• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle kusken uzun yolculuga cikmam dogru mu?

Bu arada yatak konusunada degindik..gerci oda yari bir hikaye...beni cekici bulmadigindan bahsetti.o yuzden birlikte olmuomus benimle..bu arada ben 175boyunda 50 kilo manken gibi bir bayanim.estetigime,kiyafetime,temizligime onem veririm..hatta bu yaz tr.gelis sebebimde birlikteligimize renk katalim diye goguslerimi buyutmekti:((((adamin o bile gozunde yok..

Adam seni sevmediğini açıkça belirtmiş, istemediğini... İstersen Adriana Lima ol, sevmiyorsa sevmiyordur. Her şey güzellikle çözülmüyor, eltim dünyadaki en vasat kadınlardan biri olabilir, ama ben eşini kaynım kadar çok seven bir adam görmedim bu dünyada.

çok zor bir durum koca 5 yılınızı vermişsiniz yenimi aklına geldi seni çekici bulmuyorumda ne demek ama amacı başka ben olsam beni istemeyen biri için gözyaşı bile dökmem ve ayrılırdım çocukta yok belki ikinzi için daha hayırlıdır annende destek veriyor ama sen bilirsin hakında hayırlııs olsun

eşimle küsken diyorsun fakat mesele küslükten dahada öte
belki kabullenmek istemiyorsun ama adam bitirmiş görünüyor
arkadaşların dediği gibi son kez oturup konuşun daha 3 günün var
yoluna girecek durum varsa bu zaman yeter yoksa yapılacak birşey kalmıyor
hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaslar,
Yorumlarinizi tek tek defelarca okudum,kalbiminde beyniminde anlamasini sagladim.hepinize tesekkur ederim. Tabi bu yorumlar ancak sizinle paylastiklarimdan oteye gitmio..neden vazgecemiyirum cunku her nekadar bana kotu davransada onunda beni sevdigini ve baglandigini ama aramizdaki sornlardan dolayi benden sogudugunu ve zamana ihtiyacimiz oldugunu dusundugunu tahmin ediyorum.belki sevgiso azalmis,belki sogumus belki gercekten istememio olabilir..buda bir gercek.onun benim icin bir cok sey yapti,yapiorda.maddi olarak zaten bana sunduklari her kadinin hayali olabilir.aramizdaki sorun maneviyat.bilemiorum inanin annem bana esimin psikolojik sorunlari oldugu uzerine gitmememi soyledi.esim biraz dengesizdir.cok degisken,bir ani digerine uymaz.cabuk fikir degistirir.ruh hali zaten bi acayip.bi gun deli divane olur yarim saat sonra evden kovmaya kalkar..demek istedigim birde uzun zamandir bekledigi terfiyi aldi soylemesi ayip maasi katlandi.bu yuzden bir acayp davranmaya basladi.eskiden cok uysal,nazik,kibar ve gorgulu biriyken simdi tanidigi tanimadigi kisilere maasindan,iste aldigi araba evden bankadaki parasindan bahseder oldu..aslina bakarsaniz cok utaniorum bole davranislarindan ama ne desem ters tepki verio..arkadaslarim esimin beni cezalandirmaya calistigini dusunuyorum.benim gozumu korkutma gibi falan yani..ben zaten ona hep bagli hep sadik bir bayandim ki:(((
Ne nibileyim heralde ben gerceklere inanmamak icin kendime yalan uydurup ona inaniyorum.
Depresyona girdim resmen elim ayagim titrio,yerimde duramaz hale geldim..bu olay beni kotu sarsti..

