Eşimle kavgamız

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba bayanlar, birkaç gün önce eşimle kavga ettik ve bosanalim dedik birbirimize sinirle. Eşim ben gidiyorum dedi gitti evden. Ailesinin yanına gitmiş. Bosaniyoruz anlaşamıyoruz demiş. İkimizinde hatalı olduğu yerler vardı. Sonra bir şekilde baristik. Eşim eve geldi. Ama tabi ailesine bosaniyoruz demişti. Daha sonra annesiyle konuşup sorunumuzu hallettigimizi söyledi. Kayinvalidemde olur öyle şeyler dedi. Bu arada eşim neden kavga ettiğimizi filan anlatmamış sadece anlaşamıyoruz demiş. Şimdi baristik ama kayinvalidemler bu duruma şahit olduğu için onlardan çekiniyorum. Onlara nasıl davranmaliyim kayinvalidemi arayıp bu konuyla alakalı konuşmalı mıyım sizce? Gitmeye de konuşmaya da çekiniyorum. Eşim evden gittiği için sanki tek suçlu benmisim gibi göründü disaridan.

Merhaba bayanlar, birkaç gün önce eşimle kavga ettik ve bosanalim dedik birbirimize sinirle. Eşim ben gidiyorum dedi gitti evden. Ailesinin yanına gitmiş. Bosaniyoruz anlaşamıyoruz demiş. İkimizinde hatalı olduğu yerler vardı. Sonra bir şekilde baristik. Eşim eve geldi. Ama tabi ailesine bosaniyoruz demişti. Daha sonra annesiyle konuşup sorunumuzu hallettigimizi söyledi. Kayinvalidemde olur öyle şeyler dedi. Bu arada eşim neden kavga ettiğimizi filan anlatmamış sadece anlaşamıyoruz demiş. Şimdi baristik ama kayinvalidemler bu duruma şahit olduğu için onlardan çekiniyorum. Onlara nasıl davranmaliyim kayinvalidemi arayıp bu konuyla alakalı konuşmalı mıyım sizce? Gitmeye de konuşmaya da çekiniyorum. Eşim evden gittiği için sanki tek suçlu benmisim gibi göründü disaridan.
Kendini suçlu hissetme sen suçlu değilsin olur böyle şeyler demiş kadın boşver konuşmaya uzatmaya gerek yok bir şey olmamış gibi davran normal hayatınıza devam edin.
Normalde haftada bir evine gidiyorsanız yine öyle yapın yada davet ediyorsanız yine edin ama konuyu açmayın o açarsa uzatmadan üstünü kapatın konunun detayına girmeyin derim.

Sen bir açıklama yapmak zorunda degilsin. Onum ailesi o boşanıyoruz demiş aciklama yapmak ona düşer. Hem sizi arayan oldumu o aileden kızım ne oluyor yapmayın etmeyin diye.??? Kayınvalideniz konuyu bildiği halde sizi aramamiş ne oluyor bira uzak kalim duzelir vs gibi seyler icin. Onlar hic birsey yok gibi davranıyor sizde öyle davranın. Çekineck bir şey yok.

Eşiniz yanlız Cok hatalı ailesine söylemesi hemen boşanıyoruz diye.
Tartıştık biraz uzaklaşalim dedik de diye bilrdi.
Aileye hersey yansıtılmaz.

her evlilikte olan seyler hic bırsey olmamış gıbı davran kayınvaliden sorarsa bu konu hakkında konusmak ıstemıyorum deyıp konuyu kapat

Bi süre gitmeyin telefonla görüşün hicbirsey olmamış gibi davranın olabilir yani böyle şeyler siz karı kocasınız. Burda tek laf soleyebilecekleri kişi ogullaridir çünkü bir erkek ne sebeple olursa olsun evi terk etmemeli, kadın da aynı şekilde. Konuyu bilmiyorlarsa iyi rahat olabilirsiniz

Arkadaşlar daha çok kişinin yorumunu bekliyorum. Bu şekilde sorunları ailelerine yansıtıp sonra duzelenler oldu mu?

Back
X