- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Karışmıyorum ama bana da tavır alınmış ilerde nisan vs olunca çağırrirlarsa gitmeli miyim ve dün evlerine gittik kp hosgeldin dahi demediSiz karışmayın bence
Eşiniz giderse gidersinizKarışmıyorum ama bana da tavır alınmış ilerde nisan vs olunca çağırrirlarsa gitmeli miyim ve dün evlerine gittik kp hosgeldin dahi demedi
Kv memlekete gitti ben de onlara kırgınım kp yemeğe cagirmamisim diye tripljlerOna normal geliyorsa normaldir herkes böyle davetli ortamı sevmiyor.
Ama onlara gittiğinizde hoş geldin bile dememesi sıkıntı. Bir olay mı olmuştu aranızda?
Keşke sizin gibi olabilsem bu olay bile bugun bütün enerjimi emdi ben neden olayları böyle büyütüyorumOlayı kp olarak düşünmeyin. Kp ile gerginsiniz diye nişan düğüne gitmemezlik yapıp eşiniz ve kardeşinizin arasını soğutmayın.
Böylelerini çokta dikkate alıp üzülmemek gerekiyor aslında, yokmuş gibi davranın
+1 bu yoruma katılıyorum.Olayı kp olarak düşünmeyin. Kp ile gerginsiniz diye nişan düğüne gitmemezlik yapıp eşiniz ve kardeşinizin arasını soğutmayın.
Böylelerini çokta dikkate alıp üzülmemek gerekiyor aslında, yokmuş gibi davranın
aman bırak triplensinler zorunda mısın? değilsin. Hiç olmamış gibi davran, kafanda büyüterek anca kendine zarar verirsin.Kv memlekete gitti ben de onlara kırgınım kp yemeğe cagirmamisim diye tripljler
İyi akşamlar hanımlar esimle babası yemeğe çağırmadı diye konusmuyodu konu açmıştım.Simdide kaynimin kiz arkadaşıyla ailece tanışmaha gidilmiş ama ben ve eşim çağrılmamis. Bu bana çok anormal eşime çokta anormal gelmedi öyle ortamlar beni sıkıyor dedi.Simdk bunlar isteme Nisan falan çağırırlarsa gitmemem mi gerekir sizce.Birde dün gittik kp hosgeldin dahi denedi evlerine gitmek istemiyorum bu normal mi bi yemeğe çağırmadij diye oğluna düşman kesildi resmen
Tanışmaya sizi cagirmamalari bence normal.Anne baba önemli olan kız evinde kalabalık yapmamaya gerek yok.Nisan söz e gitmemek abartı olur.Kayinvalide hoşgeldin demediyse sizde soğuk davranırsınız.İyi akşamlar hanımlar esimle babası yemeğe çağırmadı diye konusmuyodu konu açmıştım.Simdide kaynimin kiz arkadaşıyla ailece tanışmaha gidilmiş ama ben ve eşim çağrılmamis. Bu bana çok anormal eşime çokta anormal gelmedi öyle ortamlar beni sıkıyor dedi.Simdk bunlar isteme Nisan falan çağırırlarsa gitmemem mi gerekir sizce.Birde dün gittik kp hosgeldin dahi denedi evlerine gitmek istemiyorum bu normal mi bi yemeğe çağırmadij diye oğluna düşman kesildi resmen
Ona çağırırlar kesincagiran yok zaten, sözü nisani dusunmeye gerek var mi?
Bu sefer de biz gelmiyoruz hahh dersiniz.Ona çağırırlar kesin
Onlar da anne baba arar böyle şeyler icinKardeşi istememiş demek ki ,yoksa arar abi tanışmaya gidiyoruz buyrun gelin derdi, kp kv ne alaka anlamadım gerçekten, kardeş demiyor mu abimle yengem nerde diye, komple mi küstüler size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?