Eşimle kavgamız

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Arayın bir hayvanat bahçesini gelip alsınlar...
Evinizde hayvan besliyorsunuz haberiniz yok.

Oğlun beni dövdü diye anne-babasına şikayet tam olarak nedir?
ne bekliyorsunuz annesi-babasıda onumu dövmesini
sizin yanınızda formaliteden aman oğlum sakın oğlum demişlerdir
sizede evlilikte olur böyle şeyler kızım idare et zamanla oturur demişlerdir
konu kapanmıştır
Siz kendinize koca dayağını yakıştırıyorsanız devam edin evlilğinize, belki düzelir belli mi olur?
Boşanıcam senden blöfünü adam yememiş zaten, ki sizde zaten boşanmayı düşünmüyorsunuz.
Madem öyle ozaman adamın suyuna gidin, dışarı çıkmayın ben çıkıcam dediğinde tabii hayatım sen git gez eğlen diyin hata çocuk yapın belki eve bağlanır falan filan işte.

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Kendini cikmazda hissediosun ve esini hayatinin merkezine koydugundan dolayi da surekli idare etme durumundasin.Ama esin senin duygularindan,kisiliginden bu kadar fedakarlik yaptiginin farkinda mi?Hemen bosan terk et demiyorum ama bir seyleri artik degistir bir anda elbet olmaz yavas yavas bunu yapmalisin.

evlilikte bu tür istekler karşılıklı olmalo bence madem o size söz verirken haber verip etmiyor siz de izinsiz çıkıp gezseydiniz eşinizle bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmanız lazım

Oğlun beni dövdü diye anne-babasına şikayet tam olarak nedir?
ne bekliyorsunuz annesi-babasıda onumu dövmesini
sizin yanınızda formaliteden aman oğlum sakın oğlum demişlerdir
sizede evlilikte olur böyle şeyler kızım idare et zamanla oturur demişlerdir
konu kapanmıştır
Siz kendinize koca dayağını yakıştırıyorsanız devam edin evlilğinize, belki düzelir belli mi olur?
Boşanıcam senden blöfünü adam yememiş zaten, ki sizde zaten boşanmayı düşünmüyorsunuz.
Madem öyle ozaman adamın suyuna gidin, dışarı çıkmayın ben çıkıcam dediğinde tabii hayatım sen git gez eğlen diyin hata çocuk yapın belki eve bağlanır falan filan işte.
Aynen annesi babası dediğiniz gibi yapıyor. Kendi aileme söylicem artık

HasbinAllah ve nimel vekil..
Ne hayallerle evlenmiştik diye adam bizi öldürsede ayrılmayalım o zaman?
Kendisi gece 2-3 lere kadar aylak aylak gezecek siz yürüyüş için izin alacaksınız ?
Baştan bu kadar her sözüne he demeseydiniz keşke.
Ne demek tabağı fırlatmak vurmak ya? Bunu bit kere yaptıysa devamıda gelir.
Sonrasında ne oldu ?

İnşallah konu gerçek değildir okurken ciğerim yandı.
Hala böyle hayvanlar var mı hala böyle hayvanlara dayananlar var mı !?
Bacım pardon da sen niye bu kadar ipleri verdin omu yarattı seni hayırdır ne bu tapma ?? Bırak gözünü seveyim kendine bu çileyi yapma allahın hayvanını çekip çamaşırını yıkayıp yemeğini yapıp üstüne dayak yeme zorunda değilsin sen hala o evdeysen sanada yazıklar olsun !!!!

Konuştum anlaşamıyorum illa bir daraltıcak, otorite kuracak
Canım o otorite kurmak değil ben karımı aldatayım karı kızı rahat keseyim oda beni yakalamasın görmesin mantığı. Ya KADINLARIMIZ ALLAH AŞKINA UYANIN AÇIN ŞU GÖZÜNÜZÜ BU KADAR SAF OLMAYIN BEN YALVARMAKTAN BIKTIM YAPMAYIN YA BUNU KENDİNİZE !!!

