Eşimle kafalarimizmi uymuyor yoksa benmi haksizim

Maalesef eşiniz çok düşüncesiz. Şuan siz ne isterseniz yapması lazımken yaptıklarına bakın. Yıllardır böyle demişsiniz. Huylu huyundan vazgeçmez maalesef. Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin. Kendinize siz önem verin. Gelmiyorsa evde bırakın siz çıkın. Kızınızı emanet edemiyorsanız onu da alın götürün. Gezmek için ona muhtaç gibi görünmeyin. Ben sensiz de varım gezerim de eğlenirim de imajı verin. Belki bundan korkarsa sizinle gezmeye isteklerinizi dikkate almayı öğrenir.Mesela yerinizde olsam yatıp uyuduğunda haber vermeden kızımı da alır çıkardım. Kızımla gezemiyorsam bile gider annemde otururdum. Bir insana hatasını anlatmanın en kestirme yolu aynalama yöntemidir. Söz verip tutmuyor mu sizde yapın. Şimdi yaparım akşama yaparım yarın yaparım deyip yapmıyor mu ? Sizde aynı şekilde davranın. Mesela ütüleri sürekli ertelesen ne yapar acaba ? yada yemek yapmak yerine gidip yatıp uyusanız ?

Maalesef eşiniz çok düşüncesiz. Şuan siz ne isterseniz yapması lazımken yaptıklarına bakın. Yıllardır böyle demişsiniz. Huylu huyundan vazgeçmez maalesef. Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin. Kendinize siz önem verin. Gelmiyorsa evde bırakın siz çıkın. Kızınızı emanet edemiyorsanız onu da alın götürün. Gezmek için ona muhtaç gibi görünmeyin. Ben sensiz de varım gezerim de eğlenirim de imajı verin. Belki bundan korkarsa sizinle gezmeye isteklerinizi dikkate almayı öğrenir.Mesela yerinizde olsam yatıp uyuduğunda haber vermeden kızımı da alır çıkardım. Kızımla gezemiyorsam bile gider annemde otururdum. Bir insana hatasını anlatmanın en kestirme yolu aynalama yöntemidir. Söz verip tutmuyor mu sizde yapın. Şimdi yaparım akşama yaparım yarın yaparım deyip yapmıyor mu ? Sizde aynı şekilde davranın. Mesela ütüleri sürekli ertelesen ne yapar acaba ? yada yemek yapmak yerine gidip yatıp uyusanız ?
Tskur ederim tavsiyelerin için uymuyoruz yani doğru sagolasin

bu olay yalnızca size has bir şey değil zamanla oturacaktır bende bazen diyorum hadi bi gezelim her zamanki gittiğimiz marketi abartarak diyorum bi bakalım neler varmış gezelim bizi özlemiştir diyorum bizde sizin gibiyiz market geziyoruz :-):-) millet eşini alır cafeye sinemaya geziye tiyatroya vs. gider bizim gibilerde dışarı çıkmayı lüks görüyoruz :KK70:

Arkadaşlar merhaba öncelikle nasipte buraya konu açmakta varmış bir kizim var nasipse bir ay sonra bir cocugum daha olcak insallah ...benim sorunum şu ki esimin her dışarıya çıkalım dedimde bunu zoraki yapmak istemesi ve genelde de sonuçta yapmaması en büyük luksumun hastane yada bir üst seviye markete beraber gitmek olması....en son olayı anlatirsam ben dogum yapcam sonra dışarı çıkması zor olur diye defalarca sitemde bulunmama rağmen esim bir teklifte bulunmayinca ben annemle dışarı cikcam eşime sen çocuğa bak disarida rahatca gezeyim dedim neyse sabah oldu pazara gidelim sonra ben sizi gezdiririm dedi neyse dönüşte trafik olur aksama gideriz dedi o zaman biz cikcaz dedim sen çocuğa bak gelir gelmez uyudu imksni yok uyandiramazsin adami oyle ters oluyoki tabi çocukta bana kaldi gene ve çok sinirlendim ben bağırınca adam da küstu öyle pis bir huyu varki ben kusunce oda küsuyor ondan su an nefret ediyorum ...su an konuşmuyoruz ve ben bu halimle mutfakta sandalyede geceliyorum adam gelip sen salona geç bile demiyor ..haksizmiyim ya başkası cagirsa koşarak gidiyor neden benle bise yapmaya gelince hep bi bahane ve yıllardır kavgamız bu her geçen yıl daha beter oluyor ya...
Adam öküzün önde gideni... Bence bir kafası bile yok ki uyuşsun. Bir daha ki sefere sandalyede gecelemek yerine adamı kov. Nerden buluyorsunuz böyle adamları. Hamilesin birde yani. Neyse çok strese sokma kendini. Doğum yap hayırlısıyla ve adama da artık dişini göster.

