Ne kadar sacma demi arkadaslar?
Insan evlendigi adamla internette tanistigini neden söyleyemiyor ki?
Kocan olmus yani, olmus bitmis ama diyemiyorsun.
Neden asamamisiz bunlari?
Bende dahilim buna.
Ha internette tanistik diyince saniyoruzki, insanlarin aklina "erkek/kiz avcisi" gibi bir düsünce uyaniyor.
E diskoya bara gidipte orda tanisanlarda var? Hatta erkekli kizli bir ortam orasi, onlarinki neden normal karsilaniyorda, internette tanismak anormal oluyor ki?
Hatta arkadasin biri yazmis bizde telefonda tanistik ama söylemedik kimseyi demis.
Ne kadar masum bir tanisma bence bu.Ayrica diger asklara görede cok farkli bir baslangic. Klasik degil yani.
Kimseye aciklama yapmak zorunda degil kimse evet. Ama bence bu gibi seyler saklandikca hep "ayip" olarak kalacak.
Bende nisanlimla büyük bir tesadüf eseri bir müzisyenin sitesinde tanistim mesela.
Anlatsam o kadar ilginc ki ve tanismamiza sebep olan o kadar ilginc seyler var ki.
Ben cok büyük bir ask yasadigimi düsünüyorum. Görmeden, dokunmadan hissedilen duygular.. Bu ne demek!
Rabbim böyle nasip etmis. Iyikide tanismisim diyorum. Baslarda bende cok sorun ettim bunu yahu internetten olurmu, ailem ne der, etraf ne der diye icim icimi yedi. Ama ben internetle evlenmeyecegimi, karsimdakininde benim gibi bir insan oldugunu ve ona karsi cok agir duygular hissettigimi anlayinca dank etti:))