Canım o otorite kurmak değil ben karımı aldatayım karı kızı rahat keseyim oda beni yakalamasın görmesin mantığı. Ya KADINLARIMIZ ALLAH AŞKINA UYANIN AÇIN ŞU GÖZÜNÜZÜ BU KADAR SAF OLMAYIN BEN YALVARMAKTAN BIKTIM YAPMAYIN YA BUNU KENDİNİZE !!!
Zaten güvenmiyorum artık cunku gecenlerde cinsel içerikli scorp videoları izlediğini gördüm.tamam sadece mizah var scorpta ama onu bn izlesem beni mahvederdi

Arayın bir hayvanat bahçesini gelip alsınlar...
Evinizde hayvan besliyorsunuz haberiniz yok.
Ama bu adam davranıslarının doğru olduğuna sonsuz inanıyor, kabul ettiremiyorum.bnde mi sorun var anlamadımki annesi de oglum soyle iyi söyle merhametli.allah rızası için merhametli bir insan benim ellerimi etkisiz hale getirip öbür eliyle de vurur mu bıktım ya onu temizlemelerinden

HasbinAllah ve nimel vekil..
Ne hayallerle evlenmiştik diye adam bizi öldürsede ayrılmayalım o zaman?
Kendisi gece 2-3 lere kadar aylak aylak gezecek siz yürüyüş için izin alacaksınız ?
Baştan bu kadar her sözüne he demeseydiniz keşke.
Ne demek tabağı fırlatmak vurmak ya? Bunu bit kere yaptıysa devamıda gelir.
Sonrasında ne oldu ?
Sonra ben ağladım sitem ettim kendimi kaybettim üzüntüden yani. Onun da o sıra bilekliği kopmuş yerdeki parçalarını topladı dökülen yemeğin ve cam kırığının arasından. O kadar olayda bilekliği düşündü adam. Sonra salonu toparlarken zorla yardım ettirdim

Sonra ben ağladım sitem ettim kendimi kaybettim üzüntüden yani. Onun da o sıra bilekliği kopmuş yerdeki parçalarını topladı dökülen yemeğin ve cam kırığının arasından. O kadar olayda bilekliği düşündü adam. Sonra salonu toparlarken zorla yardım ettirdim
Bunun üzerine daha diyecek söz bulamıyorum.
Mahallede yangın çıksa o.... saçını tararmış derdi babaannem kusura bakmayın ama aklıma onun sözü geldi.

Boyle konular okuyunca çıldırıyorum.sizin gibi kadinlar yüzünden böyle davranıyor bu hadsiz öküz erkekler. Sende evde hizmetci gibi otur yemek yap izin iste dayak ye bide yarin cocuk dogurursun buna tam olur. Size mustehak. Boyle ayıları yuva sahibi yapiyorsunuz adam yerine koyuyosunuz . Ne yapcan oldurcem kendimi diye dolasmak yerine evden kov adami boşan. Sen bosanmazsin senden de bi cacij olmaz.

Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık

Boyle konular okuyunca çıldırıyorum.sizin gibi kadinlar yüzünden böyle davranıyor bu hadsiz öküz erkekler. Sende evde hizmetci gibi otur yemek yap izin iste dayak ye bide yarin cocuk dogurursun buna tam olur. Size mustehak. Boyle ayıları yuva sahibi yapiyorsunuz adam yerine koyuyosunuz . Ne yapcan oldurcem kendimi diye dolasmak yerine evden kov adami boşan. Sen bosanmazsin senden de bi cacij olmaz.
Tabiki bizim gibi kadınlar yüzünden böyle davranıyorlar buna hak veriyorum hatta kanıtlarım bile. Eşim kendini savunurken diyor ki ne kocalar var kadını döverek hastanelik ediyor şöyle dövüyor bilmem ne. O raddeyi yaşayan kadınlar da devam ettiği için bu hafif terbiye edici adam kendini nimet sayıyor

Başka ne yaparlar diye beklediniz yada umdunuz?
Onu silip sizmi evlatlık alacaklardı?
Ne biliyim kayınvalidem iyi bir insan hiç kötülüğünü yan bakışını bile görmedim. Derdimi ona anlatıyorum elinden baska bir sey gelmiyor. Ama eşi idare konusunda fazla polyanna artık bnde rahatsız oluyorum. Gecenlerde bir dizi izlemiş aldatılan kadın kayınvalidesine gitmiş onun dizine yatıp teselli olmaya calısmıs ve kayınvalideyle beraber adamı geri döndürme planları yapmıslar. Bunu cok takdir ederek hosuna giderek anlattı 🤦🏻‍♀️

Back
X