• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ilk buyuk kriz

Eşiniz haklı bir gerekçe sunmuş. İş arkadaşının eli kırıldıysa adamın suçu ne?? Kaldı ki kınaya gelemem demiş, düğüne gelecek işte. Bana şımarıklık yapıyorsunuz gibi geldi. İşi bırakmasını mı istiyorsunuz??

Is arkadaslari ile arasi iyi ve inanin bu boyle bir teklif karsisinda az bile tepki verdim. Esim yapi olarak sakindir ve kolay kolay baskin olmaz. Kendi fedakarlik yapar gik demez. Ama soz konusu dugun tekrari yok.

Ben eşinizin yerinde olsam bu tavırdan sonra düğüne de gelmezdim herhalde.
Soz konusu iş ise ve izin alamiyorsa bu tavrınız dogru mu sizce ?
Benim yengem ablasının dugunune gidemedi bu mesai olayi yüzünden.
Hayatta hersey insan icin, abartmayi seviyoruz biraz galiba.

Eşimin yüzüne telefonu kapasam bir daha benimle hic konuşmaz sanirim, cok tuhaf bir davranis bicimi :KK35:

Is arkadaslari ile arasi iyi ve inanin bu boyle bir teklif karsisinda az bile tepki verdim. Esim yapi olarak sakindir ve kolay kolay baskin olmaz. Kendi fedakarlik yapar gik demez. Ama soz konusu dugun tekrari yok.
Ama siz yazmışsınız vardiya dönmüyor eşim olmazsa diye?? Ne yapsın adam?? Belki de kimseye minnet etmek istememiştir. Neticede düğüne yetişiyormuş.

Siz daha evliliğin ne olduğunu anlamamışsınız. Bu sebepten boşanılır mı şaka mı bu. Gelmesin kınaya bunun daha düğüni var siz ömür boyu her etkinlikte birlikte olabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Ayrıca eşiniz çok verici bir insan bence ve siz onun bu yönünü bildiğiniz için baskın çıkmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Hiç hoş değil.

yok artık birde bosayin adamı bu sebepten.
keyfi bir durum yok ortada.
sizin düğünüzde koşturan insana yardımcı olmak istiyorsunuz ama
eşinize hiç yardımcı olmuyorsunuz.
düğününün tekrarı yok diye ne oluyor.
eşiniz olmayınca düğümünü iptal edecekler:KK51:
bu kadar anlam yuklemeyin emin olun gelin damat bu kadar dert etmez.
anlayışla karşılar.

Kınaya gelmiyor diye boşanacaksan bence kınayı bekleme git boşan :işsiz:

Bilerek isteyerek iş arkadaşının elini mi kırmış adam , durum belli ki zaruri , neyin tribini yapıyorsun ben gerçekten anlamadım? İstifa mı etsin izin alamadığı için?

Eşim polis 4 senede kaç tane tatil rezervasyonu iptal ettirdik , kaç tatilden apar topar çağırılıp yarım bırakıp döndük... balayı da dahil! ne yapayım bende mi boşayım?

Esim hic cabalamadan kolaya kaciyor sorun bu. 4 kisi iken 2 ser gun izin yapabiliyorlar. Ctesi pazar izin alabilir defalarca aldi. Cuma bir kac saatte gelebilir. Defalarca geldi. Ztn 4 kisi olarak 4 ay calistilar. Kimse yillik izin almadi 2 ser gun izin aldilar. Yillik izin veya tatil degil derdim Bu kdr ozel bir gunde bana ilk teklifinin gelmemek olmasi tekrari olmayan bir gunde ayarlanabilecek bir gunde ihtimalleri zorlamasi. Cunku asla baskin davranmaz kendi istekleri icin zorlamaz fedakarliktan kacmaz.
Artik yiprandigimizi ve cok sey kaybettigimizi biliyorum.

Bu kdr zordayken ztn birbirimize hasretken bari ozel gunleri bir arada gecirmek isterken onun tercihi ve hic bsy yapmamasi na uzuldum. Esim polis degil. Bir polis ile evli olsaydim ihtimalleri bilir ona gore yola cikardim. Ama benim istedigim sey ztn olabilecek bsy. Ona tatili iptal etme izin kullan banane bi ay herkes calissin demiyorum. Olabilecek bsyi dile bile getirmeden vazgecmesine uzuluyorum

