- 17 Ağustos 2014
- 10
- -1
- 1
- 42
- Konu Sahibi melekgul12
Merhaba arkadaşlar cok uzun gecelerdir burada bi sürü konu okudum çok yalnız hissediyorum kendimi 7 yillik evliyiz ve ilk ay dışında hep kendimi mutsuz hissettim sebebine gelince evlenir evlenmez daha 40 günlük evliyken hamile kaldım daha ne olduğunu anlamadan beklentilerim duygularim bir anda neye uğradığını şaşırdı ve cinsel sorunlar o gün bu gündür eşimle toplasan 15 kere birlikteligimiz olmuştur 7 yılda 15 ondada hep kendisi tatmin olmuş bense kendimi kullanılmış hissetmisimdir çocuk yapmak için evlenilmis evinin işlerini yemeğini ütüler ini yapan cocuguna annelik yapan bi kadınım sadece bu evde bana karşı hiç bi saygisizligi yoktur çok iyi bi insandır benim eşim cocuguna çok iyi bir babadir dürüsttür defalarca utana sıkıla bazen kizarak bazende iyilikle konuşup anlamaya düzeltmeye çalıştım hata degilde durumun hiç hoş olmadığını kabul ediyor çözüm için cabalayacagini söylüyor ama sonra yine herşey aynı bi rahatsızlık mis doktora gitmiş ama doktorun verdiği ilaçları kullanmiyor ve bana tam olarak bi açıklama yapmıyor neyse aslinda sorunum bu değil hiçbişey yapamayan biri bile olsa kabulumdur ama neden eve geldiğinde nasılsın seni özledim demiyor neden benimle başbaşa bi plan yapmıyor elimi neden tutmuyor gözlerime neden bakmiyor ben geceleri uyuyamazken o neden uyuyor rahatça konuş diyeceksiniz bunlari ona söyle defalarca söyledim o an yapıyor ben soyleyince ama bi hafta sonra yine aynı beni seviyor eminim begenilmeyecek bi kadın da degilim yasim 32 ve 52 kiloyum giyimimden tutunda ev düzenine herseye dikkat ederim onun kiyafetlerini bile ben secerim cocugumun yaninda mutsuzlugumu belli etmemek icin ona heo guleryuzluyum disardan görenler hep yeni evli gibisiniz der o derece ama içimde o kadar mutsuzum ki ne yapacağımı bilemiyorum bu isin içinden kimse zarar gormeden nasıl cikacagimi da kestiremiyorum neden buraya yazdım ki ne bekliyorum kafam çok bulanık yorumlariniza ihtiyacim var hickimseyle konuşamiyorum doldum.