Eşimle kafalarimizmi uymuyor yoksa benmi haksizim

Canım 1 çocugu biraz buyuttugunde inan çocukla rahat hareket edecek hale geliyorsun,bağımsız hareket edebiliyor ,rahatlıyorsun.İkinci çocukla herşey başa sarıyor.Siz ikinci çocuğunuzu büyütürken binin arabanıza çıkın dışarı.Siz ne kadar huzurluysaniz bebeginizde öyle olur.Biliyorum eşiniz ile aile olarak yaşamak istiyorsunuz herşeyi ama eşiniz uymuyorsa size ,hayattan kendinizi mahrum bırakmayın.Annenizi de alın yanınıza çıkın kahvaltıya.Bir zaman sonra eşinizin sizin planlariniza dahil olmaya calistigini göreceksiniz

Kirmiyorum siz kendinize acimazsaniz esiniz de size asla ve asla acimaz. Cocuklari kendiniz icin yaptiysaniz esinizi beklemeyin cocuga baksin diye alin annenizi cocugunuzu cikin o da evde kalsin saf saf. Esinizin huyunu biliyorsunuz,kendinize sandalyeyi reva gormeniz karninizdakine haksizlik. Hadi sizi gectim.
Sağol cAnim

Kocanın sorumsuzluğunun farkında olarak kendiniz için iki çocuk yapmışsınız tamam buna anlayış gösterilir
ama bundan sonra o koca müsvettesi ile aynı evi paylaşsanız ne olur, paylaşmasınız ne olur ?
adamın zaten bir faydası olmadığı gibi yükü de olmasın. böyle asalak kocalara deli oluyorum yemin ederim.
defedin gitsin.
Bazen bende diyorum ama iste hayaller ve hayatlar bilirsin çok sagol canim

Canım 1 çocugu biraz buyuttugunde inan çocukla rahat hareket edecek hale geliyorsun,bağımsız hareket edebiliyor ,rahatlıyorsun.İkinci çocukla herşey başa sarıyor.Siz ikinci çocuğunuzu büyütürken binin arabanıza çıkın dışarı.Siz ne kadar huzurluysaniz bebeginizde öyle olur.Biliyorum eşiniz ile aile olarak yaşamak istiyorsunuz herşeyi ama eşiniz uymuyorsa size ,hayattan kendinizi mahrum bırakmayın.Annenizi de alın yanınıza çıkın kahvaltıya.Bir zaman sonra eşinizin sizin planlariniza dahil olmaya calistigini göreceksiniz
Bigun çocuklarım biraz büyüsün araba alıp bol bol gezcem deyince de küsmustu ....neyse Allah büyüktür çok sagol canim

Evet cok kırıcı yaptıkları .Ama siz onu takmamaya bakin ki peşinizde dönen teklifte bulunan sizle biseyler yapmak icin can atan o olsun. Onsuz da gezip eglenebildiginizi gözüne soka soka yasayin .Hem anneniz de var size destek olur .

Bigun çocuklarım biraz büyüsün araba alıp bol bol gezcem deyince de küsmustu ....neyse Allah büyüktür çok sagol canim
Aile arabanız varsa onu alın,çocuk küçük hastalık vs. olursa napicam diyin,toplu taşımayı kullansın paşam.Anneniz zaten çocukların yanında durur.

Aile arabanız varsa onu alın,çocuk küçük hastalık vs. olursa napicam diyin,toplu taşımayı kullansın paşam.Anneniz zaten çocukların yanında durur.
Kimsem yok arabanıza ben küçük yerde kullanmistim esim için tayinle buralara geldim hiç bilmediğim sevmediğim çok kalabalık yerler allahtan annem var yoksa kafayı yerdim tayin durumu var belkide onunla gitmem bile ailemin olduğu memlekete tayin isterim zaten oninda işine gelir gibi duruyor sagolasin cok

Yüzüne gülüp suyuna gitmeye calisiyorum hem bnm dedim oluyor hep olmasada hic olmamasindan iudir hemde onun

Back
X