Merhaba,
Benim cok ciddi bir problemim var arkadaslar..simdi sizelere uzun uzun deteya girip sikmicam.5 yillik evliyim.esimle cok ciddi problemler yasiyorum.ister iliskimiz,ister yatakta uyumlu degiliz.arti kayinvalide kayinpeder derdi,birlikte yasiyoruz..siz tahmin edin aramiz nasil:((( bu arada esim yabanci..
Aramizda ki saygiyi yitirdik.cocuk yok.gecenlerde kisiligime hakaret etti bu yuzden 1 haftakonusmadim,tatile ciktik,burnundan getirdim.biraz fazla ileri gittim galiba ki bugun bir anda bana bu iliski bole yurumez ayrilalim.sen yoluna ben yoluma dedi:((((neyse ben gene taviz vemeden hayhay dedim o isine ben isime ayrildik..bu arada yuzugunu direk cikarmis..terbiyesiz..neysee isten devamli cebini aradim acmadi,sms yolladim tel.kapatti.gun oyle geldi gecti.bu arada ben bu ayin 11 de turkiyeye geliorum.2 kalicam.esim burda calisio yani..onumde 3 gun var.bana git ve gelme dedi.gelirsende zaten ben coktan gitmis olucam..dedi.nasil yani falan dememe kalmadan bitti,umrumda degilsin artik ben yolumu sensiz cizicem elini cabuk tutsan senin icin iyi olur cunku ben yokum artik dedi..cok ciddiydi.aglamaktan gozum yuzum sisti 10 saattir agliorum nerdeyse.
Aksam eve gelmeden sms yolladim,kaza yaptim die..ilgisini kontrol etmek icin..neyse aradan 4 saat gecti beni aradi.hastaneye gidip raporaldin midie sordu..yooo bacagim az bi yerimor biraazda sis dedim.tel.bana bifirca atti,neden hastaneye gitmemisimrapor almamisimneymis sigortadan en az 10000eur para alirmisiz:((((
Neyse konusma konusu cikti die ben bir umit simdi gelirde bacagima bakmak ister die de divana tekme attim morarttim bagagimi:))) berbat acidi bidaha tovbe yaparsam..
Eve geldi 5 karis surat ne soru ne ilgi..ben dayanamayip patladim dedim ki ben sana kizgin oldugum halde bile gomlegini utuledim,yemek yaptim.hastalandin sana baktim.senin yaptigin revami bana bacagim bole sen bi soru bile sormuosun dedim.bana umrumda degilsin de ondan dedi..sonra bana palyaco gibisin dedi..bi ton hakart..aglamaktan gozumde yas kalmadi..
Acikcasi ben sok durumdayim.hic ummadigim bir anda benden ayrilio..halbusem dun daha soylediklerinden pisman olup af dileyen adam nerde..
Tr.donusume 3 gunkala bunlar yasanirken sizce barismadan yolculuk yapmam dogru olurmu?barisamassak yolculugu iptal mi edeyim.yorumlarinizi bekliorum.cok kararsiZim.butun gun ozel dosyalarini pc yi face msn tum ozelini karistirdim bisey cikmadi.yalniz face den statusunu evliden iliskiye almis.birde cikardigi evlilik yuzugunu sakladigi yerden buldum aldim ben sakladim.sizce ne yapmaliyim?
Merhaba, anladığım kadarı ,eşin önceleri böyle değilmiş.Öncelikle anlamak istediğim durum ne zamandır böyle?

Bu gelgitler 2 senedir yasaniyor.her kavgamizda bitti,git tr.don bidaha arama beni derdi.son 1 senedir beni evden kovmaya kadar goturdu isi..aslinda sorun ne benim onu nede onun beni oldugumuz gibi kabullenmeme..

o zaman madem durmak istiyorsunuz. 1 hafta daha durun, evliliğinizi kurtarmak için elinizden geleni yapın ama kaç gün geçmiş yumuşamamışsa, kaza yaptım dediğinizde umursamamışsa pek umutlu bakmıyorum olaya. bu süreçte daha cok üzlülebilirsiniz:( ben olsam bu kadar olay üstüne sesiz sedasız alır eşyalarımı dönerdim. hani bilsemki ışık var.... allahım gönlünüze göre verir işallah.

Bu gelgitler 2 senedir yasaniyor.her kavgamizda bitti,git tr.don bidaha arama beni derdi.son 1 senedir beni evden kovmaya kadar goturdu isi..aslinda sorun ne benim onu nede onun beni oldugumuz gibi kabullenmeme..

