Eşimle kavgamız

Birde tabagı uzerime atarken bilekligi kopmus ben aglıyorum o da yerden bilekliğinin parcalarını topluyordu.kendimi o bileklikten bile degersiz hissettim
Burnumun direği sızladı Allah aşkına önceki mesajımda yazdığım önerileri uygulamayı deneyin.İşe yarayacaktır gram insanlığı kaldıysa kalmadıysa boşamakta haktır

Yol mu gosterelim? Hangi yol? İliskiyi duzeltmenin adami kopek gibi ozur diletmenin yollarini mi?
En ufak atismada adam seni dovmus. Bu muameleyi gormek istemiyorsan kalkacaksin konforunu bozacaksin is bulacaksin calisacaksin bosanacaksin, saygi ve ozgurluk kolay elde edilmiyor :/

Burnumun direği sızladı Allah aşkına önceki mesajımda yazdığım önerileri uygulamayı deneyin.İşe yarayacaktır gram insanlığı kaldıysa kalmadıysa boşamakta haktır
Olaydan sonra evden ayrıldım. Muhtac bırakacagım, işe girsen maasına el koyacagım (dava accakmıs), pisman olacaksın ama geri dönüsün yok, benden caldigin paramı ver vs vs tehditler etti. Hediye aldığı kolyeyi istedi. Malesef duzelme belirtisi gostermedi, gerci ben de beklemeden işlemlere başladım. Sessiz kalsaydı ben de biraz bekleyebilirdim

Olaydan sonra evden ayrıldım. Muhtac bırakacagım, işe girsen maasına el koyacagım (dava accakmıs), pisman olacaksın ama geri dönüsün yok, benden caldigin paramı ver vs vs tehditler etti. Hediye aldığı kolyeyi istedi. Malesef duzelme belirtisi gostermedi, gerci ben de beklemeden işlemlere başladım. Sessiz kalsaydı ben de biraz bekleyebilirdim
İyi yapmışsın. Kendine başka bir hayat kur.

Yol mu gosterelim? Hangi yol? İliskiyi duzeltmenin adami kopek gibi ozur diletmenin yollarini mi?
En ufak atismada adam seni dovmus. Bu muameleyi gormek istemiyorsan kalkacaksin konforunu bozacaksin is bulacaksin calisacaksin bosanacaksin, saygi ve ozgurluk kolay elde edilmiyor :/
Baya oluyor ayrıldık, adam da özür dilemedi

Hayırlı olsun. Son gelişmeyi yeniokudum. Size tavsiyem asla tahrik edici hareket etmeyin. O ne derse desin ne yaparsa yapsın sakin kalin

boşa gitsin. hem senin özgürlüğünü kısıtlayıp kendi gezecek hem de üstüne kibarca beraber geçirelim akşamı deyince şiddet uygulayacak. çocuk yoksa hele arkana bile bakma. biz kadınlar kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz

boşa gitsin. hem senin özgürlüğünü kısıtlayıp kendi gezecek hem de üstüne kibarca beraber geçirelim akşamı deyince şiddet uygulayacak. çocuk yoksa hele arkana bile bakma. biz kadınlar kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz
Basta kibar söyledim kabul etmedikçe ısrara dönüştü sonra tartıştık🤦🏻‍♀️

Derhal uzaklaştırma kararı çıkartın ve avukatınız aracılığıyla boşanın. Şans falan asla vermeyin. HİÇBİR ŞEKİLDE GÖRÜŞMEYİN. Evet. Kadın cinayetleri "Son kez görüşelim, konuşmam gereken bir şey var" diye çağırılmayla oluyor. Mutlaka darp raporu alın, tazminat da talep edin. Bana tokat atmaya kalkacak adamın alnını karışlarım. Boşanma davasına bile gitmeyin. Avukatınız halletsin.

Bu işin şakası yok!

