• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle kusken uzun yolculuga cikmam dogru mu?

bence evliliklerde ve her türlü ilişkilerde blöf yapılmamalı..işe yaradığından çok karşı tarafı yıpratıyor ve bir yerden sonra ipler kopuyor...madem ayrılığı göze alamayacak kadar bağlanmışsınız ne diye başbaşa çıkılan tatil gibi güzel bir anda birbirinize yakınlaşmak yerine burnundan fitil fitil getirmeye çalıştınız ki...zaten problemleriniz vardı ve kalan bazı şeyleride tükettiniz...

size palyaço demiş..muhtemelen kaza yaptığınız yalanını anlamış ki öyle söylemiş....

tekrar birşeyleri toplamak istiyorsanız izninizi erteleyin....

Anladığım kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz ve tam türkiyeye geliceğiniz bir zamanda eşinizin böyle tepki vreme sebebi ise bu durumdayken onu bırakıp gidicekmisiniz yoksa ondan ayrılmak istemeyipte burada kalıcakmısınız diye bakıyor ve bir kaç günü sizin burnuznuzdan getircek haberiniz olsun. Ama bence türkiyeden fedakarlık yapıp eşinizin yanında kalmalısınız... Eğer tatil için Türkiyeye gelirseniz eşiniz için tamamen bitmiş olursunuz... Biraz eziyetlerine katlanıcaksınız artık çünkü siz ona çok eziyet etmişsiniz...

ama şuda bir gerçek artık evliliğiniz bitme noktasında ve senin atıcağın son bir adıma bakıyor....

Adam söylenebilicek herşeyi açıkca söylemiş,daha nasıl barışma
umudunuz var anlamadım,o kadar şeye rağmen...:68:

zor bi karar gerçekten eşini sen tanıyosun. eğer işe yarar dersen eve gelince otur konuş madem boşanmak istiyosun peki. ben de bi düşüneyim bu tatil ikimize de iyi gelir biraz ayrı kalırız falan diye. ama 2 ay da çokmuş yahu :61: daha kısa kalma ihtimalin yok mu?

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim,yapmis oldugunuz yorumlardan dolayi..olaya daha objektif bakmama sebeb oldu..biliorum bittigini bayanlar anlarsaniz siz anlarsiniz 5 yilim iyi kotu emeklerim birlikte gecirdigimiz zaman..yeni bir baslagica gucum yok:(((tekrarda olmaz,en azindan suan o gucu kendimde hissedemeiyorum..
Bugun sabah konusmaya calistim.gene sinirli tavri ile bana bittigini,iste biran once hayatima bakmam gerektiginden bahsetti.yakinda ingiltereye tasinacakmis..bana buralarda kalmamami kendime yazik edicemi,onun birdaha benimle olma dusuncesi olmadigini soyledi.neyse ben yalvarmam yakarmamdan dolayi benle biraz konusmaya kalkti.herzaman ayni seyler oldugunu,gene baristigimizi,hicbiseyin degismdiginden bahsetti.bunu ikimiz icin yaptigindan bahsetti.ingilterede kendine yeni bir hayat kuracakmis..benden uzak.neyse ben gitmiyorm tr.kaliorum taki sornlarimiz hallolana kadar dedim.oda sen gitmessen ben zaten gidicem napcaksin burda yalniz dedi.bende bu sekilde olmamamli falan die yakinirken.gene bana tr.gitmemi orda hayat kurmamdan bahsetti.cok ciddiydi.neyse olurdu olmazdi konusmanin sonunda zamana ihtiyacim var.senden uzak kalmaya ihtiyacim var.dusunucem.git 2 ay kal,agustosta 1 haftaligina yanina konusmaya gelicem soz veriorum dedi.soz verirse tutar ama ne icin gelicen bosanma icin mi dedim.zamanla anlican dedi..geldigimde herseyi konusucaz dedi..
Gidersem yuzugunu takicakmisin gene dedm,tamam ded basindan savar gibi..tatil olayini iptal etmemem konusunda beni zorluo..kalirsam o evden uzaklasicakmis..
Arkadaslar napmaliyim?biletimi 10 gun sonrasina almak istedim hayir dedi usteledi..zaman taniyimmi ona?beni turkiyeye basindan savmak icin gonderio demi?sizce agustosta bosanma icin mi gelicek?

