Merhaba,
Benim cok ciddi bir problemim var arkadaslar..simdi sizelere uzun uzun deteya girip sikmicam.5 yillik evliyim.esimle cok ciddi problemler yasiyorum.ister iliskimiz,ister yatakta uyumlu degiliz.arti kayinvalide kayinpeder derdi,birlikte yasiyoruz..siz tahmin edin aramiz nasil

(( bu arada esim yabanci..
Aramizda ki saygiyi yitirdik.cocuk yok.gecenlerde kisiligime hakaret etti bu yuzden 1 haftakonusmadim,tatile ciktik,burnundan getirdim.biraz fazla ileri gittim galiba ki bugun bir anda bana bu iliski bole yurumez ayrilalim.sen yoluna ben yoluma dedi

(((neyse ben gene taviz vemeden hayhay dedim o isine ben isime ayrildik..bu arada yuzugunu direk cikarmis..terbiyesiz..neysee isten devamli cebini aradim acmadi,sms yolladim tel.kapatti.gun oyle geldi gecti.bu arada ben bu ayin 11 de turkiyeye geliorum.2 kalicam.esim burda calisio yani..onumde 3 gun var.bana git ve gelme dedi.gelirsende zaten ben coktan gitmis olucam..dedi.nasil yani falan dememe kalmadan bitti,umrumda degilsin artik ben yolumu sensiz cizicem elini cabuk tutsan senin icin iyi olur cunku ben yokum artik dedi..cok ciddiydi.aglamaktan gozum yuzum sisti 10 saattir agliorum nerdeyse.
Aksam eve gelmeden sms yolladim,kaza yaptim die..ilgisini kontrol etmek icin..neyse aradan 4 saat gecti beni aradi.hastaneye gidip raporaldin midie sordu..yooo bacagim az bi yerimor biraazda sis dedim.tel.bana bifirca atti,neden hastaneye gitmemisimrapor almamisimneymis sigortadan en az 10000eur para alirmisiz

(((
Neyse konusma konusu cikti die ben bir umit simdi gelirde bacagima bakmak ister die de divana tekme attim morarttim bagagimi:))) berbat acidi bidaha tovbe yaparsam..
Eve geldi 5 karis surat ne soru ne ilgi..ben dayanamayip patladim dedim ki ben sana kizgin oldugum halde bile gomlegini utuledim,yemek yaptim.hastalandin sana baktim.senin yaptigin revami bana bacagim bole sen bi soru bile sormuosun dedim.bana umrumda degilsin de ondan dedi..sonra bana palyaco gibisin dedi..bi ton hakart..aglamaktan gozumde yas kalmadi..
Acikcasi ben sok durumdayim.hic ummadigim bir anda benden ayrilio..halbusem dun daha soylediklerinden pisman olup af dileyen adam nerde..
Tr.donusume 3 gunkala bunlar yasanirken sizce barismadan yolculuk yapmam dogru olurmu?barisamassak yolculugu iptal mi edeyim.yorumlarinizi bekliorum.cok kararsiZim.butun gun ozel dosyalarini pc yi face msn tum ozelini karistirdim bisey cikmadi.yalniz face den statusunu evliden iliskiye almis.birde cikardigi evlilik yuzugunu sakladigi yerden buldum aldim ben sakladim.sizce ne yapmaliyim?