Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden anlatmıcaksın ki ayıp değil.kısmet işte bende netten tanıştım herkeste bilio ne var bunda???eşim bir öğretmen sitesinin yapımcısıydı
ben de o siteye üyeydim 2007 de
sitede bir hikaye vardı herkes devam ettiriyordu komedi türünde
eşim başka bir adla da kendi sitesine üye o adla öykü yazmış ben devam ettrdim o yazıyor sonra ben yazıyorum hikayeyle kimse ilgilenmedi sadece ben ilgilenince teşekkür için özel mesaj attı bu hikaye sayesinde arkadaşlığımız başladı özel mesajla yazışıyoruz ama tamamen arkadaşça sonunu nasıl bitirelim falan diye
neyse işte arkadaş olduk sitenin sohbetinde de yazışıyoruz.msn de görüşmeye başlayınca eşim avatar fotomdan beni çok beğenmiş niyeti bozdu :) görüşmeyi aklına koymuş
ama ben msn de eşimden gıcık kaptım hiç tarzım değil falan diyorum .zaten fotosunu da görmedim.
sonra ankaraya gelmiş görüşelim mi dedi
neyse görüştük ama inanmazsınız görür görmez aşk vardır ya ondan oldu.msn de hayalimdeki insan değildi çok çok daha iyiydi.
eşim bana çarpıldı ( sonra kendi söylüyor tabi:) ) konuşamıyor . ben diyorum ne tatlı bir çocukmuş ama tamamen arkadaştık aklımda öyle bişey yok tamamen edebiyat ve hikaye amaçlı buluştuk asla olmaz bu iş diyorum kendi kendime .
neyse işte o günden sonra aşık olduk birbirimize kopamadık özledik beni isteyen de çok tu eşim elini çabuk tuttu beni kandırdısonra da 1 yıl içinde evlendik :) :)
ama ben nasıl tanıştınız dediklerinde işte ortak arkadşlar tanıştırdı ortamda tanıştık diyorum
internet diyince insanların beni yanlış anlamsından korkuyorum sanki evlilk sitelerinden bulmuş gibi offf offf
size akıl danışmak istedimmm doğru mu yapıyorum