Arkadaşlar merhaba öncelikle nasipte buraya konu açmakta varmış bir kizim var nasipse bir ay sonra bir cocugum daha olcak insallah ...benim sorunum şu ki esimin her dışarıya çıkalım dedimde bunu zoraki yapmak istemesi ve genelde de sonuçta yapmaması en büyük luksumun hastane yada bir üst seviye markete beraber gitmek olması....en son olayı anlatirsam ben dogum yapcam sonra dışarı çıkması zor olur diye defalarca sitemde bulunmama rağmen esim bir teklifte bulunmayinca ben annemle dışarı cikcam eşime sen çocuğa bak disarida rahatca gezeyim dedim neyse sabah oldu pazara gidelim sonra ben sizi gezdiririm dedi neyse dönüşte trafik olur aksama gideriz dedi o zaman biz cikcaz dedim sen çocuğa bak gelir gelmez uyudu imksni yok uyandiramazsin adami oyle ters oluyoki tabi çocukta bana kaldi gene ve çok sinirlendim ben bağırınca adam da küstu öyle pis bir huyu varki ben kusunce oda küsuyor ondan su an nefret ediyorum ...su an konuşmuyoruz ve ben bu halimle mutfakta sandalyede geceliyorum adam gelip sen salona geç bile demiyor ..haksizmiyim ya başkası cagirsa koşarak gidiyor neden benle bise yapmaya gelince hep bi bahane ve yıllardır kavgamız bu her geçen yıl daha beter oluyor ya...
Valla benimkide kendiliginden hayatta yapistigi koltuktan totosunu kaldirip hadi gezelim demez ama ben dersem kalkar tamam der ya da cocuklara bakar ben gezeceksem.o yuzden ona demem hic kendim gezerim.ya da tatile falan gideceksek kalcagimiz yeri herseyi ayarlarim hadi suraya gidiyoruz su kadar gun kalacagiz derim o zaman kalkar yola cikar bir zahmet.yoksa omrumuz evde gecer.siz de esinizden beklemeyin kendiniz halledin

Peki bir sey sorcam cok merak ediyorum gecen ay evlilik yıl donumumuzdu onun sınavı vardı tabiki benim bir beklentim yoktu neyse ogün kızımı hastaneye götürdük aksam eve dönerken afedersiniz canım çikolatalı pasta istiyo dedim eve geldik bu dersin basina oturdu annem de kizi uyuttu bana dediki kiz uyusun seni dışarı cikarcam pasta yemeye neyse bekle allah bekle saat oniki oldu odaya geldi tabi ben çok üzüldüm gene dediki hadi gidelim hayatim ben unutmuşum bende sürat yaptım oda surat yapip gene küstü. ..yemin ederim buyuk jestler bekledigim yok en büyük kavgamız dışarı cikarmama muhabbeti ve degismiyo niye degismiyoki beni sevmiyomu iyi konuştum olmadı kustum olmadi ne yapayim siz diyin lutfen

kurusa bakma ama niye bekliyorsun, devlet kapısımı bu CBmı mübarek ders çalışırken yanına girilmiyordu,
hazırlanıyorum ben hadi çıkalım diyceksin, çok basit aslında.
İki gün arkadaslarıyla gezip seni ihmal ettimi, hemen bir plan yapıp borca sokacaksın, gerekirse söylenip başının etini yiyceksin. kendi isteğiyle yapmıyorsa zorla yaptıracaksın.
Ve hiç öyle sandalye tepelerinde merhamet beklemeyeceksin ne yazıkki yokmuş bu anlattığın modelde.

