• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle iyiyken kaynanam yuzunden surekli kavga ediyoruz !!!!

Kaynanamla nasil bas edebilirim?

• Herseyi yuzune diyerek

OY: 4 30,8%
  • Aldiris etmemek

OY: 8 61,5%
  • Kocamla paylasip tartismak

OY: 1 7,7%

• Ankete Katılan
    13

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba arkadaşlar,
Ben henuz 8 aylik evliyim severek evlendik.
Esimin 1 annesi ve 1 ablasi var babalari yok. Ablasi evli ama 24 saat annesinin evinde esiyle iyi olmadiklari icin.
Kaynanam da tek kalmasin diye ( kizi uyumadan uyumaya gittigi icin tek sayilmaz ama neyse) altli ustlu oturuyoruz.
Kaynanam 48 yasinda ama herseyini benden bekler elbise yemek temizlik hatta torunlarina bile bakmami ister kizi gezsin diye ama ben yapmiyorum tavrimi koydum.
Fakat simdi gece 12, 1, 2 demiyo bize geliyo kalk gelin bana kahve yap diyo ve otuuyo kocam zaten 9 da giriyo isden yemek ye topla tam oturma zamanim o geliyo kocamla beraber vaktim yok gunduz de gorumcem zirt pirt bana gelir kafayi yicem bu sabahda esim benden habersiz annesini.kahvaltiya cagirmis benimde aklimda bas basa guzel bi kahvalti yapmak vardi hafta sonu berabrr yapiyoz anca kahvalti. Bende haliyle surat astim daha gece 2 de gitti yanimizdan.bari sabah tek olalim diye oda annesini cagirdi ve dedi geceleri gelip gitme gelinin.rahatsiz oluyo hatta hic gelmeyin.. cok karisik ama biktim hep laf sokan baskalarinin.gelini bana anlatan bi kaynanadan gece demiyo gunduz demiyo cat kapi eve giriyo yardim edin lutfen

Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu böyle bir yaşantının seni mutsuz ettiğini söyleyeceksin ..Eşinde seni gerçekten sevip mutluluğunu önemsiyorsa zaten buna dur der. Yok seni haksız bulursa bence hayatına bak hiç uzatma. Hayat başkalarını mutlu edeyim derken kendini heba etmen için çok kısa...

Onlar nası insan öyle insan biraz anlayışlı olur zırt pirt ne öyle aynı evde yaşasanız daha iyi. Oyu sakin kalabiliyosunuz

Esim herseyi yuzlerine soyleyince ben utaniyorum onlar hatalarindan utanmiyor kadin diyo cok mu buyuk bisey veriyonuz kahve sonucta kadon anlamiyor ki sorun kahve veya cay degil sorun saat ve kari koca kalamamiz

Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu böyle bir yaşantının seni mutsuz ettiğini söyleyeceksin ..Eşinde seni gerçekten sevip mutluluğunu önemsiyorsa zaten buna dur der. Yok seni haksız bulursa bence hayatına bak hiç uzatma. Hayat başkalarını mutlu edeyim derken kendini heba etmen için çok kısa...
Soyledim bastan belli soyluyorum oda bikti kac kere yuz goz oldu onlarla anlayisiz insan olunca aldiris bile etmiyolar

Bakın size direk çözüm TAŞININ ya da kocanızın tepesine binip her gün dırdır edip katlanmayın. Tercih sizin bu böyle gider kötüye gider ama asla daha iyiye gitmeyecek bilin. Ev sizinse satın başka ev alın.

Esim herseyi yuzlerine soyleyince ben utaniyorum onlar hatalarindan utanmiyor kadin diyo cok mu buyuk bisey veriyonuz kahve sonucta kadon anlamiyor ki sorun kahve veya cay degil sorun saat ve kari koca kalamamiz

Çok büyük bişey değilse kalksın bir zahmet kendisi yapsın altı üstü kahve ise. Ya sabır ya. Senin yerinde olsam surat asmaya aynen devam mesafeye aynen devam kocama da hiç yansıtmam. Boşver ya kayınvalide görümce için mi evlendin. Sen el kızısın unutma. Bir yere kadar karışabilir o ikili . Sen kocanla ilgilen geç.