Bu arada yatak konusunada degindik..gerci oda yari bir hikaye...beni cekici bulmadigindan bahsetti.o yuzden birlikte olmuomus benimle..bu arada ben 175boyunda 50 kilo manken gibi bir bayanim.estetigime,kiyafetime,temizligime onem veririm..hatta bu yaz tr.gelis sebebimde birlikteligimize renk katalim diye goguslerimi buyutmekti:((((adamin o bile gozunde yok..

Sanki başkası varmış gibi geldi bana nedense..Bukadar kesin bi şekilde bitirmesi başka bi seçenekten olamaz gibi geliyor..

Boşanma için gelicek diye düşünüyorum yanına ayrıca...

Egerki devam etseniz bile aynı sorunlar olacak diye düşünüyorsanız kendinizi yıpratmayın.Dünyanın sonu değil..Manken gibi bayansınız..Sizi çekici bulmayan kadın gibi görüp yaklaşmayan bi adamla zaten zindana döner ewlilik

Boşanmayacaksan araya uzun bir 2 ay sokmak, soğukluğu artırmaktan başka bir işe yaramaz bence.

Zayıf bir ihtimal kocanın seni özleyip aranızın düzelmesi ama risk almaya değmez.

siz yalvardikca o kacacaktir, bence alin esyalarinizi ve gidin TRye.
O da görsün bakalim. Inanin tek yol bu...

Bu durumda hala onunla olman sasirtiyor beni... yani bilmiyorum adam sana hakaret ediyor, umrumda degislisn diyo.... uyumlu degilmissiniz ama sen hala bosanmak istemiyorsun...ozaman yapacagin sey belli...kocanla konusacaksin, bir sans vermesini isteyeceksin....(bence buna gerek yok ama sen okadar barismak istiyorsun diye soyluyorum) ...Allah yardimcin olsun..isin zor..hayat gecmez boyle

istediği zamanı ona verin, sizde kafanızı toplayın. orada kalsanızda, tr dönsenizde sizi kafasında bitirdiyse bitmiştir. kendi hayatı için planlara başlamışken siz ona ne kadar yalvarırsanız yalvarın bu onun egolarını tatmin etmekten başka bir işe yaramaz. türkiye geldiğinizde estetik, saç bakım vs. herşeyi yaptırıp kendinizi yeni baştan yaratın. ilk önce kendiniz için yapın bunların. ayrıca dönünce barışırız umudu yerine bu durumu kabullenip neler yapabilirim diye düşünün. daha sonra o gelsin yada siz dönün ve o şekilde konuşun.

erkekler cok sıkıtıya gelemiyorlar. tatilde demek ne yaşandıysa aranızda, mantıgıyla hareket ediyor. bir biz kadınlar ah vah deriz, duygusal düşünürüz ve üzülen biz oluruz.

Arkadaşım eşinin hayatında başka biri var mı yok mu bilmem ama eşin gerçekten bu evlilikten bezmiş..:50:

Artık uzaklaşmak istiyor,biraz kafasını dinlemek istiyor..2 ay rahat bırakmakla hiçbirşey kaybetmezsin..

Zira siz evliliğinizi zaten tüketmişsiniz,yan yana dursanız,sen izne gitmesen de olumlu bir gelişme olmayacak emin olabilirsin..:19:

Eşin nerede nasıl yaşayacağına dair planlar da yapmış,sana da akıl veriyor..

Bu da ortak bir gelecek hayal etmediğinin göstergesi..

Bence ne kadar zor olsa da sen de yoluna bakmalısın artık..:68:

Çünkü şimdi değilse de yakın bir gelecekte malesef öyle yapmak durumunda kalacaksın..:68:

bu tepkiler olaylar bana cok tanıdık ne yazık ki...
üzüldüm sizin için ve cok iyi anlıyorum suanki halinizi...
bence şu aşamada yolculuk işini biraz askıya alın...eğer giderseniz ve bu iş biterse hayatınız boyunca içinizde kalır..gitmeseydim barışırmıydık die...eşinize yada evliliğinize sahip cıktığınız hakaret duyduğunuz halde ağlamanızdan belli..aynı duyguları yaşadım
bence olayın yaşandığı yerden uzaklaşmak sadece geçici bir ferahlama ya sonrası...
siz elinizden geleni yapın sadece eşinize en az 1 hafta verin evinizi terketmeyin...
ondan sonra size karşı davranışlarıyla yolunuzu çizerseniz daha iyi olur die düşünüyorum...
çünkü hakaret duyup cekiğ gidemeyen, onun ilgisini cekmeye çalışan bir eş bişeyleri içinde bitirmemiştir...şiddet olmadıktan sonra 1 hafta daha dayan arkadaşım yuvalar kolay kurulmuyor...

eğer boşanacak cesaretiniz ve gücünüz yoksa eşinize bu şekilde rest çekmemelisiniz. bana adam boşanmayı kafasına koymuş gibi geldi. bence yolculuğa çıkın.2 ay siz arayıp sormayın ikiniz içinde evliliğinizi değerlendirme ve özleme fırsatı olmuş olur. döndüğünüzde birşeyler düzelmiş olmazsa boşanırsınız o zaman.

