eşimle internetten tanıştım kimselere anlatamıyorum

konuda çok olmuş ama dert etme diyesim geldi napim :KK66:
ablamda eşiyle mektupla tanıştı. enişteme çirkin demişti. dalgasına mektuplar yazmıştı. çok uzun süre birbirlerini tanımadan yazıştılar. memleket dolayısıyla eniştem bi soru sorunca ablam kızdı bidahada yazmadı. tabi enişte merakına yenik düşüp ablamı aradı buldu.. ve ablam o çirkine aşık oldu kkkkkkkkkkkk :KK48: şimcik evli, mutlu, çocuklular. oda kimseye hikayesini anlatmaz :))) ay unutmuştum bunu ya çok sevimli geldiler şimcik.

ablamda eşiyle mektupla tanıştı. enişteme çirkin demişti. dalgasına mektuplar yazmıştı. çok uzun süre birbirlerini tanımadan yazıştılar. memleket dolayısıyla eniştem bi soru sorunca ablam kızdı bidahada yazmadı. tabi enişte merakına yenik düşüp ablamı aradı buldu.. ve ablam o çirkine aşık oldu kkkkkkkkkkkk :KK48: şimcik evli, mutlu, çocuklular. oda kimseye hikayesini anlatmaz :))) ay unutmuştum bunu ya çok sevimli geldiler şimcik.
Kısmetse önüne hiçbir şey geçemiyor. Çok hoşmuş. =D

Bence de anlatma.önyargı oluşturabilecek bi durum.

Hehehe büyük konuşma demişler, ben de eşime neler demiştim hepsini yuttum ama :KK11:

İnternetten tanıstgının bilinmesi rahatsız edecekse söyleme madem yalan değil sonuçta arkadas ortamı diyebilirsin, internetteki bir arkadas ortamı sadece :KK48:

Hehehe büyük konuşma demişler, ben de eşime neler demiştim hepsini yuttum ama :KK11:

ta ne zamanın konusuymuş. şimdi açınca uzun zaman sonra içim kan ağladı hem gülüp hem ağlamak tuhaf şimdi bunlara bakarken. o sevimli insan şehit oldu. o sevimli insan cennet oldu. dünyadaki cennetleri bırakıp..... :(((((((

ta ne zamanın konusuymuş. şimdi açınca uzun zaman sonra içim kan ağladı hem gülüp hem ağlamak tuhaf şimdi bunlara bakarken. o sevimli insan şehit oldu. o sevimli insan cennet oldu. dünyadaki cennetleri bırakıp..... :KK43:((((((

:KK42: Siteye geç girdim dün gördüm yazınızı, tekrar yazıp yine hatırlatmak istemezdim ama çok üzüldüm ya allah size sabır versin dayanma gücü versin rahmetli de nur içinde yatsın. bebekleriniz de mi rahmetli oldu ? .offf denecek bir şey ne diyebileceğimi bilemiyorum, allah sabır versin size :KK43: afedersiniz, konuyu birisi güncellemiş ben de yeni sanıp yazdım. böyle olsun istemezdim. Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.

eşim bir öğretmen sitesinin yapımcısıydı
ben de o siteye üyeydim 2007 de
sitede bir hikaye vardı herkes devam ettiriyordu komedi türünde
eşim başka bir adla da kendi sitesine üye o adla öykü yazmış ben devam ettrdim o yazıyor sonra ben yazıyorum hikayeyle kimse ilgilenmedi sadece ben ilgilenince teşekkür için özel mesaj attı bu hikaye sayesinde arkadaşlığımız başladı özel mesajla yazışıyoruz ama tamamen arkadaşça sonunu nasıl bitirelim falan diye
neyse işte arkadaş olduk sitenin sohbetinde de yazışıyoruz.msn de görüşmeye başlayınca eşim avatar fotomdan beni çok beğenmiş niyeti bozdu :) görüşmeyi aklına koymuş
ama ben msn de eşimden gıcık kaptım hiç tarzım değil falan diyorum .zaten fotosunu da görmedim.
sonra ankaraya gelmiş görüşelim mi dedi
neyse görüştük ama inanmazsınız görür görmez aşk vardır ya ondan oldu.msn de hayalimdeki insan değildi çok çok daha iyiydi.
eşim bana çarpıldı ( sonra kendi söylüyor tabi:) ) konuşamıyor . ben diyorum ne tatlı bir çocukmuş ama tamamen arkadaştık aklımda öyle bişey yok tamamen edebiyat ve hikaye amaçlı buluştuk asla olmaz bu iş diyorum kendi kendime .

neyse işte o günden sonra aşık olduk birbirimize kopamadık özledik beni isteyen de çok tu eşim elini çabuk tuttu beni kandırdı :KK70: sonra da 1 yıl içinde evlendik :) :)

ama ben nasıl tanıştınız dediklerinde işte ortak arkadşlar tanıştırdı ortamda tanıştık diyorum
internet diyince insanların beni yanlış anlamsından korkuyorum sanki evlilk sitelerinden bulmuş gibi offf offf
size akıl danışmak istedimmm doğru mu yapıyorum
Aynı bnm Hikayem ben biraz tedirgin oluyorum ama eşim direkt söylüyor internette tanıştık diye bizde aynı bölüm mezunu idik kpss ile ilgili bir grupta tanıştık sonra 1 yıl içinde evlendik direk netten demiyorum bende kpss grubunda tanıştım diyorum siz de uygun bir yöntem bulabilirsiniz

