- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
-
Aslında ben çok istiyorum. Defalarcada söyledim. Hataları düzeltirsek güzel bir aile olabiliriz inanıyorum. Ama kendisi önce kabul edip sonra işlerinin yoğunluğundan bahsettiPeki aile terapistine gitmeyi deneseniz.eşinizle bunu hiç konuştunuz mu?
İllaki boş olduğu bir vakti vardır Canimm...bahane ediyor.Aslında ben çok istiyorum. Defalarcada söyledim. Hataları düzeltirsek güzel bir aile olabiliriz inanıyorum. Ama kendisi önce kabul edip sonra işlerinin yoğunluğundan bahsetti
Bilmiyorum belkide dedğin gibidir. Herzamanki gibi beni ciddiye almıyodur bu konudadaİllaki boş olduğu bir vakti vardır Canimm...bahane ediyor.
Biraz daha ısrarcı olman gerekli ama eşinin bu ısrarla nasil tepki verir onu bilemiyorum.. Sonuçta problemi kendiniz konuşarak asamiyorsaniz ve çözülecek bir sey diye inaniyorsaniz, yardım almanız lazım...Ama ne yalan söyleyim burdan bakınca çözülecek gibi değil. Yazdiklarinizdan çıkardığım kadarıyla ortak noktası olmayan bir ciftsiniz..Bilmiyorum belkide dedğin gibidir. Herzamanki gibi beni ciddiye almıyodur bu konudada
Bilemiyorum kafam çok karışık. İyi zamanlarımızda çok iyiyiz ama şu anında sinirlenmesi olayı bitiriyor. Hemen tersler yanında çalışanlarla karıştırma beni diye defalarca söyledim ama aynı aynıKadınlar genelde eşlerinin kusurlarına aşk için katlanırlar. Veya çok iyi bir baba derler, gönlümü almasını biliyor derler. Sizde bunların hiçbiri yok. Sizi kıran, aşağılayan, aşk hissetmediğiniz, sevişmekten zevk almadığınız bir adamla evlisiniz. Üstelik eşiniz konuşmakla kusurunu kabul edip değişecek birine de benzemiyor. Nasıl bir tavsiye duymak istiyorsunuz?
Ewet çok fazla ortak noktamız yok. Üzülüp sevindiğimiz şeyler bile farklı aynı şeylere güldüğümüz çok az şey var o aşırı para hırsı olan biri bende sevdiklerin yanındaysa sağlıkta varsa gerisi boş felsefesindeyim. Bu adamı bi şekilde yola getirmem lazım yoksa bigün bende boşanıyorum diye konu acıcam sanırımBiraz daha ısrarcı olman gerekli ama eşinin bu ısrarla nasil tepki verir onu bilemiyorum.. Sonuçta problemi kendiniz konuşarak asamiyorsaniz ve çözülecek bir sey diye inaniyorsaniz, yardım almanız lazım...Ama ne yalan söyleyim burdan bakınca çözülecek gibi değil. Yazdiklarinizdan çıkardığım kadarıyla ortak noktası olmayan bir ciftsiniz..
Evlilik terapistine gitmeye veya öfke kontrolü için tedavi olmaya yanaşır mı acaba? Başka çare göremiyorum. İyi zamanlarınızda, kötü zamanlarınıza tahammül edebilecek kadar mutlu musunuz?Bilemiyorum kafam çok karışık. İyi zamanlarımızda çok iyiyiz ama şu anında sinirlenmesi olayı bitiriyor. Hemen tersler yanında çalışanlarla karıştırma beni diye defalarca söyledim ama aynı aynı
Ewet mutluyum. Bizim çözüm yolu dediğiniz gibi ya terapist yada öfke kontrolüEvlilik terapistine gitmeye veya öfke kontrolü için tedavi olmaya yanaşır mı acaba? Başka çare göremiyorum. İyi zamanlarınızda, kötü zamanlarınıza tahammül edebilecek kadar mutlu musunuz?
O zaman ikna etmeye çalışın.Ewet mutluyum. Bizim çözüm yolu dediğiniz gibi ya terapist yada öfke kontrolü
inşallah düzelir diyeyim başka ne diyebilirim ki... Burda kimse zaten bosan bitsin gitsin demez kimseye , ne denli zor olduğunu hepimiz biliyoruz.. Hele ki çocuk varsa.. Rabbim yardımcınız olsun umarım ikna edersiniz esinizi...Ewet çok fazla ortak noktamız yok. Üzülüp sevindiğimiz şeyler bile farklı aynı şeylere güldüğümüz çok az şey var o aşırı para hırsı olan biri bende sevdiklerin yanındaysa sağlıkta varsa gerisi boş felsefesindeyim. Bu adamı bi şekilde yola getirmem lazım yoksa bigün bende boşanıyorum diye konu acıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?