• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle kardeş gibiyiz çok mutsuz hissediyorum

melekgul12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
10
-1
1
42
Merhaba arkadaşlar cok uzun gecelerdir burada bi sürü konu okudum çok yalnız hissediyorum kendimi 7 yillik evliyiz ve ilk ay dışında hep kendimi mutsuz hissettim sebebine gelince evlenir evlenmez daha 40 günlük evliyken hamile kaldım daha ne olduğunu anlamadan beklentilerim duygularim bir anda neye uğradığını şaşırdı ve cinsel sorunlar o gün bu gündür eşimle toplasan 15 kere birlikteligimiz olmuştur 7 yılda 15 ondada hep kendisi tatmin olmuş bense kendimi kullanılmış hissetmisimdir çocuk yapmak için evlenilmis evinin işlerini yemeğini ütüler ini yapan cocuguna annelik yapan bi kadınım sadece bu evde bana karşı hiç bi saygisizligi yoktur çok iyi bi insandır benim eşim cocuguna çok iyi bir babadir dürüsttür defalarca utana sıkıla bazen kizarak bazende iyilikle konuşup anlamaya düzeltmeye çalıştım hata degilde durumun hiç hoş olmadığını kabul ediyor çözüm için cabalayacagini söylüyor ama sonra yine herşey aynı bi rahatsızlık mis doktora gitmiş ama doktorun verdiği ilaçları kullanmiyor ve bana tam olarak bi açıklama yapmıyor neyse aslinda sorunum bu değil hiçbişey yapamayan biri bile olsa kabulumdur ama neden eve geldiğinde nasılsın seni özledim demiyor neden benimle başbaşa bi plan yapmıyor elimi neden tutmuyor gözlerime neden bakmiyor ben geceleri uyuyamazken o neden uyuyor rahatça konuş diyeceksiniz bunlari ona söyle defalarca söyledim o an yapıyor ben soyleyince ama bi hafta sonra yine aynı beni seviyor eminim begenilmeyecek bi kadın da degilim yasim 32 ve 52 kiloyum giyimimden tutunda ev düzenine herseye dikkat ederim onun kiyafetlerini bile ben secerim cocugumun yaninda mutsuzlugumu belli etmemek icin ona heo guleryuzluyum disardan görenler hep yeni evli gibisiniz der o derece ama içimde o kadar mutsuzum ki ne yapacağımı bilemiyorum bu isin içinden kimse zarar gormeden nasıl cikacagimi da kestiremiyorum neden buraya yazdım ki ne bekliyorum kafam çok bulanık yorumlariniza ihtiyacim var hickimseyle konuşamiyorum doldum.

canim ablacim, bazen kadinlar cok erkenden isteksiz cocuk sahibi olurlarsa depresyona girebiliyorlar ve bu depresyon ilerlerse ciddi zihinsel hastaliklara sebep olabiliyor. benim bir arkadasimda sizin gibi hemencecik hamile kalmisti. ilk cocugunun ardindan da 2. cocugu olmustu. ikinci cocugundan sonra, zihinsel acidan hastanelik bile oldu. doktor evlilikten beklentilerinin cok oldugunu ama aradigini bulamamasi ve erken dogumlar yuzunden depresyona girdigini demisti. belkide sizde de boyle olmustur. belki siz depresyonda iken araya sanki birazcik sogukluk sokmussunuz kocanizla. kocanizla konusmussunuz ama hala sizi anlamamis gibi.daha detayli bir sekilde konusmayi bir kere daha deneyin. terapiyelere baslayabilirsiniz. allah yardimciniz olsun ve mutlu olun insallah.

canim ablacim, bazen kadinlar cok erkenden isteksiz cocuk sahibi olurlarsa depresyona girebiliyorlar ve bu depresyon ilerlerse ciddi zihinsel hastaliklara sebep olabiliyor. benim bir arkadasimda sizin gibi hemencecik hamile kalmisti. ilk cocugunun ardindan da 2. cocugu olmustu. ikinci cocugundan sonra, zihinsel acidan hastanelik bile oldu. doktor evlilikten beklentilerinin cok oldugunu ama aradigini bulamamasi ve erken dogumlar yuzunden depresyona girdigini demisti. belkide sizde de boyle olmustur. belki siz depresyonda iken araya sanki birazcik sogukluk sokmussunuz kocanizla. kocanizla konusmussunuz ama hala sizi anlamamis gibi.daha detayli bir sekilde konusmayi bir kere daha deneyin. terapiyelere baslayabilirsiniz. allah yardimciniz olsun ve mutlu olun insallah.
Öncelikle cevap icin tesekkür ederim cnm ama soğukluk hiç sokmadim araya ben durumun farkina vardigimda her yolu denedim mektup yazdım konuştum hiç küsmedim ama hergeldiginde eve hoşgeldin dedim tekrar konuşacak gücüm de kalmadı maalesef

Evlenmeden önce nasıldı? Çok zor bir durum yorum yapamıyorum bile. Biz Tv den seyrettiklerimiz etkisinde kalıyoruz ve biz de onlar gibi olmak istiyoruz. Aşık , tutkulu birer çift olmak istiyoruz. Hayatta bu duygular kalıcı oluyor. Herkes içinde aşırı tutku barındırmıyor . Eşiniz sizi seviyordur ama bazıları sevgisini dışa vuramaz ihtiyaç duymaz. Konuşarak hallolacak bir şey değil bence. İstediklerinizin olması için farklı yollar denemelisiniz.

Öncelikle cevap icin tesekkür ederim cnm ama soğukluk hiç sokmadim araya ben durumun farkina vardigimda her yolu denedim mektup yazdım konuştum hiç küsmedim ama hergeldiginde eve hoşgeldin dedim tekrar konuşacak gücüm de kalmadı maalesef
o zaman ben sadece evlilik terapilerini onerebiliyorum. burda bu konularda daha tecrubeli uyeler var insallah onlar okuyup sana yardim ederler.

Bilmem evlenmeden önce insan hayata başka bakiyor çok severek evlendik her an arar sorardi ayrı sehirlerdeydik özlem vardı telefonu caldirmasi bile büyük mutluluk veriyor du böyle olacağınızı soyleselerdi asla inanmazdim hala nasıl böyle oldugumuza inanamıyorum da diyebilirim çevremde kimsem yok ailelerimiz farklı sehirlerde uzaklar hiç bi sorunumuzu bilmezler kimseyede anlatamam zaten nasıl denir ki yada benimle ayni duygulari yasamayan anlayabilirmi ki beni ?

aynı durumu bende yaşamaktayım tarih itibari ile eğer sorununuzu çözdü iseniz paylaşırsınız belki die umut ederek yazıyorum sevgilerimle...

Bunun kiloyla ne ilgisi var ?
40 yaşında 100kilo bir kadın ilgisizliği hak mi ediyor manteliteniz bu mu ?

Back
X