Üsluba takılasım gelmedi vallahi, bugün trafikte birine ağzımdan kaçırdım "Gt" dedim, şimdi gelip burada "Aaa gt mü?" diyemeyeceğim. Köylü, varoş, avam gibi kelimeleri de hakaret kelimesi olarak pek tercih etmemeye çalışın derim, hoş olmuyor. Onun yerine başkalarını kullanın "Fikirsiz" güzeldir, ben onu çok kullanırım.
Neyse, yani adam direkt geçip oturmuş, yorulmuş olabilir deniz sonrası. Verirsin eline viledayı, sildirirsin abi, minderi de bi suya bas at güneşe yani ne kadar ne olabilir? Sürekli mi böyle?
Bak bugün havuza gittik, daha yıkanmadım. Daha oturma organımı kaldırıp da gidip yıkanıp klorumu üzerimden atamadım, saçım tokama yapışık oturuyorum çay demledim; çünkü neden? Yoruldum, oğlanla paso ben ilgilendim, adam camış gibi yüzmek ve güneşlenmek ile meşguldü. Geldi banyosunu yaptı, oğlanı yıkadı, ben o sıra alel acele masayı hazırladım falan fistan. Sonra ne oldu? Ben pis oldum, en pis Gangsta. Kendimi yıkayacak halim yok, gelse de biri yıkasa.
Sürekli yapmıyor, arada oluyorsa, yorulmuştur atmıştır kendini adam sandalyeye yani napsın, süpürülür silinir geçer, böyle şeyler için insan kırmayın. Sürekli yapıyorsa ona bir şey diyemem, sinir olunur illaki.