eşimle internetten tanıştım kimselere anlatamıyorum

Benim kardeşim de netten tanıştı
4 yıllık evli
ilk başta eşimle delirdik
soruşturduk eşini
Allaha şükür şimdi çok mutlu
4 yıl oldu:nazar:

bu topik sayesinde ne kadar insanın nette tanısıp evlendigine tanık olduk demekki neymiş ortada ayp bşi yokmus:))))

ha bu arada bende esimle nette tanısıp evlendim.peşimde kimsemi yoktu hayır!cirkinmiydim hayır!erkek avcısı yada kendine sevgili arayan birimiydim hayır!..ama orda tanıstım napayımmm... şimdi coook mutluyum

Bende sözlümle netten tanıştım ,
bambaşka şekilde başladı bizim hikayemiz :)
"Nasıl tanıştınız" tarzında bir topik bulursam bende yaşadıklarımı paylaşayım..

Aşk işte tesadüfleri seviyor..sanal deyip geçmemek lazım..ben de netten tanıdığım birini sevmiştim..yüzünü görmeden.çok uzun seneler sevdim zor unuttum o da beni çok sevdi..fotoğraf dışında hiç yüzyüze bile gelmemiştik..ben hala hatırladıkça yüzümde bir tebessümle anarım..

gerçi sizinki mutlulukla perçinlenmiş:lepi: bunda sıkılacak bişey yok sorduklarında nasıl bize anlattıysanız başkalarına da öyle anlatın..anladığım kadarıyla mutlusunuz da allah daim etsin her zamanhihoyyyt

ben de eşimle internette tanıştım 2002 yılında ( çok zaman geçmiş:) ) oyun oynuyorduk bulmaca tarzı bi kelime oyunu. hani öle arkadaş bulma siteleri falan değil:) zaten ilk tanıştığımızda aklımda bile yoktu ikimizinde sevgilileri vardı eşimin fotosunu görmüştüm hiç tipim de değildi:))) nerden nereye... ama tabi herkese söylenmiyor. benim de babam bilmez mesela:) ama kaynanamın ağzında bakla ıslanmadığı için eşimin tüm akrabaları biliyor. iş yerinde de çok soran oluyor, samimi bulduklarıma anlatıyorum değilse ben de senin gibi arkadaş ortamı falan diyorum:) şimdi kardeşim gelse abla ben internetten tanıştım evlencem dese ne yaparım bilemiyorum:P

ne farkederki onemli olan birseyin vesile olmuş olması.. evet internette tanışmış olmak hos karsılanmayabiliyor ama internet o kadar hayatımıza girdi ki.. sloylemek isteöiyorsan soyleme onemli olan senin eşinle mutlu olman gerisini salla gitsin ...

hiçççç aklımın ucuna bile gelmezdi gel gör ki;
ben de facebookta bir siyasi gruptaki yazdığım bir şiir sayesinde eşimi tanıdım,2 sene boyunca görüştük,msn de konuştuk,telefonla konuştuk,iyice tanıdım,sonra geldi ankaraya,ben gittim manisaya,ailesini tanıdım,sordum,soruşturdummmmm...veee yanılmadığımı anladım çok şükür..şu an nikahımız yapıldı,düğünü bekliyoruz
VEEEE İNANILMAZ MUTLUYUM....:nazar:
ne fark eder ki mesafereler,tanışma şekli,boyu posu...yanındaki insanlarda bulamadığın şeyi paylaşıyorsun uzaktaki tanımadığın bir insanla çoğu zaman...YERİ GELİYOR YANINDA 24 SAAT BULUNAN İNSANLARI TANIMAMIŞ OLABİLİYORSUN..önemli olan SEN NE KADAR DÜZGÜN BİR İNSANSIN,iyiyi kötüyü ayrt ediyorsun ,önemli olan bu...opuyorumnanaktan

artık internette tanışmakta arkadaş ortamında tanışmak gibi bişey. soranlara çok rahat takıldıgım bir internet sitesinde tanıştım diyebilirsiniz. sonuçta evlenmişsiniz siz.

ne fark ederki kafede sinemada yada internette tanışmanızın.
önemli olan mutluluğunuz :)...
bak zaten evlenmişiniz kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin canım..
allah ömür boyu mutlu etsin sizi..:içelim:

kısmet kader aslında herşey asla dersin ama olabilir ne olursa olsun ama hayırlısı olsun derim eğer iyi biriyse mutluysam söylerim çekinmem

Madem söylemediniz bundan sonra da söylemeyin.
Toplum bu tür şeyleri yadırgıyor henüz alışılmadı.
O da arkadaş ortamı sayılır.
Mutluysanız bunları düşünmenin anlamı yok. Tadını çıkarın hayat kısa.

