Esimle ilk buyuk kriz

Beni anlayanlarda olmus dalga gecende kendi hayati cok daha problemliyken hayata nefretini kusanda.
Aksam esim aradi ve uzun uzun konustuk. Kirildigim nokta suydu. En son soylenmesi gerekeni ilk soylemesi ve en kolaya kacmasi. Hic birinin aklina gelmeyen ihtimal benim aklima geldi. Departman degistiren bir arkadaslarini iki hafta cekmeye calisacaklar. Gelismeler nasil olacak bilmiyorum. Vardir bundada bi hayir elbet. Kirildim cunku esim kendine ve artik bana boyle fedakar. Baskalari icin sansini zorlar. Ben tepki vermeseydim misafir gibi dugune gelip giderdi. Ama en azindan kafa yormaya ihtimalleri zorlamaya basladi.
Haklısınız aslında ama işi boşanmaya getirmek biraz fazla olmuş

Tatilden vazgeçtim bari düğün sürecinde yanımda olsun diyor kadın bunun nesi mantıksız
Bunu yapabilecekken gelmemeyi tercih ediyorsa gayette küsülür.

Kına da erkeğe ihtiyaç olur gayet tabi
En azından damada ( ki arkadaşlarıymış) evsahipliği yapar arkadaşlık yapar
Bir aksilik olur, birinin alınması bırakılması gerekir.
Heryere de tek tabanca gidilmezki

Beni en cok anlayan msj buydu. Su an en yakinimiz o bizim ailede erkek pek yok ve esim direk gelmiyorum demeyi tercih etti bir an neye ugradigimi sasirdim.
Benimde hatalarim olabilir. Bu dunyada evlenmekte bosanmakta var ama tabiki bunu ona hic dile getirmedim. Isyanim hemen vazgecmis olmasinaydi.

Ya is izin vs konulari cok karisik. Hic ummadiginiz gelismeler olabiliyor ki olmus. Uzulmeniz trip atmanız gerilmeniz hepsi cok cok normal ama bosanirim demeniz cok abarti. Olaylari bu noktaya getiren esiniz degil. Normal bir insan tatile gitmek ister yaz gunu istemiyor art niyetli olabilir mi ? Cok mantiksiz

Beni anlayanlarda olmus dalga gecende kendi hayati cok daha problemliyken hayata nefretini kusanda.
Aksam esim aradi ve uzun uzun konustuk. Kirildigim nokta suydu. En son soylenmesi gerekeni ilk soylemesi ve en kolaya kacmasi. Hic birinin aklina gelmeyen ihtimal benim aklima geldi. Departman degistiren bir arkadaslarini iki hafta cekmeye calisacaklar. Gelismeler nasil olacak bilmiyorum. Vardir bundada bi hayir elbet. Kirildim cunku esim kendine ve artik bana boyle fedakar. Baskalari icin sansini zorlar. Ben tepki vermeseydim misafir gibi dugune gelip giderdi. Ama en azindan kafa yormaya ihtimalleri zorlamaya basladi.

Beni en cok anlayan msj buydu. Su an en yakinimiz o bizim ailede erkek pek yok ve esim direk gelmiyorum demeyi tercih etti bir an neye ugradigimi sasirdim.
Benimde hatalarim olabilir. Bu dunyada evlenmekte bosanmakta var ama tabiki bunu ona hic dile getirmedim. Isyanim hemen vazgecmis olmasinaydi.
probleminiz çözülmeye başlamış, sevindim
Uzak kaldığınız için sinirler karşılıklı gerilmiş olabilir
Erkekler bazen ince düşünemeyen varlıklara , yönlendirmeye ihtiyaç olabiliyor
Düğününüz de hayırlı olsun buarada

10 aylik evliyim. Esimle gecen yilki olaylardan dolayi tayin aldiramadigim icin ayni sehre gelemedik. Artik gec kaldigimizi biliyorum ama hala bir adim atamadik.
Bu surecte en buyuk sorun ozlemdi cok buyuk problemler yasamadik daha cok onun sabri ve ozverisi ile sorunlar cabuk cozuldu. Normal sartlarda 2 3 gece bir arada 5 gece ayri gecirdik. Ailelerden yana sorunumuz olmadi. Evime bile bizi yanliz birakmak icin az geldiler.
Onumuzdeki hafta cuma aksami kardesmin kinasi pazar aksami dugunu var. Normalde cuma oglen cikip gelecek ve bir ay izin alacakti. Bayramdan sonra tatile cikacaktik. Bir sure o evde ben iste olacaktim. Is arkadasi elini kirmis. 3 ay rapor acil ameliyat olmasi gerekiyormus. Bu durumda ekip 4 e dusuyor 3 vardiya calisiyorlar. Esim izin alirsa vardiya donmuyor tatil yalan oldu. Bu bile yeterince kotuyken bana dugune gelip donmeyi teklif etti. Kinaya gelmeyecekmis. Boyle bsyi asla kabul edemem. Daha 10 gun once tatilden donmek istemeyen arkadaslari icin iki vardiya 12 saat calistilar. Annem babam ayri. Kardesimin esi bizim dugunde cok kosturmustu ayni zamanda arkadasimiz
Bana boyle olacagini biliyodum bu hafta sonu gelmiyorum haftaya da ben... derken telefonu yuzune kapadim.
Eger kina aksami gelmezse, hatasini anlamazsa, gercekten pisman olmazsa bosanmayi dusunuyorum.
Bekarmis gibi yasayacagima bekar kalirim.
Yikilmis, kirik dokuk olarak...

Esim hic cabalamadan kolaya kaciyor sorun bu. 4 kisi iken 2 ser gun izin yapabiliyorlar. Ctesi pazar izin alabilir defalarca aldi. Cuma bir kac saatte gelebilir. Defalarca geldi. Ztn 4 kisi olarak 4 ay calistilar. Kimse yillik izin almadi 2 ser gun izin aldilar. Yillik izin veya tatil degil derdim Bu kdr ozel bir gunde bana ilk teklifinin gelmemek olmasi tekrari olmayan bir gunde ayarlanabilecek bir gunde ihtimalleri zorlamasi. Cunku asla baskin davranmaz kendi istekleri icin zorlamaz fedakarliktan kacmaz.
Artik yiprandigimizi ve cok sey kaybettigimizi biliyorum.

Esim polis degil ve isi rahat. Bir polisle evli olsaydim stresi ve ciddiyeti farkli olurdu. Ama benim takildigim ztn dort aydir calistiklari hale donduler bu kdr ozel bir gunde defalarca yaptigi seyi yapmiyor. Ihtimal olarak bile kabul etmiyor. Savasmiyor.
Evli misiniz siz ona bile şaşırdım. Evlilik demek aynı evi paylaşmak aynı yastığa baş koymak demek... yani Evet şartlar gereği ayrı yerde yaşamanızı anlarım ama herseyden önce yani bir şekilde aynı evde yaşamanın bir yolu yokmu... kınaya gelmemesi konusunda haklısınız ama belki izin alma konusunda sikintilidir daha önce defalarca izin kullandığı için. .. ama geçerli mantıklı sebebini sana izah etmeli... BunuN içinde bosanilmaz ama

Back
X