Allahım sen bana sabır ver yarabbim ne olur yalvarıyorum.

Bayılacammmmmm

anlamıyorum nedennn nedennn bunca şeyi çekip te hala sizi istemeyen kocalarınıza yalvarıyorsunuz nedennn bi tarafına tekmeyi basıp ta ilk bırakan siz olmuyorsunuz.

Yok yok yazmayacağım bana müsade...

Arkadaslar,hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum,bana vermis oldugunuz fikirlerden..suan depresif halde oldugumdan dogru duzgun karar veremiyorum,dusunemiyorum.aptal aptal hala ya devam ederseklerde takili kaldim.hikayeleri okurken hep kendi kendime derdim olmassa olmas sonu ne...insanin basina gelince ayni soguk kanliligi koruyamuo..cok panik oldum.benim korkum yalniz kalmak arkadaslar..birliktelikler,evlilikler kolay kurulmuo..bir insani tanimak guvenmek evlenmek uznca bir zaman alio..daha bir bebegim bile yok..seninsemmi uzulsemmi bilemiorum.(ben istemiordum)
Esim yabanci,tabiki bir turk erkegi mantigiyka yaklasmio bana..bilemiorum bayanlar.annemle konustum biraz once,bana geri donmemi bu evliligin bittigini falan soyledi..uzgunuz tabiki..cok zorumuza gitti esmin bu sekilde davranisi..o beni annemden istedi,soz verdi bana bakicana,beni koruyacagina..uzakta olsakta..onca olaydan sonra esimin beni yuz ustu birakmaya calismasi,annemi cok uzdu.kendi oglu gibi sevdi.hatta cogu zaman esimi savunurdu bana..bayanlar bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarliyip sizleri sikmak istemem ama bende farkindayim bu iliski bitti.ama simdi cekip gidersem de yaaa gitmeseydi duzelirmiydi ile yasamakta beni uzer..
Annem su iki gunu iyi degerlendirmemi sayet yumusamazssa duruma gore 1 hafta geciktirme yapip onla vakit gecirmeye calismami soyledi.(tabi bitirmeyi istemiorsam) yoksa cik gel kapim acik herzaman dedi..

anlaşılan türkiyeye dönme işini biraz uzatmayı düşünüyorsunuz.
çok zor bi durum öylece çekip gitmek içinize sinmiyor olabilir anlamaya çalışıyorum
ama bekleyecek durumunuz yok ki sizin.
kolunuzdan tutup kapıya koymasını mı bekliyorsunuz artık?
gururunuzla bırakın şu adamı.
siz umurunda değilsiniz sizi is-te-mi-yorrr
zor olsa da kabullenin.
hiç ama hiç bir erkek kendine yapışıp kalan böylesine ısrarcı olan bir kadını yeniden istemez.
(ben de kadın olarak öyle bir erkeği istemem)
kendinizi bu kadar düşürmeyin kıymetinizi bilin.

artik kabullenmeniz gerek adam sizden ayrilmak istiyor,sevgi saygi hersey bitmis bu evlilikte.adam resmen git diyo ilgisi yok size karsi siz hala yalvariyorsunuz niye yalvariyosunuzki kedinizi kücük düsürüyorsunuz.sizinde bir gururunuz var,gururunuzu ayaklar altina aldirmayin.manken gibi kadinim diyorsun adam resmen senden haz almiyorum begenmiyorum diyor,gururunuzu kalbinizi kiriyor,hala anlamiyorsunuz. birak seni kaybeden üzülsün o yalvarsin.

siz toplayin esyalarinizi gidin annenizin yanina güzel bi tatil yapin.kafanizi dinleyin,düsünün,annenizle dertlesin anlatin herseyi ona.o sana daha iyi yardimci olacaktir.eger ki trde yasamak istemiyorsaniz geri döner kendi ayaklarinizin üstünde durur,kendi basinizada yasayabilirsiniz.hayattan hic korkmayin yalniz kalirim söyle böyle birakin hayat sizden korksun.yalniz kalirim diyede gururunuzu,hislerinizi ayaklar altina almayin.

Back
X