Eşimle kavgamız

Hala kendini ispatlamaya calisiyor.kabul etmem dediginde bende donmem zaten demissinizdir insallah.gozunuzu korkutuyo bi kac hafta sonra baslar don demeye sakın cevap bile vermeyin.
Ters bisey soylemedim öfkeden delirmiş durumda. Kibarca neden boyle oldugumuzu yazdım anlamadi tabi.yarin parasını gondercem ne hırsızlığımı bıraktı ne baska birseyimi

Nasıl bir sabir vermiş Allahım size.
Okurken için şişti, nasıl katlandınız bu adama 3 yıl.
Allah yardımcınız olsun.

Ters bisey soylemedim öfkeden delirmiş durumda. Kibarca neden boyle oldugumuzu yazdım anlamadi tabi.yarin parasını gondercem ne hırsızlığımı bıraktı ne baska birseyimi

Ay para Mara gondermeyin kolyenizi de vermeyin o size nerden saldırabilirse ordan saldırıyı parayı gönderseniz susucak mi sanki. O size para verdiyse siz de onun donlarini yikadinid,utusunu yaptınız yemeğini önüne koydunuz bı de dayagini yiyip hakaretlerini isittiniz. Hiçbisey borçlu değilsiniz zırnık vermeyin

Ay para Mara gondermeyin kolyenizi de vermeyin o size nerden saldırabilirse ordan saldırıyı parayı gönderseniz susucak mi sanki. O size para verdiyse siz de onun donlarini yikadinid,utusunu yaptınız yemeğini önüne koydunuz bı de dayagini yiyip hakaretlerini isittiniz. Hiçbisey borçlu değilsiniz zırnık vermeyin
İyice çirkinlesti ya ben parasını yiyen bir parazitmişim gibi davranıyor, bir de dava açıp kendi benden alcakmış

Bn izinsiz cıkamıyorum boyle tepki veriyor kendi de her zaman gece cıkmadıgı icin bugunlerde birsey dememistım tepki gosterince agır karsılık verdi😞
sizin ana babalarınız nerde abileriniz kardeşleriniz nerde
yok mu onun iki elini bir tutup karın kölen değil diyecek birisi
ama kocişime bi şey olmasın diye kimselere söylemiyorsanız bilemem

He canım he gülüm he deseydiniz. Külhanbeyine bakın herkesi dövüyor.

Ahhh... Şöyle üç beş kuruş verip bir tane eli ağır adam ayarlayıp, "bana yan baktın kavgası" tadında, sizinle ilgisi olmamış gibi görünen bir dayak attıracaksınız. Tabi bu arada eşeği de eeeen uzak suya göndereceksiniz. Neyse neyse.. Ben çok sinirlendim, tavsiye niteliğinde değildir. :kızgın:
Aynı şeyleri bende düşünürüm hep...
Keşke parasını veripte tutulacak nerede kadınlar bilse
Gücü kadınlara yeten sözde kocalara iyi bir ders verilse ne iyi olurdu.

Evet İyice kırdı döktü, özrü yok artık bu lafların

Aklının bi köşesinde bir şeyler varsa dönerim fikri var gibi geliyor.
Ama dönme. Dönmeyeceğini de bas bas ailene de ona da söyle. O evden bir kere çıkılır blöf için çıkmadım, kendini düzeltmek isteseydi şu kadar yıllık evliyiz. İnsan olan defalarca üzerime çıkıp dövmezdi, insan olan beni anlar bu kadar sindirmezdi de biraz özgüvenli ol lütfen

