- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
Merhaba hemen konuya giriyorum. 3.5 yıllık ewli 2.5 yaşında erkek çocuğum var. Kısaca eşimin karakterini yazayım. Çok çabuk sinirlenen sinirlenince en güzel ortamın bile mahvolmasına üzülmeyen kırıcı aşırı bencil sadece iş ve para hırsı olan her konu hakkında mutlaka bilgisi olan kendi konuşmalarını dinleten ama beni asla ciddiye alıpta dinlemeyen bi insan. Bense kolay sinirlenmeyen ama sinirlenince kolay yumuşamayan neşeli para olaylarına uzak eğlenmeyi bilen mutfakta hazırlıklara bayılan çok duygusal bi insanım. Bu yüzden ewlendiğimizden beri aynı dili konuşamadık. Sürekli kavgalarımız oldu. Aslında yazılacak çok şey var ama ben biraz önceki olaya geleyim hemen. Biz yemek yedik oğlum geç yediği için bizimle yemedi bende ona bizden sonra bişeyler hazırladım yediriyordum. Bu arada işten gelir gelmez nette işiyle ilgili araştırmalar yapar hemen ama üzerini değiştirği gibi tel elinde. Ne çocukla zaman geçirir ne benimle. Neyse bana dediki bu çocuk neden kendisi yemiyor. Kaç yaşına geldi hala sen yediriyosun şunun yemek yeyişine bak sen alıştırıyosun falan. Oğlum çatal bardak kullanabilen bi çocuk zaten. Sadece kaşıkla çorba içerken döküyor. Oyüzden ben yediriyorum. Ve yeme alışkanlığı değişik herşeyi yemiyor. Mutlaka her öğününde çorba var. Bana senin yüzünden böyle diye bi sürü laf etti. Bende sende babalığını yapta ilgilen gelince anında nete gireceğine oğlunla zaman geçir işin ailenin önüne geçti dedim. Bana kapat çeneni gerizekalı sus diye bağırdı. Bende bağırdım bana karaktersiz falan dedi. Bu kavgalar ve kavga esnasındaki laflar ondan soğumama neden oluyor. Cinsel hayatımızı bile etkiledi. Hiç arzulamıyorum ve kırkyılda bir zevk alıyorum afedersiniz. Sanki 30 yıllık ewli gibiyim. Benim için sadece koca ve baba okadar. Aşık olduğum adam bile diyemem. Körkütük seviyorum bile diyemem. Boşan diye fikir almak istemiyorum. Çok güzel zamanlarımızda oluyor tabiki. Ama bu olanlar o zamanları bile unutturuyor bana. Uzun oldu farkındayım yazmam lazımdı. Artık her kavgada kötü kelimeler oluyor. Bana hayvan salak gerizekalı öküz buna benzer şeylerle hakaret ediyor. Tabi bende bu esnada aynı şekilde karşılık veriyorum yani seviyesizlik diz boyu. Nasıl düzeltebilir napabilirim bana fikir verin lütfen