Çok büyük bişey değilse kalksın bir zahmet kendisi yapsın altı üstü kahve ise. Ya sabır ya. Senin yerinde olsam surat asmaya aynen devam mesafeye aynen devam kocama da hiç yansıtmam. Boşver ya kayınvalide görümce için mi evlendin. Sen el kızısın unutma. Bir yere kadar karışabilir o ikili . Sen kocanla ilgilen geç.
Artik taktigi ogrendim zaten ap acik tahatsiz oldugumu soyledigim icin kendi kafalarinda kustuler yani anlamadilar gelmelerin sorun olmadigini sadece gece gelmek sinir edici neyse ben kocam varken anneni cagirsana fln diyorum yalandan cagiriyom tabi onlarda trip atiyo yok diyolar hic ustelemiyorum su an 1 2 haftalik hamileyim yani esimle artik baska ugraslarimiz var o dahi takilmiyo onlara gelen gelir gelmzyen kendi bilir

Merhaba arkadaşlar,
Ben henuz 8 aylik evliyim severek evlendik.
Esimin 1 annesi ve 1 ablasi var babalari yok. Ablasi evli ama 24 saat annesinin evinde esiyle iyi olmadiklari icin.
Kaynanam da tek kalmasin diye ( kizi uyumadan uyumaya gittigi icin tek sayilmaz ama neyse) altli ustlu oturuyoruz.
Kaynanam 48 yasinda ama herseyini benden bekler elbise yemek temizlik hatta torunlarina bile bakmami ister kizi gezsin diye ama ben yapmiyorum tavrimi koydum.
Fakat simdi gece 12, 1, 2 demiyo bize geliyo kalk gelin bana kahve yap diyo ve otuuyo kocam zaten 9 da giriyo isden yemek ye topla tam oturma zamanim o geliyo kocamla beraber vaktim yok gunduz de gorumcem zirt pirt bana gelir kafayi yicem bu sabahda esim benden habersiz annesini.kahvaltiya cagirmis benimde aklimda bas basa guzel bi kahvalti yapmak vardi hafta sonu berabrr yapiyoz anca kahvalti. Bende haliyle surat astim daha gece 2 de gitti yanimizdan.bari sabah tek olalim diye oda annesini cagirdi ve dedi geceleri gelip gitme gelinin.rahatsiz oluyo hatta hic gelmeyin.. cok karisik ama biktim hep laf sokan baskalarinin.gelini bana anlatan bi kaynanadan gece demiyo gunduz demiyo cat kapi eve giriyo yardim edin lutfen
Öle kayınvalidemi olur o ne be 48 yaş nedir :-) valla elin ayağın tutuyor işlerini kendin yap gelin geldiysem hizmetçi gelmedim de hiçbişey kendi canınızdan önemli değil ipler koparsa kopar herzamanda girip çıkmalarına müsade etme ben sevmem hergün gördüğüm insanlardan sıkılırm de

Bence eşinize çok sitem etmeyin. Onun gönlünü hep kazanın. Davet etmeniz çok isabetli bir hareket bence. Hürmet edin ama abartmayın. Israr etmeyin illa gelin diye. Hatta ben olsam eşime, uyuyorduk ondan gece duymadık kapıyı çalışınızı diyelim derdim . yalnız kalalım derdim tatlı dille. .... Kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil. Ha ihtiyacı olana hizmet ederse kişi kendi hayrı. Ama zorunda mı, değil bence. Ki sizin kayınvalideniz genç bir kere. Sıkmayın canınızı. Bu sebepten eşinizi de sıkmayın. Allah kolaylık versin

Eşiniz yokken söyleyin kv ye rahatsız olduğunuzu esin varkende siz iyi davranin onlara esinizde gayet iyi davranın böyle şeylere karşıyım ama oyleleri hak ediyor benim eltimle böyle yapa yapa suan kaynim da kvgilde bayramdan bayrama gorusurler iki adimlik yerde.

Back
X