Aklının bi köşesinde bir şeyler varsa dönerim fikri var gibi geliyor.
Ama dönme. Dönmeyeceğini de bas bas ailene de ona da söyle. O evden bir kere çıkılır blöf için çıkmadım, kendini düzeltmek isteseydi şu kadar yıllık evliyiz. İnsan olan defalarca üzerime çıkıp dövmezdi, insan olan beni anlar bu kadar sindirmezdi de biraz özgüvenli ol lütfen
Tabiki insan olan beni anlardı, kendi yas grubuma bakıyorum kendilerinş rahatca ifade ediyorlar, kendilerine guveniyorlar, bir hobi veya işleri var benim hiçbir şeyim yok izin vermemis ki korkak bir sey oldum

sizin ana babalarınız nerde abileriniz kardeşleriniz nerde
yok mu onun iki elini bir tutup karın kölen değil diyecek birisi
ama kocişime bi şey olmasın diye kimselere söylemiyorsanız bilemem
Kimsem yok biz onun kavgacı huyuna gore cok pasifiz, hoş öyle abileri olan biri de olsam abilerimi de dövermiş canını sıkarlarsa

Kimsem yok biz onun kavgacı huyuna gore cok pasifiz, hoş öyle abileri olan biri de olsam abilerimi de dövermiş canını sıkarlarsa
Canım tüm mesajları okudum öncelikle geçmiş olsun ilişkiniz bitmiş (belki ileride eşin seni anlayan bir adam olduğuna ikna eder ve yine başlar bunu bilemeyiz Allah öyle şeyler yaşatıyor ki hiç olmaz dediğin şeyler oluyor) her neyse benim sana tavsiyem eşin sana mesaj atıp seni tehdit ettiğinde falan o mesajların içeriğine bakma, o üç mesaj atıyorsa en fazla bir geri dönüş yap ve hep aramızdaki her şeyi bitirdin sen bunu mahvettin sevgimizi rezil ettin beni ailelere bile rezil ettin oysa sen benim en yakınım olan olmalıydın minvalinde çok kırılmış ve artık her şey için çok geç artık ulaşılamaz biri tarzında konuş inan bana bunu hissetmesen bile kendini öyle hayal et ve bu tarzda olsun iki kelimelik de olsa yazdığın okuyunca anlasın bunu

Son düzenleme:
Bir de canım kendini güçsüz görme evet şanssızdın böyle bir şey yaşayarak ama güçsüz değilsin ailen yanında olmuş burdaki insanlar hep destekçin vs yani kendini güçsüz görme veya kurban rölünde görme ikisi de değilsin böyle şeyler yaşaman gerekiyormuş yaşadın ve sen kendini seven bir can olarak bunu atlattın atlatacaksın böyle düşün

Bir de canım kendini güçsüz görme evet şanssızdın böyle bir şey yaşayarak ama güçsüz değilsin ailen yanında olmuş burdaki insanlar hep destekçin vs yani kendini güçsüz görme veya kurban rölünde görme ikisi de değilsin böyle şeyler yaşaman gerekiyormuş yaşadın ve sen kendini seven bir can olarak bunu atlattın atlatacaksın böyle düşün
Cok uzuldum cunku beni sevdiğini sanıyodum aksine hemen bosanma davası acmaya geldi mevzu

Bn izinsiz cıkamıyorum boyle tepki veriyor kendi de her zaman gece cıkmadıgı icin bugunlerde birsey dememistım tepki gosterince agır karsılık verdi😞
Buna ağır karşılık denmez,insanlıktan nasibini almamışlık denir.Yuva yıkmak kurmaktan çok kolaydır asla yıkmayın yuvanızı eşinizi seviyorsanız ama sizin deyimizle bu yaptığı ağır davranışa misliyle ağır bir karşılık verin.Yoksa dozunu artırarak devam eder çirkinliklerine.Ailenizin yanına gidin bakalım bir süre yalvar yakar getirsin.Ya da evde o yokmuş gibi davranın günlerce yüzüne bakmayın tek kelime etmeyin,hiçbir hizmetini yapmayın bekar gibi yaşasın.Kıymetinizi anlasın.Eve üçte gel evli olduğunu unut sonra eşine yemek fırlat.Çıldırmak üzereyim.

Back
X