Ablacım sen ne yaşıyorsun

ben çalışıyordum sadece kredi kartı kullanmıyorum babamın kartını kullandım bu süreçte internet siparişleri için kaydetmiştim kartı yeri geldi ödedim yeri geldi babam almadı çalıştığım kazandığım parayla nakit şeyler aldım siz komik misiniz

yahu ben kendime pijama takımları gecelikler neler neler aldım bir tane 2 bin liralık saten gecelik parasını mı ödeyemicem

benim aldıklarım 2 bini milyonlara katlar. Sizin aile ilişkiniz nasıl bilmem de benim babam kesesi benim kesemdir o an nakit alsaydım ben ödeseydim buraya ben ödedim yazardım Buda benim açımdan hoş değil babam olunca anormal ama ben ödeyince bana normal gelmiyor. Süpürge dediğim de ikinci robot süpürge alma zorunluluğum olmayan şey yani evlenince de alabilirdim. Yani şurda mevzuyu nasıl bi gecelik parası sanarsınız olgun insanlar zaten mevzunun gecelik parası olmadığını anlamıştır. Yada size şöyle söyliyim diyelim ki babamın durumu kötü bende çalışmıyor olsaydım ve gerçekten alacak durumum olmasaydı bu beni ezik bi insan mı yapar. Yahu para nedir belkide bir gün 1 liraya muhtaç hale gelicem. Şu paran olsaydı babandan almasaydın mevzusunu geçin burda mevzu yapılan ayıp. Olayıda bundan ibaret sanmayın bu kadın perdelerle halıları yarı yarıya ödeyecez dedi ailem ikisini de yaptı sizin adetleri bilmem bizde perdeler erkek evine aittir. Babam tamam diyip ödemeseydi vermeseydi şimdi karşı taraf için hoş mu olacaktı demek istediğim bu benim. Bu kadın para konusunda cimri sıkıntılı sömürme derdinde anlatmak istediğim bu