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Ya çok pardon ama sen şaka mısın bide hala eşim diyebiliyosun gerçekten bravo

Hâlâ alttan almasını, özür dilemesini bekliyorsunuz. Niye özgüveniniz yok sizin? Kendinizi ondan değersiz görmenizin nedeni nedir? Ona muhtaç falan değilsiniz. O yokken de yaşıyordunuz, bundan sonra da yaşarsınız.

"Çok seviyorum" demişsiniz de, hayat bana çok seven hiç kimsenin çok sevilmeyeceğini öğretti. Kocanız sizi sevmiyor. Sevseydi vurmazdı, sizin kişiliğinizi yok saymazdı. Bu gerçekle yüzleşin. Bir de aşk meşk ergenlik çağında vardır. Hormonların etkisiyle bulutların üstünde uçar insan. Fakat bu yanılsamadır. Evlilik ise mantık işidir. Özsaygısı ve özgüveni olmayan insan ezilir maalesef.

Hâlâ alttan almasını, özür dilemesini bekliyorsunuz. Niye özgüveniniz yok sizin? Kendinizi ondan değersiz görmenizin nedeni nedir? Ona muhtaç falan değilsiniz. O yokken de yaşıyordunuz, bundan sonra da yaşarsınız.

"Çok seviyorum" demişsiniz de, hayat bana çok seven hiç kimsenin çok sevilmeyeceğini öğretti. Kocanız sizi sevmiyor. Sevseydi vurmazdı, sizin kişiliğinizi yok saymazdı. Bu gerçekle yüzleşin. Bir de aşk meşk ergenlik çağında vardır. Hormonların etkisiyle bulutların üstünde uçar insan. Fakat bu yanılsamadır. Evlilik ise mantık işidir. Özsaygısı ve özgüveni olmayan insan ezilir maalesef.
Ayrıldık, cok kötü durumdayım. Özguvenim neden yok bilmiyorum terapiye gidiyorum adam da keske önce danısmana da görünüp öyle bosanma kararı alsaydın dedi. Ben iyice cöktüm

Mesajlarınızdan anlaşılıyor siz çok sakin yapıda anlayışlı birisiniz sizle geçinemiyorsa kabahatin büyüğü eşinizde,evlilik terapistine gitmek için de geç değil henüz boşanmadınız.Ama bir kolyeyi bile mevzu konusu yapacak kalitede bir adamdan bahsediyoruz.Tekrar deneyim pişman olmayım diyorsunuz belki de

Mesajlarınızdan anlaşılıyor siz çok sakin yapıda anlayışlı birisiniz sizle geçinemiyorsa kabahatin büyüğü eşinizde,evlilik terapistine gitmek için de geç değil henüz boşanmadınız.Ama bir kolyeyi bile mevzu konusu yapacak kalitede bir adamdan bahsediyoruz.Tekrar deneyim pişman olmayım diyorsunuz belki de
Resmi işlemlere başladım, koruma kararı bile var. Bundan sonra yuzume dahi bakmaz. Evet denemek pismanlık getirebilirdi ama işte klasik ayrılığı sorgulama evresindeyim

Ayrıldık, cok kötü durumdayım. Özguvenim neden yok bilmiyorum terapiye gidiyorum adam da keske önce danısmana da görünüp öyle bosanma kararı alsaydın dedi. Ben iyice cöktüm
Asla vazgeçmeyin. en doğrusunu yaptınız. Dediğim gibi asla buluşmayın, karşısına çıkmayın. Sizi ölümle tehdit etmiş. Ne yapacağını bilemezsiniz. Boşanma davasıyla avukatınız ilgilensin. Siz katılmayın.

Bn izinsiz cıkamıyorum boyle tepki veriyor kendi de her zaman gece cıkmadıgı icin bugunlerde birsey dememistım tepki gosterince agır karsılık verdi😞
Ona ağır karşılık denmez canım,bildiğin öküzlük etti...kendi her haltı yiycek sen evin bekçisi,hizmetçisi...düşünürken bile asabım bozuluyor,ailene anlat hor göremez seni ,kimsen yokmu utanma çekinme,

Back
X