esimle kavga ettik

ela77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
36
0
Merhaba kizlar esimle kavga ettik ve kavga esnasinda bana defol git ve ben bunu hazmedemiyorum. Kavga esnasindan sonra ben anneme geldim 1 hafta kalmaya hic ozur dilemek yok suan onun ailesinin yanindayiz yine ayni dogru duzgun konusmaz gonlumu almaya calismaz bi fikir verin bana ne yapmam lazim

Ya önce kendin değer ver kendine.ilişkiniz nasıl bilmem ama,gönlünü almadi mi sen de anlayacağı dilden tavır yap bu her erkeğe göre degisir hepsini farklı konular yaralar kimini konuşmamak kimini surat yapmak kimini çok konuşmak vs.
Biseyler yolunda gitmiyor desin kolayca ağzına geleni soyleyemesin mesela onu o damardan vur ,başka yolu yok eğer anlamiyorsa

Neden kavga ettiniz ? Kimin haklı olduğuna bağlı

Merhaba kizlar esimle kavga ettik ve kavga esnasinda bana defol git ve ben bunu hazmedemiyorum. Kavga esnasindan sonra ben anneme geldim 1 hafta kalmaya hic ozur dilemek yok suan onun ailesinin yanindayiz yine ayni dogru duzgun konusmaz gonlumu almaya calismaz bi fikir verin bana ne yapmam lazim

sizden özür dilemeyen adamla nasıl oldu da biraraya gelip sonra da ailesinin yanına gittiniz?

kusura bakmayın ama defol git demesini hic de hazmedemiyormus gibi davranmamıssınız.

X