- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Adam tartismaz ki.. zaten yatmadan önce yatak odasinda konusturmasina kizdigimi söyledim. Tartismaya katilsa icimi tamamen döküp rahatlayacaktim. Ama tartismiyor isteUyandırıp konuşun
Cok tesekkür ederimÖncelikle Allah yardım etsin sağlıkla ilgili bir konuysa çok geçmiş olsun... 6 yıllık evlilikte ilk küs girmenizse yatağa gerçekten çok şanslısınız 2 yıllık evliliğimde daha kaç kere küs olcaz bilmiyorum
Takılmayın yatma vakti olduğunu biliyorlardır insanız sonuçta her zaman derli toplu olmak imkansız eskiden olsa kaldırın dökülün rahatlayın derdim artık bırakın öyle kalsın sizin gönlünüzü alsın sizde sessizleşin diyebilirim anca umarım hep mutlu olursunuz.
Anlattigim seylerden dolay genel olarak ailesine kizginim ve ihtiyacimiz varken aramayip simdi torunlarini “özlemeleri” bana samimi gelmiyor. Daginik oda artik patlama noktamdi sadece.Nolur ki daginik odada konustular diye? Babasi hic daginik oda gormemis mi yani pasa hazretleri mi kendisi? Ev hali sonucta.
Madem cok onemli odanin toplu olmasi söyleseydiniz de toplasaydi esiniz veya siz toplasaydiniz.
Ozlemis olabilirler ama o konuda abartiyorsunuz. İhtiyaciniz oldugunda onlar musait olmamis da olabilirlerAnlattigim seylerden dolay genel olarak ailesine kizginim ve ihtiyacimiz varken aramayip simdi torunlarini “özlemeleri” bana samimi gelmiyor. Daginik oda artik patlama noktamdi sadece.
Aslinda ailem müsait degildi. Hem ailem hem biz cok zorlandik. Onlarsa tamamen keyfi olarak yanimizda olmadi.Ozlemis olabilirler ama o konuda abartiyorsunuz. İhtiyaciniz oldugunda onlar musait olmamis da olabilirler
BosverinAslinda ailem müsait degildi. Hem ailem hem biz cok zorlandik. Onlarsa tamamen keyfi olarak yanimizda olmadi.
Tatlım kaynananlar çocuğunu severken sürekli laf sok. Aman yavrum sakın hastalanma yoksa seni sevmezler de. Torununu arayıp sormayanlar torununu sever olmuş diye hep laf sok kadını çıldırt.6 yillik evliligimde ilk defa yataga küs giriyoruz. Annesi ve babasi cocugumuzla ilgili aciklayamadigim bir sorunumuzda bize yardimci olmadi. Bütün yükü ailem yüklendi. O zamanlar nasilsiniz, torunumuz nasil demeyen insanlar simdi cok özledik diye ariyor. Cok kizginim hem de cok. Ben cok zaman aramalarina cevap vermiyorum. Acarsam da kisa kesip kapatiyorum. Esim basta annesiyle konusmuyordu. Seni buyutmus bu yasa getirmis bu yuzden kusemezsin vs diye yumusattim onu. Simdi cok pismanim. Benim icimde yanardaglar patliyorken onlar her sey normal gibi takiliyor. Son nokta ise aksam yasandi. Cocugu uyutucam, babam aradi torununu özlemis konusturayim öyle yatir dedi. İstemeye istemeye ok dedim. Sonra bir baktim daginik yatak odamda görüntülü konusturuyor!! Zaten artik o insanlara tahammul edemiyorum üstüne bu olay beni delirtti. Esim tartismaz icimdekileri anlatamadim bile. Cocuk uyuyunca ben de uyuycam diye sinirle ayrildim yanindan. İcimde firtinalar kopuyor ne kavga edebiliyorum ne derdimi anlatip rahatlayabiliyorum. O da yanimda horul horul uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?