Herseye sinirlendiginiz hic biseye tahammulumuzun olmadigindan bahsettiğiniz bir konunuz var 3 ay oncesinde.Bence ayni durumunuz devam ediyor verdiğiniz tepkiyi cok uçarı buldum ve saygısızca birazda.bole karsinizdaki insan hayatinizda ki sifati ne olursa olsun telefon suratina kapatmak pek saglikli degil bunun yerine buraya yazdigin gibi onlar bizim dugunumuzde cok yardimci oldulr ayni inceligi senden de beklerdim deyip isi esinizin vicdanina birakabilirdiniz. Bana gore esinizin isinden dolayi gelememesi yeterli bi sebep ama sizin icin olmadigi icin diyorum.Onun haricinde bu hircin tavirlarinizin da ayri evlilik hayati yasamnizdan dolayi aslinda bunalmis belki mutsuz belki yalniz hissetmenizden dolayi bi dışa vurum olarak gördüm niyetim kotulemek yargilamak asla degil sadece esinize karsi yaptiginizin kırıcı oldugunu ve problem cozmeye yonelik degil tam tersi iletisimde sorunlara yer edici harekette olmasi bence arayip kusura bakma bi anlik sinirle kapattim ama gelmeni cok isterim onlarin bizim dugunumuz de gosterdigi ilgi alakayi senden de bekliyorum deyip gelmek icin en azindan is yerinde sansini bi dneyip deneyemeyecegini sorun.nas niyazla biyere kadar surer iletisim cirft tarafli olmali

Biraz sakinleşmeye çalışın , olayın sıcaklığıyla fevri düşünüyorsunuz . Bu düşüncelerinizi eşinizle sakın paylaşmayın . Üstünden biraz zaman geçince eminim siz de büyüttüğünüzün farkına varacaksınız . Eşiniz ayrı , siz ayrı üzüntünüzü belirtirsiniz . İş bu sonuçta kişinin elinde değil ki , bu nedenle onlarda anlayışla karşılar , bozulmazlar merak etmeyin . Yok yere hem kendinizi hem de eşinizi üzüp huzurunuzu bozmayın lütfen . Siz iki kişilik yardımcı olursunuz , açığı kapatırsınız .

Herseye sinirlendiginiz hic biseye tahammulumuzun olmadigindan bahsettiğiniz bir konunuz var 3 ay oncesinde.Bence ayni durumunuz devam ediyor verdiğiniz tepkiyi cok uçarı buldum ve saygısızca birazda.bole karsinizdaki insan hayatinizda ki sifati ne olursa olsun telefon suratina kapatmak pek saglikli degil bunun yerine buraya yazdigin gibi onlar bizim dugunumuzde cok yardimci oldulr ayni inceligi senden de beklerdim deyip isi esinizin vicdanina birakabilirdiniz. Bana gore esinizin isinden dolayi gelememesi yeterli bi sebep ama sizin icin olmadigi icin diyorum.Onun haricinde bu hircin tavirlarinizin da ayri evlilik hayati yasamnizdan dolayi aslinda bunalmis belki mutsuz belki yalniz hissetmenizden dolayi bi dışa vurum olarak gördüm niyetim kotulemek yargilamak asla degil sadece esinize karsi yaptiginizin kırıcı oldugunu ve problem cozmeye yonelik degil tam tersi iletisimde sorunlara yer edici harekette olmasi bence arayip kusura bakma bi anlik sinirle kapattim ama gelmeni cok isterim onlarin bizim dugunumuz de gosterdigi ilgi alakayi senden de bekliyorum deyip gelmek icin en azindan is yerinde sansini bi dneyip deneyemeyecegini sorun.nas niyazla biyere kadar surer iletisim cirft tarafli olmali

Benim uzuldugum nokta olabilecek bsyi ihtimal olarak bile dile getirmemesi. En basinda gelmemeyi secmesi. Yillik izin derdim degil. Ama ztn dort ay dort kisi su anki durumda calistilar yeni gelen cocuk elini kirdi. Ztn defalarca olmus biseyi sorguluyorum. Esim polis degil. Isi o kdr agir calkantili ve stresli deil. Kardesimin veya esinin kosturmasi umrumda deil beni yanliz birakmayi secmesi cok yaraladi. Hic savasmadan. Olabilecek ihtimalleri degerlendirmeden.

