Eşimle kavgamız

Adamlara basit kişileri siz önemli birşeymiş gibi gösteriyorsunuz sizin budenli kıskanmanız adama baktığı kişiyi çok önemliymiş gibi hissettirir tv 8 yetenek sizsiniz türkiyede bende gördüm inanki hiç değiştirme gereği duymadım eşim zaten doğru düzgün bakmadı bile eğer sizin gibi yapsaydım bakası gelirdi herhalde Allaha şükür kendime güveniyorum nediye sanal şeylerden kıskanıcam

böyle hareketlerin erkekleri soğuttuğunu düşünüyorum çünkü ben olsam saçma ve çocuksu bulurdum konu sahibi kusura bakmayın. kendi değerinizi düşürüp tvde 1 kere denk geldiğiniz insanları da kıskanmayın ne olur. hiç mi dansöz görmemiştir ki öncesinde. yine yanınıza gelmiş 2 kere siz itmişsiniz hem. gerçekten kafanızı takıyorsanız kendinizi üzüyorsanız yok yere en iyisi yardım almak. hayatı zehir etmeyin ne olur küçücük şeylerden yuvalar kolay mı kuruluyor:KK51:

Uzun arkadaslar kusura bakmayın
Bn eşimi cok kiskanan biriyim cok fazla hemde ama elimde olmuyo :KK43:
Aksam tv izlerken begenmedigi kanalları degistiriyordu tv8de durdu . Sonra dansoz çıktı. Ya değiştir kanalı dedi. Isine gelmeyince kendim degistiriyordun noldu elin mi kalkmadi degistirmeye dedim. Ya yok falan dedi izle izle dedim aldim kumandayi baska koltuğa gectim .
Uzanıyordu koltuğa .elinde de muhabbet kuşu vardı kafayi yastiga koymamis sekilde tam dansozu izliyordu. Ben cok tepki verince geldi sırnaştı ilişkiye girmek istedi. Bnde dansozu gorunce zevke geldin galiba ama ihtiyacını bnle gidermene izin vermiycem dedim baya çabaladi sonra geri yerine gecti
.
Yataga gitti hadi gel diye gelmiyorum dedim
Yarim saat sonra geldi yatamiyorim sensiz dedi zorla götürdü tekrar iliskiye girmek istedi ittirdim kavga ettik.
.
Gece kalktı banyo yapti aglamaktan uyumuyordum zaten. Gittim banyoya ne o kadino düşünmekten b....ldnmi dedim .
ne yaptin ki sen mi bisiy yaptın bana dedi anlamadim noldunu dedi. Defol git ya ddim yattım sonra banyo yapti geldi sarildi ittim bunu baskasini düşünüp b....ldn sen dedim.
ALLAH biliyo icimi en son uyumadan sana sarilmistim dedi. Bn fikrimde ayniydim.
Kıskançlık beni cok kotu etti bn haksızlık mi ediyorm ona :KK43: :mad:
Sana bir sey diyeyim mi olurda adam baska kariya giderse sonra burda beni alsatti deme sen adami zorla kışkirtiyorsun bilmiyorum yalnismiyim ama bu tür erkeklerin üstune gidersen daha disari bakma egiliminde olur ve kuskanclik guzeldir tatlilik verir ama sen HASTASIN...

1 yıl dolmadan bu adam üstü başıyla evden kaçıp gitmezse iyidir, bu ne be? :KK57::KK57:

Back
X