Eşimle konuşmuyoruz

Tam bir terbiyesizlik eşinizin yaptığı

Ben ailemle yemeğe beklesem ve kendi sürekli oyalasa üzerine bir de yatsa
Bir daha nah görür ailesine gitmemi!
Kısasa Kısas

Siz kafayla anca gidersiniz bu arada
Bir de adama kahve teklif ediyorsunuz

sanırım şuan nasıl davranacağını bilmediğim için yazıyorum buraya o salonda ben yatak odasında ağlıyorum biz 10 gündür karantinadayız pazar günü negatif çıktık ve pazartesi günü eşimin ailesine gittik bugün bekledim gidelim demeyince bende ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim git dedi sen gelmeyecek misin dedim gelesim yok dedi nedense her seferinde benim aileme gidileceğinde aynı şey oluyor ve eşim ben gelmesem olmaz mı gibi cümleler kuruyor ve ben çok kırılıyorum neyse sen gelmeyeceksen sana yemek yapayım dedim sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal eve geldim yüzüme bakmadı geldin mi falan hiç birşey demedi sanki ben suçluymuşum gibi üzüldüm çok kırıldım bende ağladığımı görmesin diye duşa girdim çıktım kahve içer misin diyip bir kahve içelim diye düşündüm baktım kahvesini yapmış tek başına içiyor iyide içerledim sanki birşey olmuş gibi şuan o bana trip atıyor ne ve içim içimi yiyor sinirden ne yapmam lazım
Ailenizle eşiniz arasında bir şey mi geçti? Eğer geçtiyse bile size bu sebeplerden dolayı ben gelmek istemiyorum diye açıklama yapmalı. Bu şekilde sizi ailenize karşı da zor durumda bırakmış. Zaten evden çıkıyorum diyip uyuması da çok anormal bir durum madde filan mı kullanıyor ne alaka uyumak? Gelmemek sırf keyfi istemiyor diyeyse de size saygı duymuyor demekki, siz de ona duymayın. O sizin ailenizi saymıyorsa siz de onun ailesini saymayın. Adam size ve ailenize saygısızlık yapıyor hala kahve içer mi diye sormaya ara bulmaya gidiyorsunuz buna ben de olsam vallahi istediğim gibi davranırım. Sizi kaybetme korkusu hiç yok biraz kendinize güvenin köşeye gidip ağlamayın küçük kız çocuğu değilsiniz tavrınızı koyun

Back
X