Yok ya huylu huyundan vazgeçmiyor en sinir oldugum kısımda bişi anlatıyorum mesela telefon elinde dinliyor tepki veriyor cevap veriyor aradan bir kaç gün geçsin ne zaman söyledin haberim yok diyip çıkıyorHeyyy allahım ya ben sinir oldum burada allah aşkına . Biraz konuşma bakalım aklı başına gelir belki
Benimki de aynen sürekli bi savaş oyunu oynuyor.
Kızdım geçen, dedi ki sen de sürekli kadınlar ne yapmış kim ne demiş ona bakıyosun ben bir şey diyor muyum.
Ve ben sustum
Onu da yaptım her seferinde başka bir oyunla geri döndü :)surekli kavga edip birbirinizi erkenden yipratmayin, birbirinizin kıymetini bilin.
benim esimde bi ara oyle oldu. oyununu ogrendim. ondan cok oynamaya basladim. kendisi bana kizdi sonra. simdi anladi oynamiyor.
Çocukluğunu yaşayamamış.
Bırakın yaşasın.
Ama onu büyütmeden ikinci bi çocuk yapmayın.
Işle güçle alakası yok bak ben çalışıyorum ama yine batıyor dün elinde telefonu benim çalıştığım büroya geldi öğlen yemege gideceğiz cam kapıdan görüyorum geldi kapıda bir on dakika oyun oynadı öyle girdi içeriBenim eşimde YouTube'den saçma Videolar izliyor sinir oluyorum detone detone Şarkı söyleyenler yemek yapanlar habire araba bakıyor araba var ve 2020 ye kadar ev kredimiz var asla araba alamayız. Evlenmeden önce babam böyleydi araba yazlık müzik bu üçlüyle uğraşırdı kocamda aynı babam gibi aybende akşam yemeği yedik yA oturma odasına gidiyoruz kanepeyi açıp yan yana yatıyoruz ben yaprak dökümü izliyorum Oda bu garip videoları filan takılıyoruz öyle anlayacağın oyun oynuyor olsa kesin bende oynarım. Hafta sonu puzzle ye başlama gibi bir plan var bakalım . Keşke bu şehirde kendime iş bulsam adama sarmam ama işte yok off
Oyunun ismi ne acaba valla k.bakma merak. Ettim amcamda eşin gibiydi allahım ben ameliyat oldum yanıma geldi akşama kadar bir eli benim elimde ben narkozdan uyanmaya çalışıyorum sürekli elimi tut diye sayıklıyorum oda elimi tutuyor diğer eli ile de oyun oynadı tüm gün deliksizIşle güçle alakası yok bak ben çalışıyorum ama yine batıyor dün elinde telefonu benim çalıştığım büroya geldi öğlen yemege gideceğiz cam kapıdan görüyorum geldi kapıda bir on dakika oyun oynadı öyle girdi içeri
Oyunun ismi ne acaba valla k.bakma merak. Ettim amcamda eşin gibiydi allahım ben ameliyat oldum yanıma geldi akşama kadar bir eli benim elimde ben narkozdan uyanmaya çalışıyorum sürekli elimi tut diye sayıklıyorum oda elimi tutuyor diğer eli ile de oyun oynadı tüm gün deliksiz
ya ben açacaktm konuyu siz açmışsnz.yeni evliyiz normalde günde 5 saat telde konuşan biz yeni evli olmamıza rağmen adam akıllı konuştuğumuz konu yok
Yok canım telefon bozmak biraz histerik bir davranış olur farkına varması lazımAcaba telefonunu mu bozsanız birazcık. Bir süre bu oyunlardan uzak kalırsa bagımlılıgı da azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?