bu olay yalnızca size has bir şey değil zamanla oturacaktır bende bazen diyorum hadi bi gezelim her zamanki gittiğimiz marketi abartarak diyorum bi bakalım neler varmış gezelim bizi özlemiştir diyorum bizde sizin gibiyiz market geziyoruz :-):-) millet eşini alır cafeye sinemaya geziye tiyatroya vs. gider bizim gibilerde dışarı çıkmayı lüks görüyoruz :KK70:
Boyle olmak istemiyorum ya o zaman neden evlendimki markete yalnız gidemedigim icinmi evlenmeden önce arabam vardı calisiyodum ki hala çalışıyorum gebelikte dolayı ara verdim o zaman evlilik mantığı neki. ..ama senin böyle kabullenmende güzel canım

kurusa bakma ama niye bekliyorsun, devlet kapısımı bu CBmı mübarek ders çalışırken yanına girilmiyordu,
hazırlanıyorum ben hadi çıkalım diyceksin, çok basit aslında.
İki gün arkadaslarıyla gezip seni ihmal ettimi, hemen bir plan yapıp borca sokacaksın, gerekirse söylenip başının etini yiyceksin. kendi isteğiyle yapmıyorsa zorla yaptıracaksın.
Ve hiç öyle sandalye tepelerinde merhamet beklemeyeceksin ne yazıkki yokmuş bu anlattığın modelde.
Ben iste onu demek istiyorum niye benle isteyerek gezmiyor her defasında bu konu yuzunden dahada kusluk süremiz uzuyor ama değişmiyor yoksa tabiki zorlasam götürür ama zoraki bir insani bir yerw goturdunuzde kendini kotu hissediyor insan yani niye istemez ki bir pasta yemek bir saat ya koca cicekler suprizler değil sadece bir pasta yemek ogune ozel

Valla benimkide kendiliginden hayatta yapistigi koltuktan totosunu kaldirip hadi gezelim demez ama ben dersem kalkar tamam der ya da cocuklara bakar ben gezeceksem.o yuzden ona demem hic kendim gezerim.ya da tatile falan gideceksek kalcagimiz yeri herseyi ayarlarim hadi suraya gidiyoruz su kadar gun kalacagiz derim o zaman kalkar yola cikar bir zahmet.yoksa omrumuz evde gecer.siz de esinizden beklemeyin kendiniz halledin
Cocuguda bakmıyor ben gitcem dedimde bi bahane bulup ben götürürüm diyo sonra bi bakiyosun isim çıktı muvekkil görüşmesi vs kaçmış....tabi sana da helal olsun en güzelini uapiyosun yapı itibariyle ben daha kirilganim heralde istediğim şey çok küçük olduğu için onun için onu zorlamakta canımı yakiyor

Annem de gebeligim riskli diye yaklaşık beş aydır bizde kolu ameliyat li olmasına rağmen utusunu yemeğini elinden geldikçe yapar ya hadi beni geçtim hiç demiyomusun bu kadını biraz gezdirelim bari yok ya yok adam sanki hamal almış eve dugunlerine bile beni götürmek istemez hep tek takılma derdinde manyakmi neya sabahta kasap gibi sürati vardı sanki ben ona bise yapmisim kızına bile pek pas vermedi Annem de diyoki karısı yüz vermeyince evladinada yuz vermiyo adam sukret kötü alışkanlığı yok evine sadık ya zaten olması gereken bu değilmi adam ben ona sadigim diye sukrediyomu yo çünkü olması gereken bu goruyo e benim içinde öyle ben evlenmeden önce sanki sokakta yasiyodum sefalet içinde beni kurtardı susayim bari diyeyim benim de maaşım var su sıralar asla ondan para istemiyorum ne eksikse bu halimle gidip alıyorum yani ...ne bileyim ya hakkınızı helal edin elinize kolunuzu sağlık değer verip yorum yaptiginiz icin