Canım 5 yıllık evliliğin, 2 yılı bu şekilde geçtiyse, kocanın sevgisini sorgulamalısın.Ben bir kaç aydır bu durumda olduğunuzu düşünmüştüm.Ama 2 yıl çok uzun bir süre.Sen sanırım eşinin ilk zamanlardaki sevgisini düşünerek , bir umut taşıyorsun ve bu konuda haklısın elbette.Yazdıklarından anladığım kadarı sen kendini de suçluyorsun.Eğer kabahatlerin çok büyük değilse, eşinin erkek olarak biraz daha yapıcı olmasını beklerdim.Ben 32 yıllık evliliğimden ve tecrübelerimden yola çıkarak bunları yazıyorum.Çok küçük yaşta üniversite öğrencisi iken evlendim.Eşim yeni teğmendi yani şimdiki duruma göre çocuktuk.Bir pire için yorgan yakabilecek durumlardan daha çok eşimin yumuşak davranışları ve alttan almaları ile kurtulduk.Bunları yazmamın nedeni ,ne olursa olsun eşin hatalı .Kaza geçirdim demişsin onda bile ilgisiz kalmış.Seven adamda kaybetme korkusu olur.Sana nasıl rahatlıkla git diyebilir.O zaman senin onu hiçbirzaman terk etmeyeceğini düşünüyor.Ben olsam bu kadar rahat olmasına müsaade etmezdim.Aslında sizin için yapılabilecek en iyi şey , kendinize ait bir evin olması.Kaynan ve kayınpederden uzakta.Yatak hayatı elbette olmaz.Sizler gençsiniz.Zaten işin başı cinsel birliktelik olmaması .Cinsel hayatınızın olmaması sizi birbirinizden koparmış.Eşini alkarşına konuş, kararlı olduğunu göster.Ama baktınki oralı deği bence değmez.Aslında madem bu kadar ilgisiz tatile kendin çık .Annenin yanına kendin git ve dönüşünde , hala bu durumda olursa ayrılacağını söyle.Seni istemiyeni hiç isteme.Neticede gencecik bir kadınsın , önünde uzun yıllar var.Seni sevip sevmediğini ben ce açıkça sor .Bakalım ne diyecek.

Ablacim yorumun icin tesekkur ederim yazdilarinin birer hayat tercubesi olduguna eminim,benim annecigimde aynisini soylemisti...ben acabalardayim hani kurtarabilirmiyim die dusunuyorum hala:((( acaba kayinvalidemle paylasiyim mi?

Bence kayınvalidenle kesinlikle paylaş canım.Oğlunun sana nasıl davrandığını söyle.Aklı başında bir insansa oğlu olduğunu düşünmeden, olayları kadın gözüyle değerlendirecektir.Benim oğlum 31 yaşında ve bekar , evlendiğinde eşine böyle davransa onu kulaklarından tavana asardım .

canım belki yazmışsındır bilmiyorum.çalışıp çalışmadığını merak ettim.yani bir ayrılık söz konusu olursa maddi olarak kendine yetebilecekmisin.eşin sen türkiyedeyken evi boşaltırsa kendine yeni bir ev açabilecekmisin.ben olsam yalvarıp yakarmam.olayları gidişatına bırakırım.allaha hayırlısı için dua ederim. türkiyede yaşamak yerine bulunduğun ülkede kendime yeni bir hayat kurmaya çalışırım.umarım sen daha boşanma konusunu kabullenememişken bunları yazmam seni kırmamıştır.

Ablacim kayinvalidem yabanci ve aramiz hic iyi degil.kendisi ogulcudur,benimle paylasmaktan hoslanmaz..ayrica anali babali her seferinde beni cekistirirler kocama..hic gorgulu insanlar degil..bir sefer actim bana oglumun huyuna suyuna gitseydin boyle olmazdi dedi oglunu tuttu.tabi yeri geldi oglunu yatistirdi allah var ama ona karsi samimi hissetmiorum kendimi..ablacim ben bu evliligi bitirmek icin hazir degilim.sonrasi icin acabalarda kalmak istemiorum.evet bir bayan olarak gururumu ayaklar altina aldim.ama evlilik kolay is degil devam ettirmek icin buyuk caba sarfetmek gerek..henuz bir sansim varmi su iki gun icin ona bakicam..eger devam ederse kizginligi ucusumu 2 hafta erteleticem..o arada hala ayni olursa yapcak biseyim yok ablacim..

Nili canim,
Beni kirmak nedemek derdime yoldas oldugunuz icin hepinize minnettarim.burda yapaylnizim.guvenebilecegim hickimse yok.esimin ailesiyle yasiruz evi tasima gibi bir durumu olamaz..anca benim esyalarimi tasir:(((belki..
Ben calisiordum fakat isten ciktim,zaman zaman gunluk cagiriolar ceviri,tercume vs.ama devamli bir isim suan icin yok..

Arkadaslar merhaba,
Esimle bugun tekrar konusmayi denedim..gene ayni seyler,gene ayni hakaretler..kalmaktan vazgectim.pazartesi donuyorum tr.agustosta yanima gelicekmis konusmaya(bosanmaya)
Allah yardimcim olsun,hepinize tesekkur ediyorum.gelismeleri yazicam sizlere..gururm cok kirildi,benimde zamana ihtiyacim var

Back
X