Tecrübe ile sabittir ki;
Ben eşimle tanışır tanışmaz nerde nasıl tanıştığımı onu anlattığım herkese anlattım.
Nette ben bir yarışma formunda üst üste 3 ay birinci olunca(söylemesi ayıp)tebrik falan filan derken...
Neyse,eşimin ailesi hala bilmez.O öyle tercih etti ama benim için sıkıcı düşünsene eşinle tanışma gibi güzel bir hikayeyi hayal gücüne göre sallıyorsun,ne saçma!

Valla canım ben de ınternette tanıstım esımle uc sene flortten sonra evlendık.Kendı annem babam hala bılmıyor ama dıger herkesın haberı var.Arkadaslarıma da gayet normal bır sekılde anlatıyorum.Oyle ayrıntıya gırmeye de gerek yok :)

eşim bir öğretmen sitesinin yapımcısıydı
ben de o siteye üyeydim 2007 de
sitede bir hikaye vardı herkes devam ettiriyordu komedi türünde
eşim başka bir adla da kendi sitesine üye o adla öykü yazmış ben devam ettrdim o yazıyor sonra ben yazıyorum hikayeyle kimse ilgilenmedi sadece ben ilgilenince teşekkür için özel mesaj attı bu hikaye sayesinde arkadaşlığımız başladı özel mesajla yazışıyoruz ama tamamen arkadaşça sonunu nasıl bitirelim falan diye
neyse işte arkadaş olduk sitenin sohbetinde de yazışıyoruz.msn de görüşmeye başlayınca eşim avatar fotomdan beni çok beğenmiş niyeti bozdu :) görüşmeyi aklına koymuş
ama ben msn de eşimden gıcık kaptım hiç tarzım değil falan diyorum .zaten fotosunu da görmedim.
sonra ankaraya gelmiş görüşelim mi dedi
neyse görüştük ama inanmazsınız görür görmez aşk vardır ya ondan oldu.msn de hayalimdeki insan değildi çok çok daha iyiydi.
eşim bana çarpıldı ( sonra kendi söylüyor tabi:) ) konuşamıyor . ben diyorum ne tatlı bir çocukmuş ama tamamen arkadaştık aklımda öyle bişey yok tamamen edebiyat ve hikaye amaçlı buluştuk asla olmaz bu iş diyorum kendi kendime .

neyse işte o günden sonra aşık olduk birbirimize kopamadık özledik beni isteyen de çok tu eşim elini çabuk tuttu beni kandırdı :D sonra da 1 yıl içinde evlendik :) :)

ama ben nasıl tanıştınız dediklerinde işte ortak arkadşlar tanıştırdı ortamda tanıştık diyorum
internet diyince insanların beni yanlış anlamsından korkuyorum sanki evlilk sitelerinden bulmuş gibi offf offf
size akıl danışmak istedimmm doğru mu yapıyorum
neden anlatmıcaksın ki ayıp değil.kısmet işte bende netten tanıştım herkeste bilio ne var bunda???

bunda yanlış bir şey yok ki seni anlıyorum insanların ön yargıları oluyo internetten tanıştım diyince bende etrafımda çok görüyorum ama senin kısmetinde varmış ki tanışıp evlenmişsin ve böle bir şeyide dert etme önemli olan senin mutluluğun insanlara bir açıklama yapmak zorunda değilsin...mutluluklar dilerim...

[ sende anlatma mutsuz olacaksan arkadaş ortamında tanıştık der gidersin sempatiksalakcinni

aman canım bu mu derdiniz :)
evlenmişsiniz zaten başkaları nerde tanıştığınızı bilse ne bilmese neeee:)

canım bence de söyleme gayet güzel bir hikaye nasip işte Allah yaıznca bir şeyler vesile olacak.anlatma ben de öğretmenim öğretmen bayanlar hem çok meraklı oluyor hem de eleştirmeye bayılıyor.herkesin her şeyi bilmesine gerek yok.

Back
X