Boyle olmak istemiyorum ya o zaman neden evlendimki markete yalnız gidemedigim icinmi evlenmeden önce arabam vardı calisiyodum ki hala çalışıyorum gebelikte dolayı ara verdim o zaman evlilik mantığı neki. ..ama senin böyle kabullenmende güzel canım

anlattığına göre senin biraz daha farklı çok beklentiye girmemek lazım bence sıkılınca gezeriz bazen bizimkide teklif eder ama hep gittiğimiz yerlere gidiyoruz kalıbımızın dışına henüz çıkamadık zorla götürmem ki ben derim gitmeyelim dediğinde üstelemem başka yapacak şeyler bulurum kendime sıkıntı etme bence

anlattığına göre senin biraz daha farklı çok beklentiye girmemek lazım bence sıkılınca gezeriz bazen bizimkide teklif eder ama hep gittiğimiz yerlere gidiyoruz kalıbımızın dışına henüz çıkamadık zorla götürmem ki ben derim gitmeyelim dediğinde üstelemem başka yapacak şeyler bulurum kendime sıkıntı etme bence
Evet benimki değişik canım ya bi kez bile bana sen çok evde oturdun sklmisindir hadi hava alalım deyip beni zorladini hatırlamam haftada iki saat bizi gezdirmemek için bunca her defasinda kavga etmeyi göze alan bir adam için üzülmek ten başka bise yapamıyorum sagol canim allah razı olsun

Evet benimki değişik canım ya bi kez bile bana sen çok evde oturdun sklmisindir hadi hava alalım deyip beni zorladini hatırlamam haftada iki saat bizi gezdirmemek için bunca her defasinda kavga etmeyi göze alan bir adam için üzülmek ten başka bise yapamıyorum sagol canim allah razı olsun

evde durmaktan sıkılan bi tip değil demek ki siz epey bi zaman hele üstelemeyin gezmek istediğinde git gez dolaş umursama bak ki o zaman nasıl olacak işte herkesin durumu ve imtihanı farklı canım devamlı gezmek isteyen tipler de var evde bırakmıyo ki karısı bi iş görsün kimi ana sözünden çıkmıyo çeşit çeşit kıyaslama sakın mutlu olmak istiyorsan kıyaslama eşini kimseyle ben çok yaptım sanki başkasının eşi dört dörtlük mü değil içine girmemiş kimse kimseyi bilmez sabret selamete erecen bence

Kadinlarimiz neden esleriyle kafalarinin uymadigini 2. Cocugu yapinca anca anliyor bunu cozemedim. Esinizin huyunu biliyorsaniz kendi yolunuzu cizin,alin cocugunuzu cikin veya annenize emanet edip yalniz cikin. Neyi bekliyorsunuz aksama kadar?

sandalye tepesine tuneyince esiniz ah vah demiyordur sizin icin emin olun

Kadinlarimiz neden esleriyle kafalarinin uymadigini 2. Cocugu yapinca anca anliyor bunu cozemedim. Esinizin huyunu biliyorsaniz kendi yolunuzu cizin,alin cocugunuzu cikin veya annenize emanet edip yalniz cikin. Neyi bekliyorsunuz aksama kadar?

sandalye tepesine tuneyince esiniz ah vah demiyordur sizin icin emin olun
Ikinci cocugu bidaha olmama riski olduğu için kendim ama sadece kendim istediğim için yaptım ikinci cocuk olunca birincisinden niye farklı oldu değişti bu adam diye bi konu acmadimki adam zaten birincisi dede aynıydı .. uslubunuz kırıcı tunemek hoş bi laf değil ben Annem de cocugumda gezsin hava alsın istedim

Ikinci cocugu bidaha olmama riski olduğu için kendim ama sadece kendim istediğim için yaptım .. uslubunuz kırıcı tunemek hoş bi laf değil ben Annem de cocugumda gezsin hava alsın istedim
Kirmiyorum siz kendinize acimazsaniz esiniz de size asla ve asla acimaz. Cocuklari kendiniz icin yaptiysaniz esinizi beklemeyin cocuga baksin diye alin annenizi cocugunuzu cikin o da evde kalsin saf saf. Esinizin huyunu biliyorsunuz,kendinize sandalyeyi reva gormeniz karninizdakine haksizlik. Hadi sizi gectim.

Kocanın sorumsuzluğunun farkında olarak kendiniz için iki çocuk yapmışsınız tamam buna anlayış gösterilir
ama bundan sonra o koca müsvettesi ile aynı evi paylaşsanız ne olur, paylaşmasınız ne olur ?
adamın zaten bir faydası olmadığı gibi yükü de olmasın. böyle asalak kocalara deli oluyorum yemin ederim.
defedin gitsin.

Back
X