Esimle ilk defa yataga küs giriyoruz

Evet aslinda simdiye kadar iyiliklerini de cok gördüm, nankörlük etmek de istemiyorum. Ama öyle zor zamanlat atlatik ki arayip ne yaptiniz bile demediler. O yüzden icinde engelleyemedigim bir öfke var.
Esimden dolayi kavga olmuyor bizde. Aslinda bi kavga etsek rahatliycam ben

O kadar haklisiniz ki.. Ayni seyi benim ailem yapsa bir kilif uydurur ve coktan unuturdum. Esime de laf söyletmezdim biliyorum. Aslinda ben de o sebepten esimin annesine küsmesine izin vermedim. Ama icimdeki öfkeyi söndüremiyorum iste İnsallah gercekten sevap kazanmisimdir.

Olay nedir tam.olarak anlatmadiginiz net yorum yapamayız buradan. Ama bana abartiyorsunuz gibi geldi.
Bence de biraz abartiyorum ve uzatiyorum. İste bunlar hep sorunlar konusulmadigi icin oluyor. Birkac arkadas 6 senede ilk defa yataga küs girmemize sasirmis ama bu hic iyi bir sey degil. Konusmak, tartismak hatta kavga etmek bile evlilikte ihtiyac bence. Ama esim konusmanin sonu tartismaya ve kavgaya cikacaksa konusmuyor

Ben yüz göz olmak istemiyorum. Esime neden söylemiyorsun diyorum “ zaten biliyorlar bizi zor durumda biraktiklarini neden söyliyim” diyor

Söyle anlatayım. Kayinvalide ayağından alçı yeni çıkmışken yani doğru dürüst ayakta duramıyorken eltinin çocuğunu tutmamı( 5 aylık bebek ve sürekli ayakta gezdirilmesi lazım.) istedi, ben de tutamayacağımı söyledim. Israr edip çok yorulduğunu söyleyince de "annesi evde yoğrulduysan annesini çağır gelsin alsın dedim. " kapıyı çarpıp gitti. Eşim çok sinirlendi. Hastaneye gitmemiz lazım. Normalde kızımı babaannesine bırakacaktık ama eşim annesine sinirlendiği için soğukta çocukla beraber hastaneye gittik. Yeri geldi ben bunu hatirlattim eşime. Eşim hatırlamıyorum falan dedi ama bal gibi de hatırlıyordu. Sonra ben unutmadığım için kinci oldum. . Demek istediğim sakın sakın sürekli hatırlatıp aranızda problem çıkarmayın. Bir zaman sonra size tavır alacaktır. Ben yapmam gerekeni yaptım gerisini Allah'a bırakıyorum deyip kendinizi telkin edin lütfen.

Burda bazı konuları okuyunca kendimi enayi hissediyorum
Ne kadar büyütüyorsunuz ya
Kötü de olsa onlar adamın ailesi
Görüntülü konuşturmuş vay vay ne büyük skandal ya

Konuşmak normal de tartışmak normal değil gereksiz yere. Tartışacak ne var ki bu konuda?

Bu bana küslük gibi gelmedi kırgınlık üstelik konusmamissiniz bile henüz

Onlar size zor gününüzde yardımcı olmamış onların hatası sizde bu hatayı devam ettirmeyin bence çok samimi olmasanız da tamamen silmeyin sizde evlat yetiştiriyorsunuz yarın başımıza ne geleceği belli değil ne güzel eşinizi yumuşatmışsınız pişman olmayın sizde yumuşayın eskileri unutun

6 yıllık evlilik ilk defa yatağa küs girmek hey maşallah biz 10 ay da kaç kere küsüştük 6 yıl da bir olmuş olsun nazarlık uzatmayın boşverin

Ben yüz göz olmak istemiyorum. Esime neden söylemiyorsun diyorum “ zaten biliyorlar bizi zor durumda biraktiklarini neden söyliyim” diyor
böyle birşeyi eşinizden mi bekliyorsunuz gerçekten
adamı hem üzüp hem geriyorsunuz
yeri geldiğinde kv ve kp söyleyin içinizde kalmasın
illa bir kılıf bulacaklar ama olsun

ben olsam eşimle kötü olacağıma onlara kırgınlığımı direk söylerim

6 yıl küs olmadan yatağa girmek tebrik ediyorum sizi
Siz zamanında iyiliklerini de görmüşsünüz inanın ne iyilik ne merhamet 2 yılda kızlarına baktığım şurda kalsın. Ben tavrımı net koydum geleceksiniz özür dinleyeceksiniz yoksa ne ben ne torunu görürsünüz dedim(düşüklerim ve dış gebeliğim boyunca nasılım diye merak etmediler hep annem baktı ve en sonki olay hamileyken yaşandı şuan eşim askerde hala aramıyorlar inanmayacaksınız ama ortada neden de yok )
Siz bir defa kapıyı aralamışsınız ve sizi sadece o dönem yalnız bırakmışlar büyüklük yapın derim en azından eşinizle aranızı bozacak kadar ciddiye almayın

Benim eşimde bazen ev dağınık olduğu halde görüntülü görüşüyor. Hic hoşlanmıyorum bence durumları müsait bir zamanda sakin sakin konusun.. Onlar yanınızda olmadiysa onlara tavır koyun. Esinize değil. Yeri geldiğinde onlara da uygun sözlerle duygularınızı söylersiniz. Zor zamanlarda yok olan ve sadece laylaylom için kendini ortaya atan insanları sahsen hayatima pek sokmam.bu konuda sizi cok iyi anlıyorum.

Dün yoklardi , yarın olurlar.

Kimin kime ne zaman ihtiyacı olur bilemezsiniz.

Her derdinize koşacak değil insanlar. Sizin aileniz yardım etmek istemiş , etmiş.

Buyukanneler, teyzeler, halalar, amcalar bunlar çocuğunuzun kan bağları.

Kendi düşünceleriniz yüzünden set vurmaniz bencillik olur.

sanırım zor gününüzde yanınızda olmadıkları için kin güdüyorsunuz.
bırakın. yapmayın. geçmişin bugününüzde huzursuzluksuz çıkarmasına izin vermeyin.

odayı dağınık görse ne olur? tasıl odamın dağınıklığına laf edecek olursa açarım ağzımı yumarım gözümü, torununu mu görmek için aramış evimi teftiş etmek için mi diye.

eşinize dırdır etmeyin. bu sadece onu ve sizi yıpratır. kayınvalide kayınpeder aynı şeyi yaşamaya devam eder. en fazla yüzlerine çocuğumun zor gününde yanımızda yoktunuz şimdi torun seviyorsunuz ya hiçbirşey diyemiyorum. diyip kapatın konuyu. bir daha açmamak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…