- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu böyle bir yaşantının seni mutsuz ettiğini söyleyeceksin ..Eşinde seni gerçekten sevip mutluluğunu önemsiyorsa zaten buna dur der. Yok seni haksız bulursa bence hayatına bak hiç uzatma. Hayat başkalarını mutlu edeyim derken kendini heba etmen için çok kısa...
Soyledim bastan belli soyluyorum oda bikti kac kere yuz goz oldu onlarla anlayisiz insan olunca aldiris bile etmiyolarEşine bu durumdan rahatsız olduğunu böyle bir yaşantının seni mutsuz ettiğini söyleyeceksin ..Eşinde seni gerçekten sevip mutluluğunu önemsiyorsa zaten buna dur der. Yok seni haksız bulursa bence hayatına bak hiç uzatma. Hayat başkalarını mutlu edeyim derken kendini heba etmen için çok kısa...
Evi uzak bir yere taşısanız nasıl olur?Soyledim bastan belli soyluyorum oda bikti kac kere yuz goz oldu onlarla anlayisiz insan olunca aldiris bile etmiyolar
Onu asla kabul etmez annesi yanliz kaliyo diye tek basinaEvi uzak bir yere taşısanız nasıl olur?
Esim herseyi yuzlerine soyleyince ben utaniyorum onlar hatalarindan utanmiyor kadin diyo cok mu buyuk bisey veriyonuz kahve sonucta kadon anlamiyor ki sorun kahve veya cay degil sorun saat ve kari koca kalamamiz
Artik taktigi ogrendim zaten ap acik tahatsiz oldugumu soyledigim icin kendi kafalarinda kustuler yani anlamadilar gelmelerin sorun olmadigini sadece gece gelmek sinir edici neyse ben kocam varken anneni cagirsana fln diyorum yalandan cagiriyom tabi onlarda trip atiyo yok diyolar hic ustelemiyorum su an 1 2 haftalik hamileyim yani esimle artik baska ugraslarimiz var o dahi takilmiyo onlara gelen gelir gelmzyen kendi bilirÇok büyük bişey değilse kalksın bir zahmet kendisi yapsın altı üstü kahve ise. Ya sabır ya. Senin yerinde olsam surat asmaya aynen devam mesafeye aynen devam kocama da hiç yansıtmam. Boşver ya kayınvalide görümce için mi evlendin. Sen el kızısın unutma. Bir yere kadar karışabilir o ikili . Sen kocanla ilgilen geç.
Öle kayınvalidemi olur o ne be 48 yaş nedirMerhaba arkadaşlar,
Ben henuz 8 aylik evliyim severek evlendik.
Esimin 1 annesi ve 1 ablasi var babalari yok. Ablasi evli ama 24 saat annesinin evinde esiyle iyi olmadiklari icin.
Kaynanam da tek kalmasin diye ( kizi uyumadan uyumaya gittigi icin tek sayilmaz ama neyse) altli ustlu oturuyoruz.
Kaynanam 48 yasinda ama herseyini benden bekler elbise yemek temizlik hatta torunlarina bile bakmami ister kizi gezsin diye ama ben yapmiyorum tavrimi koydum.
Fakat simdi gece 12, 1, 2 demiyo bize geliyo kalk gelin bana kahve yap diyo ve otuuyo kocam zaten 9 da giriyo isden yemek ye topla tam oturma zamanim o geliyo kocamla beraber vaktim yok gunduz de gorumcem zirt pirt bana gelir kafayi yicem bu sabahda esim benden habersiz annesini.kahvaltiya cagirmis benimde aklimda bas basa guzel bi kahvalti yapmak vardi hafta sonu berabrr yapiyoz anca kahvalti. Bende haliyle surat astim daha gece 2 de gitti yanimizdan.bari sabah tek olalim diye oda annesini cagirdi ve dedi geceleri gelip gitme gelinin.rahatsiz oluyo hatta hic gelmeyin.. cok karisik ama biktim hep laf sokan baskalarinin.gelini bana anlatan bi kaynanadan gece demiyo gunduz demiyo cat kapi eve giriyo yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?