• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle konuşmayacağım artık!

Canım önceki konunu okumuştum kendini çok üzüyorsun ne demişler olacakla öleceğe çare yoktur
kendini bu kadar strese sokuyorsun inan bu kadar üzüntü ve stres senle bebeğine zarar veriyor ayrıca , eşinle arandada huzursuzluğa sebep veriyor
kayınvalidenin umurunda bile olmaz yazık yapma bunu kendine bu kadar çok üzülmenin ileride sana çok hastalıkla döneceğini unutma bende herşeyi kafaya takan hassas herşeyde kendini aşırı üzen biriyim inan bunun bana getirileri çok kötü oldu damarlarım patlamıştı ölümden döndüm
benim şu anda 9 yaşında oğlum var onunda odası olmadı benimde kayın validem eşimi etkileyip aldırmamıştı sadece demirden basit bit beşik alınmıştı inan o zaman senin gibi kafaya taktım 3 hafta erken doğurdum sonra bebek doğunca baktımki bebek hep benle yatıyor zaten alsamda kullanamıyacakmışım Allaha şükrolsun 4 yaşındada odasını aldık şimdi bakıyorumda boşa kendimi üzmüşüm bunları sana örnek olsun diye yazdım umarım bir faydam olmuştur
sen şimdi 1 ay sonra doğuracağın o muhteşem meleğini düşün
Allah sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin

amin inşallah,tesekkurler yazdıklarn ıcın canım,pekı dedıklerınızı uygulayacagım,belkı vıcdana gelır kendılıgınden alır,insallah alır:)

canım boşa üzme kendinii böyle bişey için boşver bebişini düşün
mecbur alıncak seyer bunlar bi şekilde olur
üstüne düşme oluruna bırak eşin zaten kendi der görürsün
üzme kendini :34:

insallah dedıgınız gıbı olur kendılıgınden alalım der,ben cok stres yaptım haklısınız,elımde degıl napım,ama bıkac gun bısey demıcem sıkıstırmıcam bakalım bu sefer ne yapıcak ,tesekkuler kızlar sızlerden akıl almak guzel ınsan bazen caresız dusunemez kalıyor

Back