eşimle kavgamız eve gelmedi

Kızlar size bir soru soracağım denizden çıkıp evinize döndüğünüzde ıslak g*tünüzle (ben isviçre görmedim açık yazamıyorum) nerelere oturuyorsunuz hayır bende geneldeki balkondaki sandalyeye mindere otururum da sonra yıkarım kısa programda yaz günü kurur gider bende ince bi köylülük var siz neler yapıyorsunuz ?
Ayy valla cok yasa yaaa cok guldum bizde otururuz esimde oturur hic bole sorunlar yasamadik ben sorun etmem ozaman hep birlikte koyluyuz

Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız

eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra

sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup :duduk::duduk:
Başka sıkıntın var bilinçaltında? Çünkü evet insan kızar ama bu derece hakaretlerde bulunur mj bilemiyorum yani...

Nickiniz bile avrupa koyuyor . :işsiz:
Icinizdeki medeni olmayan kibirli Kezbandan gegirerek kurtulun lütfen :KK8:

Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız

eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra

sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup :duduk::duduk:
Çok fena laf söylemişsiniz ben olsam bende gelmezdim

Back
X