yanlış evlilik bataklığa saplanaktan farksız diye düşünüyorum. çırpınsan batıyorsun, çıksan o bataklıktan üstüne bulaşanları temizlemen çooooooooook güç oluyor. evet çok kolay "boşan kurtul, temizliğe git, bulaşık yıka çocuğuna sağlıklı bir ortam hazırla " demek. ancak ne oluyor biliyor musun -en azından benim çevremde şahit olduklarım ve bizzat kendi yaşamım öyle- boşandığın şahsiyet(siz) yeniden evlenir kendine bir düzen kurar rahat rahat yaşar ( ha bu arada sen allaha havale edersin cezasını verir diye ama allah ne hikmetse onun her işini rast getirirken çocuğun için kendini feda eden sana bir damlacık merhamet etmez seni güzel bir yarın hayali bile kuramayacak kadar aciz bırakır) sen ömrünün sonuna kadar çocuk bakar büyütürsün -eeeeee kanunen hakkı- iki haftada bir alır sever öper babalık duygularını tatmin eder. temizlenmiş paklanmış hiçbir derdiyle uğraşmadığı çocuğuyla "kaliteli zaman" geçirerek çocuğun kendisini sizden daha çok sevmesini sağlayarak çocuğunuzun sizi kötü bilmesine sebep olarak sizin psikolojinizi iyice bozar . siz kkötü anne olursunuz "çocuğum abur cubur yeme sağlıklı beslenmek için süt iç, meyve ye ; yapma ama bugün üç defa üst değiştirdim daha dikkatli ol üstünü batırma ;hadi bakalım ödevlerini yapalım, biraz kitap oku " dediniz diye kötüsünüzdür.Oysa orada sınırsız özgürlük olur kış ortasında dondurma da yedirilir üstünü başını batırmasına da izin verilir nasılsa siz yıkayacaksınız. hatta çocuğunuz cici anneciğine sürprizler bile hazırlar babasıyla (affedersiniz hazırlatır babasına diyecektim.) siz bunlara da katlanmak zorundasınız. evet anne ve babanızla da olmaz. öyle ya ahir ömürlerinde sorunlu bir çocuğun kaprislerini dinlemek onun sorunlarıyla uğraşmak zor gelir onlara................ epeydir topiğe girmemişsiniz ne alemdesiniz bilmiyorum ama: bence siz önce bir psikoloğa gidin eşinizle beraber. doktorla yalnızken de görüşün eşinizin düzelip düzelmeyeceğini eğer düzelmesinin zor olduğunu düşünüyorsa size vakit kaybettirmemesini söyleyin- bunu yapıyorlar çünkü- . olmadı onun ihanetini belgelemek için sabredin -zira ihanet şimdi iyi ceza gerektiriyormuş- ve ihanetini belgeleyince iyi bir avukat bulun donuna kadar her şeyini alın ve iyi bir nafaka bağlatın. kendinize de çocuğunuza bakabilmek için iyi bir iş bulun . Ne diyelim kolay gelsin.
oldukça kötü bir tablo çizdim farkındayım ama bunları ben yaşıyorum. boşandığımıa pişman mıyım hayır ama ekeklere hiç bir şey olmuyor. 8 de 8 kusurlu bile olsalar onlara bir şey olduğunu görmedim ne kendi hayatımda ne de çevremdekilerin hayatında. kötükedihüso
oldukça kötü bir tablo çizdim farkındayım ama bunları ben yaşıyorum. boşandığımıa pişman mıyım hayır ama ekeklere hiç bir şey olmuyor. 8 de 8 kusurlu bile olsalar onlara bir şey olduğunu görmedim ne kendi hayatımda ne de çevremdekilerin hayatında. kötükedihüso