esimle kavga ettik cok kotuyum...

eşimle o kadar ciddi boyutlarda kavgalarımız oldu
ayrılmak için onu terk bile ettim sırf gece yatakda tek yatamadığı için
kaldığım yere geldi ve sabaha kadar arabanın içinde yattı
yatak ayırmak çok büyük bi sebeb olması gerek
eşimin asla öyle adeti yoktur ben şakasına söylerim
git falan diye gitmiyorum diye sarılır yatar

ne kavgalar ettik kiyametler kopardik ama birak yatak ayirmayi bi kere bile yapmadik.. en nefret ertigim seydir birak
yatak ayiirmayi keyfinden bile arkasini donup yatmasina ilk gunden beri musade etmedim o da sagolsun bunu hic yapmadi
bende yapmadim bazen uykuda zorlaninca beni uyanddirmamak icin icerde bi yerde yatar ama ona bile tahammul edemem
ben de ne kadar nefret etsem bile baska yerde yatmam en faazla kizinca arkami doner yatarim.. o da arkadan sarilir...
cok kizginsam sarilma derim inatla sarilir gonlumu alir bence iliskinin en onemli yeridir yatak odasi lutfen bunu yapmayin..
o odadan cikiyosaniz o ewden cikmayi da kabul ettiniz demekttir bence... en guzeli sinirlere hakim olmak...
insan sinirliyken cok yanlis seyler yapabilir ama su da bi gercek ki insan icinde sakladigi soyleyemedigi gercekleri de
sinirli aninda soyler....

Kizlar sürpriz i söyleyeyim sevdigim tatlidan almis . Yani ne hayallerle gittm ama pehh :))) Yarinn yine surpriz istiyorum bu az oldu dedim ok dedi yani bu aksami yine iple cekicem :)

Barişmaniza seewindimm.. bir daha yatak ayirma.:-)
Surpriz tatli da olsaaa guzel bise, deger vrrip sewdgnz biseyi almis

Bnde yapiyorum bu hatayi ama yapmasam keske sende bidaha yapma canim gerizekali demesi yanlis birsey ama bir anlik ofke iste hemen bi gerzekali dedi dye ayrilmak falan dusunulmez

Kizlar dun gece esimle biraz tartıştık. Bende alıngan donemimdeydim isyerindede bu ara ciddi sorunlar im var. Neyse battaniye aldim salonda uyuyayim dedim
Sonra esim geldi saymadigi laf kalmadı. Nasil yatagi terk edip gidersin Gerizekali fln dedi cok agladim . Sonra beni zorla yatagimiza götürdü. Ama cok kotuyum ise geldm gozlerim sis. Insanlar soruyor ne oldu diye. Yok bisey diyorum mecbur ama esimi affedemiyorum. Ayrilalim bile dedi yatagi terk ettim diye. Eskisi gibi olsun sevdigim adam olsun istiyorum .... ne yapmaliyim cok kirginim..... ne adim atmak geliyor icimden nede baska bisey... gelsin ve bana dun geceyi unuttursun istiyorum.......

biraz tartışınca yatak ayırmak evliliğinize zarar verir...

Back
X