- 16 Mayıs 2020
- 29
- 70
- 3
- 32
- Konu Sahibi DracoMalfoy
-
Kapıyı 5 kere açtığı için mi kavga çıkarıp evden gitmek istedi?
Bahane aramış Resmenn bir daha durdurmayın gitsin egosu tavan herhaldeKapıyı 5 kere açmaktan başlayan kavga sen şöylesin, sen böylesinden sonra evi terketmeye geldi.
Sorunun bir ana kaynağı olmalı. Yoksa 5,6 kez kapı cart curt inanıyor musun bunun kavga sebebi oluşuna???
Diyorum ya konunun asıl sebebi olmalı daha öncesinden kaynaklıPandemi döneminde ikimiz de evden çalışıyoruz. Senin yüzünden çalışamıyorum, bugün 5 kere kapı açtım vs vs saydırdı. Açtığı kapıda bugün doğum günüm olduğu için ailemin ve arkadaşlarımın gönderdiği hediyeler içindi.
ne enteresan bi kavga sebebiPandemi döneminde ikimiz de evden çalışıyoruz. Senin yüzünden çalışamıyorum, bugün 5 kere kapı açtım vs vs saydırdı. Açtığı kapıda bugün doğum günüm olduğu için ailemin ve arkadaşlarımın gönderdiği hediyeler içindi.
Gerçekten aramızda yoğun iletişim problemi olarabilir. 2 aydır 7/24 birlikteyiz, keşke biraz az görüşseydik.Yahut aranız da yoğun bir iletişim problemimi var ?
Anahtar neden yok ?
Gebelikten ötürü evdeyim, korona yüzünden eşimde esnek çalışma saatleri ile 3 gün evdeydi gayette iyi oldu adamla dedikodu yapıyorduk en son...Gerçekten aramızda yoğun iletişim problemi olarabilir. 2 aydır 7/24 birlikteyiz, keşke biraz az görüşseydik.
Evden çalışmak çok zor, ben hiç evden çalışmadım ama eşimin çırpınmalarına çok üzüldüm. sürekli telefonda çocuk bir türlü durmadı , ben esnek çalıştım işe gittim. gerçekten bölünmemek için adeta yalvarıyordu bize. bir gün kahvaltıyı 15:00 gibi yaptı. Normal vakitte nasıl bir adam bilmem ama 5 defa bölünmek kötü , zilin de sürekli zangır zangır çalması kötü. cidden 5 defa da nasıl yetişemediniz ?Kapıyı bana değil, eve gelen kuryelere açıyor, ben kapıya gitmeden kendisi gidip açıyor sonra da laf ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?