10 aylik evliyim. Esimle gecen yilki olaylardan dolayi tayin aldiramadigim icin ayni sehre gelemedik. Artik gec kaldigimizi biliyorum ama hala bir adim atamadik.
Bu surecte en buyuk sorun ozlemdi cok buyuk problemler yasamadik daha cok onun sabri ve ozverisi ile sorunlar cabuk cozuldu. Normal sartlarda 2 3 gece bir arada 5 gece ayri gecirdik. Ailelerden yana sorunumuz olmadi. Evime bile bizi yanliz birakmak icin az geldiler.
Onumuzdeki hafta cuma aksami kardesmin kinasi pazar aksami dugunu var. Normalde cuma oglen cikip gelecek ve bir ay izin alacakti. Bayramdan sonra tatile cikacaktik. Bir sure o evde ben iste olacaktim. Is arkadasi elini kirmis. 3 ay rapor acil ameliyat olmasi gerekiyormus. Bu durumda ekip 4 e dusuyor 3 vardiya calisiyorlar. Esim izin alirsa vardiya donmuyor tatil yalan oldu. Bu bile yeterince kotuyken bana dugune gelip donmeyi teklif etti. Kinaya gelmeyecekmis. Boyle bsyi asla kabul edemem. Daha 10 gun once tatilden donmek istemeyen arkadaslari icin iki vardiya 12 saat calistilar. Annem babam ayri. Kardesimin esi bizim dugunde cok kosturmustu ayni zamanda arkadasimiz
Bana boyle olacagini biliyodum bu hafta sonu gelmiyorum haftaya da ben... derken telefonu yuzune kapadim.
Eger kina aksami gelmezse, hatasini anlamazsa, gercekten pisman olmazsa bosanmayi dusunuyorum.
Bekarmis gibi yasayacagima bekar kalirim.
Yikilmis, kirik dokuk olarak...

Esim hic cabalamadan kolaya kaciyor sorun bu. 4 kisi iken 2 ser gun izin yapabiliyorlar. Ctesi pazar izin alabilir defalarca aldi. Cuma bir kac saatte gelebilir. Defalarca geldi. Ztn 4 kisi olarak 4 ay calistilar. Kimse yillik izin almadi 2 ser gun izin aldilar. Yillik izin veya tatil degil derdim Bu kdr ozel bir gunde bana ilk teklifinin gelmemek olmasi tekrari olmayan bir gunde ayarlanabilecek bir gunde ihtimalleri zorlamasi. Cunku asla baskin davranmaz kendi istekleri icin zorlamaz fedakarliktan kacmaz.
Artik yiprandigimizi ve cok sey kaybettigimizi biliyorum.

Esim polis degil ve isi rahat. Bir polisle evli olsaydim stresi ve ciddiyeti farkli olurdu. Ama benim takildigim ztn dort aydir calistiklari hale donduler bu kdr ozel bir gunde defalarca yaptigi seyi yapmiyor. Ihtimal olarak bile kabul etmiyor. Savasmiyor.
Biz de eşimle ayrı şehirlerdeyiz. Ben bu tarz sorun etmiyorum. Yoksa yoktur, keyfinden mi

Sadece kendi pencerenizden bakiyosunuz mesajalra hep kendinizn isteklerine gore cevap veriyosunuz ama bole isterdim diye sorun su ki bunlari esinize anlatin acikcasi benm gozlemledigim kadariyla ciftler genelde rahatsiz olduklari konulari direk bak sen bole yaptin ama bne bundan bundan dolayi rahatsizim deyip derdini anltmak yerine kusmeler tartismalar siz isteklerinizi karsi tarafa iletmeden karsi taraftan yapmasini bekleyemezsiniz.sizin gibi ince dusunememis aklina gelmemis akil edememis olabilir.siz acin arayın deyin bole bole buna ragmen size olumlu bi donus yapamiyorsa ozman sizi desteklerim.sadece kendinizi yipratirsiniz yeni evlisiniz baslarda o alttan alir baska konuda siz alttan alirsiniz ama bu iletisim sorunu(bana gore tabi ki ) ilerde ciddi problemlere neden olur bi sure sonra iki tarafta alttan almak istemez bana gore dedigim gibi en buyuk sorun ne istedigini eşe solememek ama yapmasini beklemek soyleyin yapmazsa sorun olarak gorun bunu. bu arada basta ki sozlerim genel iliskiler icinde yanlis anlamayin lutfen

Adam hic gelmiycem dememis ki dugune geliyomus iste. Bu sebepten bosanilmaz hiç blöf yapma. Boşanmaya kalkissan bile mahkemeye gitmeden vazgecersin. Hala sevgilisiniz saniyosun galiba. Bu denli kapris yapacak kadar simartmis esin seni isi zor valla gözü açılır kimsenin vazgeçilmez olmadığını etrafta bi sürü kadin oldugunu farkeder umarim.

Ofkeyle kalkip zararla oturma. Anladigim kadariyla yeni evlisin boyle anlasmazlik yeni evliyken cok yasiniyor yasadimda ozamanlar bende senin gibi a bosanirim ne olcak herkes kendi yoluna diyordum ama is oyle olmuyo en ufak bir seyde bosanicam falan diyerek bir birinizi uzmeyin ileriki zamanlarda bu yaptiklariniza guluceksiniz ne cocukluk yapmisim diceksiniz varsin kina gecesine gelmesin dugune gelir zaten adamlar kina gecesinde bi kosede duruyar bisey yapmiyolar ki bu kadar ustununze gitmeyin birbiriniz

Back
X