• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle kavgamiz geldigimiz nokta.

2 gun sonra gelcek.o gun konustugu gibi konusmak.yine ah canim vah canim suna soyle davran buna soyle davran.diye gelir.Yine hic bisey demiyecem hic muhattap olmuyacam artik.
Bence duyduklarini soyle ona ben bile cok sinir oldum nasilda seni ona kotulemeye calismis nedemek kafasinda var yagci sey utanmaz,madem cesaretin yok sus bari ben olsam ona sayardim vallahi yada iyi bir tavir koyun derim bundan korkulur yani hersey beklenir, arkandan atan kadin sonucta

Bence duyduklarini soyle ona ben bile cok sinir oldum nasilda seni ona kotulemeye calismis nedemek kafasinda var yagci sey utanmaz,madem cesaretin yok sus bari ben olsam ona sayardim vallahi yada iyi bir tavir koyun derim bundan korkulur yani hersey beklenir, arkandan atan kadin sonucta
hic muhattap olmaya gerek yok.baska seylerde var.iyiki bisey felan dememisim guvenipte.buraya yazamadigim.

Belkide onu bunu kotuleyerek senin agzini ariyodu.seni dolduruyodu..bilemezsin.aldatma siddet yoksa bende evlilige ucuncu sahislarin girmesine karsiyim...ben cok sinirlenince odayi terk ediyorum.boylece kavgada cok buyumemis oluyo
bak bu güzel bende öyle yapıyorum yatak odama çekiliyorum sakinleşene kadar o sinirle konuşsam belki iş boşanmaya varır en iyisi sakinleşince konuşmak

kavgayi disari tasiyan yada her firsatta aileyi dahil eden biri degilim degildim yada ama artik sabrim tukenince boyle oldu.
eşimin babaannesi bendeyken tartıştık normalde büyümeyecek bi konu kahvaltı hazırla dedim eşime bende başka is yapıyodum kalkıp hazırlamadı bekledim bekledim yok gittim kızdım kalk hazırşa dedim normalde yapar kadın gaza getirdi herhalde eşimi tartıştık ondan sonrada ben kavga tartışma istemiyorum oturun bakalım sofraya dedi çıktı işin içinden tövbe ettim birdaha asla başkasının yanında tartışmam yalnız konuşurum eşimle yaşamadan bilinmiyor

bak bu güzel bende öyle yapıyorum yatak odama çekiliyorum sakinleşene kadar o sinirle konuşsam belki iş boşanmaya varır en iyisi sakinleşince konuşmak
bende boyle yapiyorum cvp vermem .ozmn daha cok sinirlenir.yinede susarim ama bu sefer artik tepem atti yeter dedim.nolcaksa olsun.

eşimin babaannesi bendeyken tartıştık normalde büyümeyecek bi konu kahvaltı hazırla dedim eşime bende başka is yapıyodum kalkıp hazırlamadı bekledim bekledim yok gittim kızdım kalk hazırşa dedim normalde yapar kadın gaza getirdi herhalde eşimi tartıştık ondan sonrada ben kavga tartışma istemiyorum oturun bakalım sofraya dedi çıktı işin içinden tövbe ettim birdaha asla başkasının yanında tartışmam yalnız konuşurum eşimle yaşamadan bilinmiyor
bugune kadar boyle bisey yapmadim.biz unuturuz baskalari unutmaz diye ama artik nasil bi an olduysa aradim.

Siz teyzeyi sizi haklı bulsun diye mi çağırdınız?
Eşinizle tartışmanıza üçüncü kişileri müdahil etmeseniz daha iyi olur.
Ederseniz de böyle dallanıp budaklanır zaten.

Karı koca ilişkilerine asla 3. Şahısları sokmayin.
Helede eşinin ailesinden birini..
Oğulları ne kadar kötü olursa olsun onu tutarlar.
Sen bakma yuzune karşı seni tutuyoruz dediğine
Belliki ikili oynayıp ağzından laf aliyo.

taraf tutdun diye benden yana llsun diye cagirmadim.bi buyuk olarak llaylar buyumesin dedim.benden laf cikmazdedi ama ertesi gun anlattigi kisiler aradi.buyuk ders oldu.

Esimle bi sebepten dolayi tartisma cikti.cok sinirli sinirlendiginde ne dedigini bilmiyor.
Buyudude buyudu tattisma artik basedemiyecemi anlayinca teyzesini cagirdim bi gelirmisin diye.
Bu teyzede beni her gordugu yerde benden yana konusan bizim oglumuz sorunlu senin gibisini bulmus ne istiyo.sizin huzurunuzu onun ailesi bozdu ben biliyorum.daha birsuru sey dedi konustu.
cagirmamdaki sebep hani gelir orta yolu bulur.Hatalarini soyler sandim.
bi geldi esim nedese hakli oglan o calisiyo yoruluyo sen kadinsin sus.o ne derse desin cvp verme.vsvsvs.
bi ara ciktim demiski bu kizin kafada var.cagir anasini babasini gotirsunler.O kadar uzuldumku sinirlendimki.
simdi yine karsilastigimizda yine sorcak yine soyluyecek.
Bidaha bisey soylerse benim kafada var arada esiyolar diyecem.insanlar nasil bu kadar ikili konusuyolar.hicmi dusunmuyolar onceki konusttuklarini.biseyde demedimki yaninda beni kafamda var.sancak.

İllişkinize 3. kişileri dahil etmeyiniz..

Teyzemiz iki yüzlüymüş sonunda görmüşsün hayırlıııı uğurluuu olsunn, nur topu gibi çift karekter bi teyze

Eşinle sakinleşince konuş, nedir aranızdaki sıkıntı. Hiç mi uzlaşamıyosunuz?

Teyzemiz iki yüzlüymüş sonunda görmüşsün hayırlıııı uğurluuu olsunn, nur topu gibi çift karekter bi teyze

Eşinle sakinleşince konuş, nedir aranızdaki sıkıntı. Hiç mi uzlaşamıyosunuz?
uzlasamiyo degilde cok sinirli herseyi ters anliyo.konusuyoz anlasiyoz 3 gun sonra biseyesinirleniyo hop hersey yerlebir.bi bakiyorum cok iyi bisey oluyo adam ters donuyor.

Eeee ava giden avlanır! Sen nasılsa benim tarafımda olur diye çağırırsan kadını, katakulle yaparsan böyle olur.

Bu arada kadın ayıp etmiş. Kafadan sakat demiyeydi iyiydi.

Çok amiyane olacak belki ama it iti ıssırmazmış. Buda size ders olmuş bu yönden bakın ve artık o kadınla aranıza ciddi bir sınır çizin hatta mümkünse farkettirin

Eeee ava giden avlanır! Sen nasılsa benim tarafımda olur diye çağırırsan kadını, katakulle yaparsan böyle olur.

Bu arada kadın ayıp etmiş. Kafadan sakat demiyeydi iyiydi.
oyle bi dusuncem olsa onuda derdim .bugune kadar hep benden yanaydi bende cagirdimki yegenine iki kelime etsin diye oda ondan taraf oldu diye.
ama niyetim o degildi zaten ondan yana benden yana olmasini pek umursamadim.
benim kizdigim arkamdan kafada var bunun demesi.O lafi soyletcwk bi haraketim sozum tavrim olmadiki.hani bisey desem tamam diyecem de kadin bu sekilde anlayabilir bu tavrimi diye yok ama yok bisey yapmadim.

Back
X