eşimle kavgamız eve gelmedi

Eve gelselerdi yüzsüzler kovulduğunuz yere yine mi geldiniz der miydin acaba . Şu yönden haklisin daha once bu tür seyler olduğunda uyarmişsindır. Onlarda ortak alanlari temiz kullanmaya dikkat etmemilerdi. Ama koylüsunuz falan gidin demek hiç olmamıs . Bence aramalısinız özür demelisiniz.

Hayatımda ilk defa bir kayınvalideye üzüldüm ve onu haklı buldum. Geline az rastlanan bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim konu sahibi kalp kalp kalp .

Sizde ciddi aşağılık kompleksi gördüm ben.
Temizliğin hassasiyetin köylüsü sehirlisi olmaz,eşiniz bazı önce düşüncelerden eksik olabilir ama bu köyde yaşadığı büyüdüğü için değil yetiştirilme tarzıyla alakalı.

Esimi bende uyaririm sık sık ev düzeni ve temizligi konusunda ama kibarca ve insanların icinde rezil ederek degil.

Ayrica kayinvalidenizin sucu ne anlamadım?

Bu arada benim annem köy kızıdır ama temizligine, duzenine özenmeyen yoktur. hadi annem yıllarca sehirde yasamis desem anneannemin evi köydeydi ve temizlig,i duzenliği hala gözümün önünde.

Temizlik, görgü, düzen ögrenmek icin taharet musluğu kullanmayan avrupaya gitmeye gerek yok. Bunu avrupayı görmüs biri olarak söylüyorum.

oh eşiniz ve kayınvalidenizin gitmesine çok sevindim
kurtulmuşlar sizden, umarım çook mutlu olurlar bir daha o ıslat ..tlerini bile göremezsiniz
terbiyesizsiniz.

Üslubunuzda sorun var.

Bazen erkekler bin kere denilen şeyin aksini yapıyor. Çok ofkeleniyoruz. Amenna . Ama bu üslup ile sorun çözemezsiniz.

Eşinizin tavri yanlış. Sizinki de yanlış. Sonuçta bir doğru elde edemezsiniz..

İnsanlara hem köyünüze dönün diyorsunuz hem de nereye gittiler diye merak ediyorsunuz. Araba mı mevzu acaba? Banlanmışsınız cevap da gelmez şimdi. Yani arabayı alıp gitmeselerdi de merak eder miydiniz?

Son düzenleme:
Back
X