:KK42: Siteye geç girdim dün gördüm yazınızı, tekrar yazıp yine hatırlatmak istemezdim ama çok üzüldüm ya allah size sabır versin dayanma gücü versin rahmetli de nur içinde yatsın. bebekleriniz de mi rahmetli oldu ? .offf denecek bir şey ne diyebileceğimi bilemiyorum, allah sabır versin size :KK43: afedersiniz, konuyu birisi güncellemiş ben de yeni sanıp yazdım. böyle olsun istemezdim. Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.
amin amiiinnn.
15 temmuz gölbaşı şehidi. malesef... alışamıyoruz her şehit haberi geldiğinde yeniden acıyoruz hepsi bizden çıkmış gibi. şehidimizin cennette bir meleği daha var oda fatih bebek. 20 yaşında kızı 3 yaşında oğlunu bıraktı gitti bu dünyadan. ve ablam efsane adamın hatıralarıyla yaşamaya 2 çocuğuyla ayakta durmaya çalışıyor.
kusura bakmayın bugün fotoğraflara fazla baktım fazla özledim. sizide üzdüm özür dilerim. hayat işte!!!

Anlamadım , konudaki kişi mi vefat etti ?

Konudaki kişi değil. Konu dikkatimi çekmiş ve Bende konuya ablamın eşiyle tanışıp evlenmesini yazmışım. Zamanında internet yoktu. Onlarda mektuplarla tanışıp yazışmıştı. Ve evlenmişlerdi. Vefat eden benim ablamın eşi eniştem. Özel harekatçıydı. Tabi o yazıdan çok uzun zaman sonra eniştem şehit edildi. Bildirim gelince duygulanıp yazmışım.

eşim bir öğretmen sitesinin yapımcısıydı
ben de o siteye üyeydim 2007 de
sitede bir hikaye vardı herkes devam ettiriyordu komedi türünde
eşim başka bir adla da kendi sitesine üye o adla öykü yazmış ben devam ettrdim o yazıyor sonra ben yazıyorum hikayeyle kimse ilgilenmedi sadece ben ilgilenince teşekkür için özel mesaj attı bu hikaye sayesinde arkadaşlığımız başladı özel mesajla yazışıyoruz ama tamamen arkadaşça sonunu nasıl bitirelim falan diye
neyse işte arkadaş olduk sitenin sohbetinde de yazışıyoruz.msn de görüşmeye başlayınca eşim avatar fotomdan beni çok beğenmiş niyeti bozdu :) görüşmeyi aklına koymuş
ama ben msn de eşimden gıcık kaptım hiç tarzım değil falan diyorum .zaten fotosunu da görmedim.
sonra ankaraya gelmiş görüşelim mi dedi
neyse görüştük ama inanmazsınız görür görmez aşk vardır ya ondan oldu.msn de hayalimdeki insan değildi çok çok daha iyiydi.
eşim bana çarpıldı ( sonra kendi söylüyor tabi:) ) konuşamıyor . ben diyorum ne tatlı bir çocukmuş ama tamamen arkadaştık aklımda öyle bişey yok tamamen edebiyat ve hikaye amaçlı buluştuk asla olmaz bu iş diyorum kendi kendime .

neyse işte o günden sonra aşık olduk birbirimize kopamadık özledik beni isteyen de çok tu eşim elini çabuk tuttu beni kandırdı :KK70: sonra da 1 yıl içinde evlendik :) :)

ama ben nasıl tanıştınız dediklerinde işte ortak arkadşlar tanıştırdı ortamda tanıştık diyorum
internet diyince insanların beni yanlış anlamsından korkuyorum sanki evlilk sitelerinden bulmuş gibi offf offf
size akıl danışmak istedimmm doğru mu yapıyorum
En iyisini yapiyorsunuz. Cunku yanlis anlasilir. Sohbet siteleri evlilik sitelerinden sanarlar. Sanal ortamda kotulerde var nasil inandiniz vs. Cik isin icinden cikabilirsen o zaman. Herkese herseyi anlatmak zorunda degilsiniz ayrica.
Allah mutlulugunuzu daim kilsin...

Vay be mesajımı açalı 10 yıl olmuş 26 yaşımdaydım 10 yıla iki maviş kız iki erkek tek yumurta ikizi kayıbı neler neler sığdı . Mesajımı okuyunca duygulandım .Eşimin başka şehirde Üniversite öğretim üyesi kadrosu alması dolayısıyla Yaşadığım şehirden gitme hazırlıkları yapıyorum . Allah herkese iyi kısmetler kaderler hayırlı evlatlar versin.

Back
X