyor ve ben bundan rahatsız oluyorum kayınvalidem evdeyken ilişkiye girmek istemiyorum. Bu konuyu kayınvalideme de güzelce anlattım o varken yapamadığımı ve çocuk yapmak için uğraştığımızı söyledim ama sadece söylememle kaldı yine bizde kalıyor diğer oğlu çağırmasına rağmen en fazla 2 gün kalıp geri dönüyor sürekli bahaneler uydurarak benim evime geliyor. Bu yüzden bende kocamla ilişkiye girmek istemiyorum günah oluyor mudur ?
Neredeyse 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem bizimle kalıyor(ona sorsanız sürekli bizimle değil diğer oğlunda da kalıyor köye gidiyor ama toplasınız 2 yıl içinde 5 aydır) ve bizim çocuğumuz yok henüz olmasını istiyoruz. Ama kayınvalidem evdeyken ben ilişkiye girmek istemiyorum. Çünkü evimiz küçük ve kayınvalidemin odası hemen yan odada en ufak ses yan odadan duyuluyor ve ben bundan rahatsız oluyorum kayınvalidem evdeyken ilişkiye girmek istemiyorum. Bu konuyu kayınvalideme de güzelce anlattım o varken yapamadığımı ve çocuk yapmak için uğraştığımızı söyledim ama sadece söylememle kaldı yine bizde kalıyor diğer oğlu çağırmasına rağmen en fazla 2 gün kalıp geri dönüyor sürekli bahaneler uydurarak benim evime geliyor. Bu yüzden bende kocamla ilişkiye girmek istemiyorum günah oluyor mudur ?
Kayınvalidem evde olduğu için kocamla ilişkiye girmek istemiyorum çocuğum olmasını istiyorum ama kayınvalidem bizimle kaldığı için yapamıyorumÇocuk olması için ilişkiye giremediğinizden bahsetmişsiniz sonra da günah mıya bağlamışsınız. Pek anlaşılır değil.
Eşimle aram çok iyi kayınvalidem sorun olmadığı süreceŞu an hayatınızda her şey yolunda, bir çocuk eksik öyle mi?
Haklısınız eşiniz bulsun çözümü evi yokmu neden sizdeNeredeyse 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem bizimle kalıyor(ona sorsanız sürekli bizimle değil diğer oğlunda da kalıyor köye gidiyor ama toplasınız 2 yıl içinde 5 aydır) ve bizim çocuğumuz yok henüz olmasını istiyoruz. Ama kayınvalidem evdeyken ben ilişkiye girmek istemiyorum. Çünkü evimiz küçük ve kayınvalidemin odası hemen yan odada en ufak ses yan odadan duyuluyor ve ben bundan rahatsız oluyorum kayınvalidem evdeyken ilişkiye girmek istemiyorum. Bu konuyu kayınvalideme de güzelce anlattım o varken yapamadığımı ve çocuk yapmak için uğraştığımızı söyledim ama sadece söylememle kaldı yine bizde kalıyor diğer oğlu çağırmasına rağmen en fazla 2 gün kalıp geri dönüyor sürekli bahaneler uydurarak benim evime geliyor. Bu yüzden bende kocamla ilişkiye girmek istemiyorum günah oluyor mudur ?
Kendi evi yok mu? Teyzenin eğer kendi evi yoksa diğer kardeşle birlikte aylara bölecek şekilde kalma planı yapabilirsiniz öyle olursa en azından size geleceğe gideceği vakit de belli olur. Mesela 4 ay köy 4 ay abide 4 ayda sizde kalacak şekilde. Bir de diğer oğlunun evinde bir sıkıntı yoksa maruz kaldığı bir baskı vesaire yoksa sizinde bu konuda durumunuzu bildiği halde anlayış göstermemesi hiç hoş ve etik değil .Siz de bunu ne getirebildiyseniz aslında onun varlığını da ekarte edebilirsiniz gibime geldi o zaman siz de onu umursamayın
Bir ilahiyatçı olarak tahminimi söyleyeyimNeredeyse 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem bizimle kalıyor(ona sorsanız sürekli bizimle değil diğer oğlunda da kalıyor köye gidiyor ama toplasınız 2 yıl içinde 5 aydır) ve bizim çocuğumuz yok henüz olmasını istiyoruz. Ama kayınvalidem evdeyken ben ilişkiye girmek istemiyorum. Çünkü evimiz küçük ve kayınvalidemin odası hemen yan odada en ufak ses yan odadan duyuluyor ve ben bundan rahatsız oluyorum kayınvalidem evdeyken ilişkiye girmek istemiyorum. Bu konuyu kayınvalideme de güzelce anlattım o varken yapamadığımı ve çocuk yapmak için uğraştığımızı söyledim ama sadece söylememle kaldı yine bizde kalıyor diğer oğlu çağırmasına rağmen en fazla 2 gün kalıp geri dönüyor sürekli bahaneler uydurarak benim evime geliyor. Bu yüzden bende kocamla ilişkiye girmek istemiyorum günah oluyor mudur ?
o varken yapamadığımı ve çocuk yapmak için uğraştığımızı söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?